Taşınma konusunda deneyimi olan

1300 harikaymis. Bursada asla yapmazlar. Ben en son 4 yil once tasindim sadece hazir paketli esyayi alip tasimaya 900 lira istediler ayol sok oldum ki hic esyam yok inan.

1300 harikaymis. Bursada asla yapmazlar. Ben en son 4 yil once tasindim sadece hazir paketli esyayi alip tasimaya 900 lira istediler ayol sok oldum ki hic esyam yok inan.
Yuh cok pahaliymis sizin orasi
Ayol nasil yasiyorsun esyasiz? Her tasinmada bir eve yetecek esya dagitiyorum yine cok var yine var biktim artik

Yuh cok pahaliymis sizin orasi
Ayol nasil yasiyorsun esyasiz? Her tasinmada bir eve yetecek esya dagitiyorum yine cok var yine var biktim artik
İnanir misin esyasiz acayip mutluyum yaaa kiyafetim cok az. Esimin de oyle. Su anda evdeki en fazla esyaya benim oglan sahip. Bir koltuk takimim,bir yemek masam,sandalyelerim ve yatak odasi takimim var hepsi cok cok sade. Beyaz esyam da ayni sekilde. Fazla tabak canagim yok tek bir takimim var. Herkese aynisini kullaniyorum. Havlu bornoz birer tane bana ,2ser tane de gelen olursa diye misafire. Hepsi o kadar. Hic bir sey almadim evlenirken de. Ceyiz meyiz de iste bunlardi hep kullanilan cinsten. Evimi gorsen bombos.

Sanırım ben herşey dahil nakliye olayına giricem. Diğer arkadaşın da dediği gibi zaten mutfak eşyaları her durumda yıkanacak. Özel eşyalarımı kendim paketlerim. Askıdaki kıyafetlerimin çoğu kılıfında takım elbiselerle saniyeler... kalanları da halletsinler... sagolun hepiniz.

Benim evim de aynı :)

Merhaba kızlar bursadan Gaziantep e taşınacağım bildiğiniz firma var mı güvenilir önerir misiniz banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…