• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tasinma derdi ve kv :(((

Bebegin huysuzlugu olmasa bende tek basima yapmaktan yanayim annem zaten yoruluyor eltimde elinden geleni yapar biliyorum zaten evi temizleticem bi yerlestirme fasli var birde tasinirken yanimda bi bayan olsa iyi olacak cocuklardan dolayi Esime soyledim ne istersen onu yap diyor ama kadin inadima basar gibi 4.5 kez keyfine gelirim dedi

evi temizleteceksen taşınırken yanında birisine neden gerek olsun ki

eşin adamlarla evi toplatacak o arada varsa komşu vs orada oturursun olmazsa da sen çocuklarla bir yere gidersin eltine vs oturmaya

yeni eve yerleşmek de yavaş yavaş

ilk gün yatacak yer olsun yeter

bir hurca herkesin yatağının çarşafını vs koyarsın bir de küçük tencere tabak kaşık vs kolisi yaparsın

onlarla ilk günleri çıkardıkça yerleşirsin

kv yi çağırma zira gelin taşındı yardım ettim diye ballandıra ballandıra anlatacak gibi

bu arada taşınmak erkek işidir pasla eşine :))))

Yorumları okumadım, belki benzer bir tavsiye gelmiştir bile ama kayınvalidenizin gelmesini istemiyorsanız bunu onun iyiliği içinmiş gibi lanse ettirin. Anne, yardımcı olmak istediğin için çok teşekkür ederim ama her taraf karmakarışık olacak, bütün gün çok yorulursun. Sen bize akşama bir tencere yemek getirsen inan yeter de artar deyip savuşturabilirsin. Hem ayak altında olmaz kayınvaliden, hem de akşamına yemeksiz kalmamış olursun :) Ya da çocuklarına bakabiliyorsa, anne sen bebeğime bak aklım onda kalmasın, ben de evimi halledeyim diyebilirsin.. Hani iletişiminizi, ilişkinizi bilemiyorum ama ben olsam öyle söylerdim kendi kayınvalideme senin durumunda.
Soyledim tamam dedi ben is yapamam kizim zaten dedi ama o zaman annemi cagiririm demistim eltimin gelecegini duyunca keyfine gelirim deyip duruyor kadin

evi temizleteceksen taşınırken yanında birisine neden gerek olsun ki

eşin adamlarla evi toplatacak o arada varsa komşu vs orada oturursun olmazsa da sen çocuklarla bir yere gidersin eltine vs oturmaya

yeni eve yerleşmek de yavaş yavaş

ilk gün yatacak yer olsun yeter

bir hurca herkesin yatağının çarşafını vs koyarsın bir de küçük tencere tabak kaşık vs kolisi yaparsın

onlarla ilk günleri çıkardıkça yerleşirsin

kv yi çağırma zira gelin taşındı yardım ettim diye ballandıra ballandıra anlatacak gibi

bu arada taşınmak erkek işidir pasla eşine :))))
Ev temizlenecek evet. Sadece cocuklar durmazsa bana da ihtiyac olursa diye biri olsun yanimda istoyorum. Ilk gunden yataklari halledrim yemek isini disatdan da halledriz sorun degil. Kv yaptim der ki hemde ne demek ufak bi istedigini yapmazsan da o isin gucun icinde onuda ballandirir.
Ay esim surekli yorgun elinde olsa oda baskasina paslayacak :KK70:

Eltin gelecekmiş zaten işe yaramaz kayınvaliden yüzünden neden programını iptal ediyorsun , etme . Anneni hiç arama yazık kadına.

Eltin gelecekmiş zaten işe yaramaz kayınvaliden yüzünden neden programını iptal ediyorsun , etme . Anneni hiç arama yazık kadına.
Ya evet eltimi kvye duyurmadan cagiricam ararlarsa da biz tasiniyoruz derim geleyim edeyim dersede ortalik cok karisik is bitsin oturmaya gel derim

Banada eltim gelmisti yardima sagolsun. Kaynana o sirada koydeydi hos olmasaydida kabul etmezdim bir faydasi dokundugu yok cunku. Kaynananin bir kizkardesi var hayatimda tanidigim en sinsi ve tehlikeli kadin. Zamaninda esimde gozu vardi kizi icin esimde orali olmayip benimle evlendigi icin ikimize karsi bilendi kadin. Kaynana da bunu bilmesine ragmen arayip bana yardima gelmesini soylemis. Oda beni aramak yerine esimi aramis yardima gelecegim diye. Bunu duyunca aradim kizkardesini sert bil dilde kendisinden yardim istemedigimi soyledim cunku kendisine zerre kadar guvenim yok. Sonrasinda eltimle anlastik gayette guzel atlattim tasinmayi. Kaynananizin bir faydasi olmayacaksa aksina kostek olacaksa gelmesini engelleyin eltinizle beraber halledin.

Gelecekse bi şeye de yardımı dokunsun bi zahmet, dokunmayacaksa da gelemsin eltini çağır boşver.

