Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ev mi aldınız hayırlı olsun güzel komşular nasip olsun.. mutfak eşyalarını gazetelere sarıp koli yapmak üzerine kırılacak eşya yazmak rahat oluyor.. tencereleri dahi sarın taşınmada çok çiziliyor.. gardrop kapaklarını çarşaflara sarın gerçi iyi bir nakliye ile anlaştıysanız bunları yaparlar ama yinede siz kendinizi garantiye alın..
hayırlısı olsun canım inşallah kendi evine çıkıyosundur.. eğer maddiyatın uygunsa taşıma şirketine ver en rahatı o.. ben iki kişi 1,5 günde yerliştirmiştim evi.. hiç bi şeyle uğraşmıyosun herşeyi sarıp sarmalıyolar.. eşyaların kurulumunuda yapıyolar.. gayet rahat yani..
ama taşıcak araba ve adamımız var diyosan ozaman herşeyi kolile ve hurçlara kaldır..
ben evlendim birsene sonra taşnmak zorunda kaldık. eşyalarım yeniydi insan kıyamıyor. toz alırken bile çizlmesin diye dikkat ederdim sonraa ne oldu???!!! taşınırken dikkatsiz adamlar çizmiş mobilyların üzerine direkt bant yapıştırmışlar çıkaramaıdm çıkan yerlerde de lekeler kaldı. sadece yatak odam taşınırken yanlarında değildim. yatak başını sarmadan bantlamışlar.diğer eşyalar sorunsuz ama yatak odam hem çizilmiş hem bantlanmış bu sebeple kesinlikle eşyalar sarılıp sarmalansın ambalajını güzel yapsınlar yanlarında olmanızı tavsiye ederim.
Evden eve taşıma hem çok sistemli,hem de çok hızlı..
Üst katlardaysa taşınacağınız daire,zaten dışarıdan asansör kuruluyor ve herşey öyle hızlı oluyor ki,takip etmeniz mümkün değil..
Eve geliyorlar mobilyaları söküyor,battaniyelere sarıp bantlayıp,taşındığınız yerde montaj yapıyorlar.
Benim de evim yapılırken taşınma telaşım vardı,konsoldaki tabağı çanağı topladım,koliledim ama mutfağı sona bırakmışım..
Her ne kadar aylar öncesinden taşınacağını bilsen de,mutfağı önceden toplayamadığın için o sona kaldı.
Eşim 2 gün sonra taşınıyoruz,şirketle anlaştım dedi,ben evde nereye saldırıp nereyi toplayacağımı şaşırdım ve en iyisi mutfağı bırakayım da giysileri özel eşyaları,inciği boncuğu kolileyim dedim..
Yarım saat bile sürmedi mutfağı paketlemeleri..
vaaay ne dert etmişim ki,süpermiş dedim..
evet süperdi ama,yeni eve gelince varillerin içinden,mutfak eşyalarını salonun orta yerine bıraktılar (mutfağım salonun içinde) işte o an ne yapacağımı bilemedim..
Her yerde tabak,çatal,tencere
başka yerde başka bişey...
Herşeyi yıkayıp yerleştirmek istiyorsun haliyle ama insanlar evin içinde tabağın,bardağın üstünden atlayıp birşeyleri bir yerlere koymaya çalışıyor..
Off çok daralmıştım..
Yani tavsiyem şudur ki;
evden eve taşıma süperdir,ama tabak çanağı siz kolileyin ve kolilerin üzerine rakamlar verin,ve bir liste yapın,hangi kolide ne var diye..yerleşirken çok sistemli oluyor..
10 koliyi aynı anda açmak zorunda kalmıyorsunuz o telaşla..
Ama şu da var,yerleşirken size yardım edecek eş,dost,akraba varsa bırakın herşeyi toplasın nakliyeci,siz sadece özel eşyalarınızı alın çıkın..
Hepsi hep bir elden olur..
Ben yalnız toplanıp,yalnız yerleştiğim için deli dana gibiydim
Kolay gelsin..
(Bu arada ne dertliymişim amma yazmışım![]()
Imkan varsa kaliteli bir sirketle halledilmesi en iyisi.Degerli esyalarin ve cantani alip cikiyorsun evden,onlar herseyi hallediyor.
Ama iyi arastirman gerek,biraz maliyetli fakat tasinma stresinden kurtuluyorsun.
öncelikle hayırlı olsun,güle güle iyi günlerde oturun...Biz taşınırken kolilerin üzerine içinde neler olduğunu tek tek yazdık (süpürge torbası,fön makinası gibi)çok rahat ve pratik oluyor.Bulması ve ayırması kolaydı.Birde şirketleri çok iyi araştırmanızı tavsiye ederim.Biz farklı bir ile taşınmıştık.Evden eve nakliyat firması ile anlaştık tırla gelecek olan eşyalarımızı kamyona tıkış tıkış yükleyip göndermişlerdi.Kırılan yırtılan hatta kaybolan bile vardı.Kolay Gelsin