• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taşıyıcı annelikle çocuk sahibi olanlar

Merhaba konu açmaya çalıştım ama yapamadım. Taşıyıcı annelikle ilgili bilgisi olanlar lütfen yardım edin beni bilgilendirin çok araştırdım ama tam olarak güvenilir bilgiler alamadım

canim senin yazını görünce yazmadan geçemeyeceğim. benim gittiğim sürekli bir kuaför var.geçenlerde oraya gittim.bktimki kucağında çok tatlı oğlan çocuğu var.oğlum paşam deyince çok şaşırdım.çünkü onu hiç hamile görmedim.bana yengesinin taşıyıcı olduğunu söyledi.

canim senin yazını görünce yazmadan geçemeyeceğim. benim gittiğim sürekli bir kuaför var.geçenlerde oraya gittim.bktimki kucağında çok tatlı oğlan çocuğu var.oğlum paşam deyince çok şaşırdım.çünkü onu hiç hamile görmedim.bana yengesinin taşıyıcı olduğunu söyledi.
Ne güzel ne yazıkki benim böyle bir şansım yok ben de araştırıyorum ama çok tedirginim bu konuyla ilgili doğru düzgün bilgi yok hiçbir yerde

Bu konuyla ilgilenen kimse yok galiba bir tek ben mi araştırıyorum ? Her konuyla ilgili sayfalarca forum var ama bu konu sır....

Taşıyıcı anneliği bilemiyorum ama Kıbrısta yumurta donasyonu var isterseniz onu araştırabilirsiniz

üstünden çok vakit geçmiş ancak eğer hala ilgilenen varsa lütfen bu konudan veya benim yeni açtığım konudan bu konuda bilgi paylaşalım.
Kıbrıs, Gürcistan, Ukrayna, ABD bu konuda bu ülkeler var.
Ben şu anda Gürcistan'dayım burdaki kliniklerle randevular aldım hafta için görüşmeler yapacağım.

üstünden çok vakit geçmiş ancak eğer hala ilgilenen varsa lütfen bu konudan veya benim yeni açtığım konudan bu konuda bilgi paylaşalım.
Ben şu anda Gürcistan'dayım burdaki kliniklerle randevular aldım hafta için görüşmeler yapacağım.
Merhaba yazinizi okudum naptiniz lütfen bana bi cevap verirseniz sevinirim cünkü bende meme kanseri tedavisi gördüm tasiyici annelikten baska sansim yok

Merhaba bende araştırıyorum ama elke tutlur bir bilgi bulamadım gerçek yaşayan birilerinden bilgi almayı çok isterim rahim kanseri geçirdim tek sansım tasıyıcı anne bir bilgi bulursanız aktarabilirseniz çok sevinirim

Merhaba,
bende konu hakkında araştırmalar yapıyorum. Gürcistan’da olduğunu yazmışsın. Herhangi bir sonuç alabildin mi? tecrübelerini paylaşırmısın lütfen?

Merabalar size nasıl ulaşabilirim lütfen beni de bilgilendirin arayıştayım ama hiçbir kliniğe güvenemiyorum

Back