- 12 Mayıs 2016
- 348
- 149
- 33
- 28
Hayırlı geceler
Benim size ufak bi sorum var ilgili yerlerde bu sorumun cevabı yoktu. Konum cevap bulana kadar burda kalırsa sevirim. Şimdiden teşekkürler..
Ben 3 4 aydır aylık iğne vuruyorum. Adet olurdum düzenli olarak yani hiç aradaki günü hesaplamadım açıkcası. Ama bu ay adet olmadım en son 4 Nisanda adet oldum. 12 nisan gibi temizlendim.
Son 2 iğne tarihini yazayım size;
Şimdi 16 martta iğne vuruldum birde 17 nisanda. Bu bir günlük gecikme korunmayı etkiler mi bunu yaşayan var mı? Teşekkür ederim tekrardan![KK25 :KK25: :KK25:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif)
Aylık korunma iğnesi kullanıyorum :)
Benim size ufak bi sorum var ilgili yerlerde bu sorumun cevabı yoktu. Konum cevap bulana kadar burda kalırsa sevirim. Şimdiden teşekkürler..
Ben 3 4 aydır aylık iğne vuruyorum. Adet olurdum düzenli olarak yani hiç aradaki günü hesaplamadım açıkcası. Ama bu ay adet olmadım en son 4 Nisanda adet oldum. 12 nisan gibi temizlendim.
Son 2 iğne tarihini yazayım size;
Şimdi 16 martta iğne vuruldum birde 17 nisanda. Bu bir günlük gecikme korunmayı etkiler mi bunu yaşayan var mı? Teşekkür ederim tekrardan
![KK25 :KK25: :KK25:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif)
Aylık korunma iğnesi kullanıyorum :)
Son düzenleme: