• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taşınmasın konum. bayanlar bi bakarmısınız

Askmanl1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
348
149
33
28
Hayırlı geceler

Benim size ufak bi sorum var ilgili yerlerde bu sorumun cevabı yoktu. Konum cevap bulana kadar burda kalırsa sevirim. Şimdiden teşekkürler..

Ben 3 4 aydır aylık iğne vuruyorum. Adet olurdum düzenli olarak yani hiç aradaki günü hesaplamadım açıkcası. Ama bu ay adet olmadım en son 4 Nisanda adet oldum. 12 nisan gibi temizlendim.

Son 2 iğne tarihini yazayım size;

Şimdi 16 martta iğne vuruldum birde 17 nisanda. Bu bir günlük gecikme korunmayı etkiler mi bunu yaşayan var mı? Teşekkür ederim tekrardan :KK25:

Aylık korunma iğnesi kullanıyorum :)

Son düzenleme:
Ben de bu ay regl gecikmesi yaşadım. 7 gün gecikti. Sonunda oldum ama bebek beklentim yoktu zaten. Doktora gidecektim tam bir sorun mu var diye ancak o gün regl oldum gerek kalmadı. İnternette gördüm mevsimsel değişiklikler, stres çok etkiliyormuş. :110:

Umarım hamilesinizdir. :anne:

Ben de bu ay regl gecikmesi yaşadım. 7 gün gecikti. Sonunda oldum ama bebek beklentim yoktu zaten. Doktora gidecektim tam bir sorun mu var diye ancak o gün regl oldum gerek kalmadı. İnternette gördüm mevsimsel değişiklikler, stres çok etkiliyormuş. :110:

Umarım hamilesinizdir. :anne:
Hayırrr lütfen duanızı tersine söyleyin
Rabbim isteyenlere versin inşallah. Ben adet olmak istiyorum. Geçen hafta 3 4 gün gergindim acaba ondan mı :KK5:

Hayırrr lütfen duanızı tersine söyleyin
Rabbim isteyenlere versin inşallah. Ben adet olmak istiyorum. Geçen hafta 3 4 gün gergindim acaba ondan mı :KK5:

Ay canım kusura bakma iğne derken ben bebek istediğin için çatlatma iğnesi mi ne ondan oldun sandım da. :KK53:

İğne derken ne iğnesi oldun? Şöyle, mesela ilaçlar da etkiliyormuş diye biliyorum. Ben mide ilacı kullandım bu ay 3 adet. Rahatsızlanmıştım midemden tam üstüne gecikti 7 gün. Adet sökülmesini istiyosan sana soğan kürünü öneririm. İçtiğim 3.gün oldum.

Ay canım kusura bakma iğne derken ben bebek istediğin için çatlatma iğnesi mi ne ondan oldun sandım da. :KK53:

İğne derken ne iğnesi oldun? Şöyle, mesela ilaçlar da etkiliyormuş diye biliyorum. Ben mide ilacı kullandım bu ay 3 adet. Rahatsızlanmıştım midemden tam üstüne gecikti 7 gün. Adet sökülmesini istiyosan sana soğan kürünü öneririm. İçtiğim 3.gün oldum.

Korunma iğnesi varya mesıgyna. Benim manyaklığım yazmamışım :deli:

Soğan kürü korunmayı azaltırmı azaltmıyorsa tarif :KK49:

Korunma iğnesi varya mesıgyna. Benim manyaklığım yazmamışım :deli:

Soğan kürü korunmayı azaltırmı azaltmıyorsa tarif :KK49:

Kııız ben daha bekarım korunmayı bilmiyorum etkiler mi internetten bak istersen ona :KK53::KK53:

Tarifi de şöyle, bir yemeklik kahverengi soğanı kabuklarını soy at çöpe, dörde böl. 2 bardak içme suyunu kaynat içine soğanları at 5 dk da beraber kaynat. Ilık şekilde iç çok soğuk da olmayacak çok sıcak da içerken. Tadı biraz kötü burnunu tıkayıp içersin. :bicak:

Kııız ben daha bekarım korunmayı bilmiyorum etkiler mi internetten bak istersen ona :KK53::KK53:

Tarifi de şöyle, bir yemeklik kahverengi soğanı kabuklarını soy at çöpe, dörde böl. 2 bardak içme suyunu kaynat içine soğanları at 5 dk da beraber kaynat. Ilık şekilde iç çok soğuk da olmayacak çok sıcak da içerken. Tadı biraz kötü burnunu tıkayıp içersin. :bicak:
Hahahah :halay: Yaaaaa ama şu an günüm geldi mi geçti mi bilmiyorun. Allaha emanet yaşıyorum :kızgın::halay:

Hahahah :halay: Yaaaaa ama şu an günüm geldi mi geçti mi bilmiyorun. Allaha emanet yaşıyorum :kızgın::halay:

Takvim uygulamaları var canım indir telefonuna. En son regl tarihini girersin şimdi bu kürü yap kesinlikle işe yarıyor ben normalde inanmam yapmam böyle şeyleri ama arkadaşım çok ısrar etti, yaptım. Cidden işe yaradı. Dene 3. ya da 4.günü oluyorsun. :KK53:

Benimde gecikti bu ay .Bayagi sitres yaptim.
Maydonoz kaynatip içtim ertesi gun adet oldum .
Ama hamilelik şüphesi olan yapmasin diyorlar...

Takvim uygulamaları var canım indir telefonuna. En son regl tarihini girersin şimdi bu kürü yap kesinlikle işe yarıyor ben normalde inanmam yapmam böyle şeyleri ama arkadaşım çok ısrar etti, yaptım. Cidden işe yaradı. Dene 3. ya da 4.günü oluyorsun. :KK53:
Yapacağım mecbur. Tadı piste olsa :bicak:

Şu korunma iğnesi nasıl birşey yaa çok yan etkisi var diye duymuştum doğrumu acaba?
Birde siz özelmi alıyorsunuz yoksa sağlık ocağında mı vurduruyorsunuz? Merak ettm.
Bu arada bende uygulama yükledim telefona bildirim geliyor yoksa aklımda hiç tutamıyorum.

2 -3 bardak suyu kaynatip ortalama 10 dal kadar maydonozu attim icine biraz daha kaynayinca ılık ictim.
Hepsini bir anda degil ara ara 1 er saat arayla falan ictim ama .
Nette bir demet maydonoz 6 bardak suyla kaynatilip gun boyu icin diye bir tarif vardi ben kafama gore üstte anlattigim gibi yaptım.

Şu korunma iğnesi nasıl birşey yaa çok yan etkisi var diye duymuştum doğrumu acaba?
Birde siz özelmi alıyorsunuz yoksa sağlık ocağında mı vurduruyorsunuz? Merak ettm.
Bu arada bende uygulama yükledim telefona bildirim geliyor yoksa aklımda hiç tutamıyorum.
Sağlık ocağı vuruyor canım. Yani yan etki bende yapmadı düzenli adet oluyordum ama bu ay olmadım :(

Back