Taşınma sorunsalı

2. Evi tercih ederdim.
İnsan içine sinen evde oturmalı aradaki fark da fazla sayılmaz bana göre.

Balkonsuz ev eziyettir çamaşırı geçtim gürültüsü pisliği bitmez kışın evde boğulursunuz çocukta bunaltır onunda içine kasvet çökecek çünkü havadar güneş gören ev candır bütçe dahilinde ikinci ev seçerdim çünkü giriş olan daireden maksimum 1 yıl sonra taşınmak isteyeceksiniz

valla ben geçenlerde bir semte ev ziyaretine gittim kirası 1500. ben de ahım şahım bir yerde oturmuyorum ama benim evim de semtim de oraya bin basardı. 1700 bizim kira ama gerekirse 5000 tl kira veririm şu anki evimde yaşarım dedim. evin içine sinmesi çok önemli o yüzden 600'ün bi değeri kalmadı ben olsam ikinci evi seçerdim.

Balkonsuz ev eziyettir çamaşırı geçtim gürültüsü pisliği bitmez kışın evde boğulursunuz çocukta bunaltır onunda içine kasvet çökecek çünkü havadar güneş gören ev candır bütçe dahilinde ikinci ev seçerdim çünkü giriş olan daireden maksimum 1 yıl sonra taşınmak isteyeceksiniz
kesinlikle katılıyorum, taşınmak istemek ve psikolojik etkileri cabası, taşınma masrafı ve yeni kiralanacak evin kirası en az 2 kat olur. bunları hesaba katmak lazım.

Gün içinde balkonu sık kullanıyor musunuz? Kurutma makineniz veya çamaşırları asınca pencerelerini açabileceğiniz ayrı bir odanız olacak mı yeni evde? O 600 ü biriktirme ancak şu şekilde olur: her ay kirayı öderken 600 ü de ayrı bir hesaba atarsanız. Yoksa uçup gidecek

Merhaba bayanlar öncelikli önümde beni bekleyen stresli bi ev arama süreci evimi taşıyorum iki tane ev bulduk biri düz giriş gayet bize yeter diye düşünüyorum fiyatta piyasaya nazaran ev sahibi makul bi kira söyledi lakin balkonu olmaması ve banyosu içime azda olsa sinmedi diğer baktığım ev ise 1. kat balkonlu tertemiz bi ev aralarında 600 TL gibi rakam oynuyor eşimde bana bıraktı bir taraftan o parayı çoçugum için kenara atarım diyorum bir taraftan ise içime sinmedi siz olsanız birikimi düşünür dişinizi sıkarmısınız yoksa yok ben istediğim ev olsunmu derdiniz karmaşık yazım için affınıza sığınıyorum
bence banyo ve balkon önemli
1.kat balkonlu temiz ev makul duruyor

Gün içinde balkonu sık kullanıyor musunuz? Kurutma makineniz veya çamaşırları asınca pencerelerini açabileceğiniz ayrı bir odanız olacak mı yeni evde? O 600 ü biriktirme ancak şu şekilde olur: her ay kirayı öderken 600 ü de ayrı bir hesaba atarsanız. Yoksa uçup gidecek
Balkon tabi sık kullanıyorum çamaşır falan bitmez kurutma makinamdada yok

Balkon tabi sık kullanıyorum çamaşır falan bitmez kurutma makinamdada yok
İlk evimde balkon yoktu (daha doğrusu camla kapatılıp odaya dahil edilmişti) ben aslında pek balkona çıkmam ona rağmen ikinci evim ferah olacak balkonu olacak diye diye balkonlu Bahçeli teraslı eve gittim 😃 sizin için de önemliyse balkonsuz biraz zorlanabilirsiniz

Merhaba bayanlar öncelikli önümde beni bekleyen stresli bi ev arama süreci evimi taşıyorum iki tane ev bulduk biri düz giriş gayet bize yeter diye düşünüyorum fiyatta piyasaya nazaran ev sahibi makul bi kira söyledi lakin balkonu olmaması ve banyosu içime azda olsa sinmedi diğer baktığım ev ise 1. kat balkonlu tertemiz bi ev aralarında 600 TL gibi rakam oynuyor eşimde bana bıraktı bir taraftan o parayı çoçugum için kenara atarım diyorum bir taraftan ise içime sinmedi siz olsanız birikimi düşünür dişinizi sıkarmısınız yoksa yok ben istediğim ev olsunmu derdiniz karmaşık yazım için affınıza sığınıyorum
Düz giriş bence sıkıntılı önümüz kış soğuk olur ısınmaz yerden çeker soğuğu. Ayrıca ortak bahçeye çamaşır aşarsınız üstüne atmadıkları kalmaz.
1 katı seçmeniz daha makul hele altında daire falan varsa hiç kaçırmayın.

Benim için ev önemli balkon da öyle.sizin içinde önemliyse orda mutsuz olursunuz

O 600 lirayı biriktiremeyeceksiniz ister istemez bir yerlere harcanacak. En güzeli 1. Katta ki temiz daire ..

Düz girişlerin sesi gürültüsü bitmez. İyi düşünün sonradan pişman olmayın.

X