Iyi aksamlar hanimlar. Derdim coktur hangisine yanayim demeden konuya gecemicem. Yeni ev aldik haziran sonu gibi tasinacagiz insallah iki cocugum var biri 10 aylik suan dis cikarma evresinde ve cok zorlaniyor hep kucakta. Tasinmak icin ev toplama soz konusu olunca eltim gelir yardim edrim diyor. Kv de annen ya da x eltin gelirse gelmem diyordu simdi ise eltimin gelecegini duydu bende gelirim keyfine deyip durdu 4.5 kez hic sesimi cikarmadim zaten 65 yas uzeri ve sorunlu birisi gelince is yapmak ne kelime bir tabak yemek bile yapmaz evde bile birlikte oturdugu diger eltimden bekler.annem 2 saatlik uzakta ama babam rahatsiz cok kotu olmasada ablam bosandi 2 cocugu var ve calisiyor onlara bakiyor 2 gun gel desem yinede seve seve gelir bi akil verin ne yapayim kvye ragmen eltime mi soylesem annemi mi cagirsam. Bu arada yavas yavas toplamaya basladim evi sadece tasininca 1 gunluk yardim lazim

Madem tutun bir temizlik için eleman eşyaların toplanması için de anlaşın her şeyi halletsin. Ne o o kadar işi olan milleti çağırıp ne yapacaksınız?

Banada eltim gelmisti yardima sagolsun. Kaynana o sirada koydeydi hos olmasaydida kabul etmezdim bir faydasi dokundugu yok cunku. Kaynananin bir kizkardesi var hayatimda tanidigim en sinsi ve tehlikeli kadin. Zamaninda esimde gozu vardi kizi icin esimde orali olmayip benimle evlendigi icin ikimize karsi bilendi kadin. Kaynana da bunu bilmesine ragmen arayip bana yardima gelmesini soylemis. Oda beni aramak yerine esimi aramis yardima gelecegim diye. Bunu duyunca aradim kizkardesini sert bil dilde kendisinden yardim istemedigimi soyledim cunku kendisine zerre kadar guvenim yok. Sonrasinda eltimle anlastik gayette guzel atlattim tasinmayi. Kaynananizin bir faydasi olmayacaksa aksina kostek olacaksa gelmesini engelleyin eltinizle beraber halledin.
Umarim halledrimde gelmez en azindan is bitene kadar

Madem tutun bir temizlik için eleman eşyaların toplanması için de anlaşın her şeyi halletsin. Ne o o kadar işi olan milleti çağırıp ne yapacaksınız?
Ben kimseyi cagirmak istemiyorum onlar yalniz birakmak istemiyor birakmazlarda hani en azindan birinden birine soulersem.kv otururdu yerine

Biz tașınırken bir șirket ile anlaștik onlar geldi herşeyi paketledi ve yeni eve benim isteğime göre yerleștirdiler. Hiç uğraşma akraba ile. Bir günde taşındık onların yardımı ile. Tavsiye ederim

Biz tașınırken bir șirket ile anlaștik onlar geldi herşeyi paketledi ve yeni eve benim isteğime göre yerleștirdiler. Hiç uğraşma akraba ile. Bir günde taşındık onların yardımı ile. Tavsiye ederim
Sirket tutucaz zaten canim yataklar cok dosek yorgan falan mutfak esyalri ve kiyafetleride ben toplicam yerlestirmek icin yardim gerekebilir sadece zaten sure varken yapmis olurum tum bunlari ama esim 3.4 saat surerse tasinma isi basinda duramayabilir kp falan cagirirsa kv yine gelir napicami sastim kaldim

Bebegin huysuzlugu olmasa bende tek basima yapmaktan yanayim annem zaten yoruluyor eltimde elinden geleni yapar biliyorum zaten evi temizleticem bi yerlestirme fasli var birde tasinirken yanimda bi bayan olsa iyi olacak cocuklardan dolayi Esime soyledim ne istersen onu yap diyor ama kadin inadima basar gibi 4.5 kez keyfine gelirim dedi
Temizlik için tuttuğunuz yardımcı yerleşmeye de yardım etse bı kişi daha lazım olursa eltine söylersin kv yi esin uzak tutsun

Temizlik için tuttuğunuz yardımcı yerleşmeye de yardım etse bı kişi daha lazım olursa eltine söylersin kv yi esin uzak tutsun
Eltim.olursa yardimciya bile gerek.yok zaten cogu esyami aticam gereksiz ne varsa yerlestirmek sorun olmaz gibi duruyor tasima sirketide iyi cikarsa bi mutfakla kiyafetleri halletmem gerekecek onuda eltim seve seve yapar ama eltim gelirse gelecekmis kv esim dedi zaten tasinip.yerleselim evi oyle gor diye ama kadinda katir inadi var

Eltim.olursa yardimciya bile gerek.yok zaten cogu esyami aticam gereksiz ne varsa yerlestirmek sorun olmaz gibi duruyor tasima sirketide iyi cikarsa bi mutfakla kiyafetleri halletmem gerekecek onuda eltim seve seve yapar ama eltim gelirse gelecekmis kv esim dedi zaten tasinip.yerleselim evi oyle gor diye ama kadinda katir inadi var
Eltinin gelemeyeceğini söylesen ??

Back