Hayırrr lütfen duanızı tersine söyleyinBen de bu ay regl gecikmesi yaşadım. 7 gün gecikti. Sonunda oldum ama bebek beklentim yoktu zaten. Doktora gidecektim tam bir sorun mu var diye ancak o gün regl oldum gerek kalmadı. İnternette gördüm mevsimsel değişiklikler, stres çok etkiliyormuş.
Umarım hamilesinizdir.
Hayırrr lütfen duanızı tersine söyleyin
Rabbim isteyenlere versin inşallah. Ben adet olmak istiyorum. Geçen hafta 3 4 gün gergindim acaba ondan mı
Ay canım kusura bakma iğne derken ben bebek istediğin için çatlatma iğnesi mi ne ondan oldun sandım da.
İğne derken ne iğnesi oldun? Şöyle, mesela ilaçlar da etkiliyormuş diye biliyorum. Ben mide ilacı kullandım bu ay 3 adet. Rahatsızlanmıştım midemden tam üstüne gecikti 7 gün. Adet sökülmesini istiyosan sana soğan kürünü öneririm. İçtiğim 3.gün oldum.
Korunma iğnesi varya mesıgyna. Benim manyaklığım yazmamışım
Soğan kürü korunmayı azaltırmı azaltmıyorsa tarif
HahahahKııız ben daha bekarım korunmayı bilmiyorum etkiler mi internetten bak istersen ona
Tarifi de şöyle, bir yemeklik kahverengi soğanı kabuklarını soy at çöpe, dörde böl. 2 bardak içme suyunu kaynat içine soğanları at 5 dk da beraber kaynat. Ilık şekilde iç çok soğuk da olmayacak çok sıcak da içerken. Tadı biraz kötü burnunu tıkayıp içersin.
HahahahYaaaaa ama şu an günüm geldi mi geçti mi bilmiyorun. Allaha emanet yaşıyorum
Yapacağım mecbur. Tadı piste olsaTakvim uygulamaları var canım indir telefonuna. En son regl tarihini girersin şimdi bu kürü yap kesinlikle işe yarıyor ben normalde inanmam yapmam böyle şeyleri ama arkadaşım çok ısrar etti, yaptım. Cidden işe yaradı. Dene 3. ya da 4.günü oluyorsun.
Aa maydanoz mu hemen şimdide kaynatırım nasıl oluyorBenimde gecikti bu ay .Bayagi sitres yaptim.
Maydonoz kaynatip içtim ertesi gun adet oldum .
Ama hamilelik şüphesi olan yapmasin diyorlar...
Sağlık ocağı vuruyor canım. Yani yan etki bende yapmadı düzenli adet oluyordum ama bu ay olmadımŞu korunma iğnesi nasıl birşey yaa çok yan etkisi var diye duymuştum doğrumu acaba?
Birde siz özelmi alıyorsunuz yoksa sağlık ocağında mı vurduruyorsunuz? Merak ettm.
Bu arada bende uygulama yükledim telefona bildirim geliyor yoksa aklımda hiç tutamıyorum.
Ictinizmi maydonoz yada sogan suyunu merak ettim.Sağlık ocağı vuruyor canım. Yani yan etki bende yapmadı düzenli adet oluyordum ama bu ay olmadım
O zaman bu da bir yan etki olabilirSağlık ocağı vuruyor canım. Yani yan etki bende yapmadı düzenli adet oluyordum ama bu ay olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?