Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba çok önce yazmışsınız bu zaman içinde araştırma yapabildiniz mi?Taşıyıcı annelik yöntemiyle çocuk sahibi olanlar var mi
canim senin yazını görünce yazmadan geçemeyeceğim. benim gittiğim sürekli bir kuaför var.geçenlerde oraya gittim.bktimki kucağında çok tatlı oğlan çocuğu var.oğlum paşam deyince çok şaşırdım.çünkü onu hiç hamile görmedim.bana yengesinin taşıyıcı olduğunu söyledi.Kimse yok mu
Ne güzel ne yazıkki benim böyle bir şansım yok ben de araştırıyorum ama çok tedirginim bu konuyla ilgili doğru düzgün bilgi yok hiçbir yerdecanim senin yazını görünce yazmadan geçemeyeceğim. benim gittiğim sürekli bir kuaför var.geçenlerde oraya gittim.bktimki kucağında çok tatlı oğlan çocuğu var.oğlum paşam deyince çok şaşırdım.çünkü onu hiç hamile görmedim.bana yengesinin taşıyıcı olduğunu söyledi.
Bende bilgi almak istiyorum araştırdım ama net bişey yokBu konuyla ilgilenen kimse yok galiba bir tek ben mi araştırıyorum ? Her konuyla ilgili sayfalarca forum var ama bu konu sır....
Bununla ilgili araştırma yapıp ogrenebildinizmiSorun rahim de bide böbrek hastasiyim tek bobrekliyim anne olmayı çok istiyorum
Ukrayna bu isin merkezi haline gelmis. Profesyonel çalışıyorlar. Ukrayna da sadece bu isi yapan kurumlar mevcut ve orada yasal. Ucret olarak bilmiyorum.Bununla ilgili araştırma yapıp ogrenebildinizmi
Merhaba yazinizi okudum naptiniz lütfen bana bi cevap verirseniz sevinirim cünkü bende meme kanseri tedavisi gördüm tasiyici annelikten baska sansim yoküstünden çok vakit geçmiş ancak eğer hala ilgilenen varsa lütfen bu konudan veya benim yeni açtığım konudan bu konuda bilgi paylaşalım.
Kıbrıs, Gürcistan, Ukrayna, ABD bu konuda bu ülkeler var.
Ben şu anda Gürcistan'dayım burdaki kliniklerle randevular aldım hafta için görüşmeler yapacağım.
Merhaba bende araştırıyorum ama elke tutlur bir bilgi bulamadım gerçek yaşayan birilerinden bilgi almayı çok isterim rahim kanseri geçirdim tek sansım tasıyıcı anne bir bilgi bulursanız aktarabilirseniz çok sevinirimüstünden çok vakit geçmiş ancak eğer hala ilgilenen varsa lütfen bu konudan veya benim yeni açtığım konudan bu konuda bilgi paylaşalım.
Ben şu anda Gürcistan'dayım burdaki kliniklerle randevular aldım hafta için görüşmeler yapacağım.
Merhaba,üstünden çok vakit geçmiş ancak eğer hala ilgilenen varsa lütfen bu konudan veya benim yeni açtığım konudan bu konuda bilgi paylaşalım.
Merabalar size nasıl ulaşabilirim lütfen beni de bilgilendirin arayıştayım ama hiçbir kliniğe güvenemiyorumüstünden çok vakit geçmiş ancak eğer hala ilgilenen varsa lütfen bu konudan veya benim yeni açtığım konudan bu konuda bilgi paylaşalım.