Taşınmak...

Ben sana dediydim, şans gezegeni uzun zaman sonra ilk defa yengeç'in iş evine ugrayacakmis, 2021 kariyer anlamında yengeçlerin senesi olacakmış
Ben eminim her şey güzel olacak. Ayrıca arapça yapı olarak o kadar da zor bir dil değil ya, mantıgini oturtunca bence çok kolay. Gerçi ben sadece 'o kız kim (min hüvel), beni seviyor musun(bit habni?), bir öpücük alayim(biddi bose)' falan tarzı cümleleri konuşabiliyorum ama Arap arkadaşlarım benim yanımda konuştuğu zaman az çok ne dediklerini anlayaniliyorum. Bence sen de niyet edersen o kadar içlerinde kaldigin vakit öğrenebilirsin, seni Avrupa'ya götürecek kadar
Şimdiden bol şans sana

umarım kendin için en doğru en mutlu olabileceğin iş olur .Ama sana bir tavsiye benden sevdiğim için önce kafandaki sorunları karmaşayı çöz hayat da ne yapmak istediğine karar ver ve yolunu çiz .böyle yaprak gibi savrulma şehir şehir ülke ülke. nereye gitsen o mutsuzlukta senle gelecek çünkü.aslında çok nitelikli neşeli akıllı genç bir kadınsın ama değerinin henüz farkında bile değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…