Taşınan arkadaşlar hangi nakliye firmasını tavsiye edersiniz?

enyrose

♥˙·٠•●♥ &#
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
2.026
4
116
Muğla
Merhaba arkadaşlar..
anadolu yakasında taşınıp memnun kaldığınız nakliye firması var mı acaba..???
eşyaları güzelce saran,kırıp dökmeden ,sorun yaşamayacağımız bir firma arıyorum.
:44:

canım arkadaşım,taşındın mı bilemiyorum ama topiği yeni gördüm..

ben ''akın taşımacılık''tan çok memnun kalmıştım..3-4 kez tecrübe edilmiştir..

kolay gelsin sana,zor iştir taşınmak..

canım arkadaşım,taşındın mı bilemiyorum ama topiği yeni gördüm..

ben ''akın taşımacılık''tan çok memnun kalmıştım..3-4 kez tecrübe edilmiştir..

kolay gelsin sana,zor iştir taşınmak..

henüz taşınmadım canım.ist içinde ev değiştirmek üzere başlayan taşınma maceramız
eşime verilen tayinle muğla olarak yer değiştirdi :((
10-15 gün sonra evimizi bulup muğlaya taşınıyoruz.nakliye firmasını, tayin olduğu için işyerimiz karşılayacak.inş. iyi bir firmaya denk geliriz.herşeyde bir hayır vardır deyip toplanmaya devam ediyorum
..:10:

Canım bildiğim güvendiğim bir firma yok.
Eğer halen taşınmadıysan konu güncel kalsın istedim.

canım ilgin için teşekkür ederim.durum megciğime anlattığım gibi.
daha öncede seninle konuştuğumuz üzere istediğimiz ev değişikliğini yapmak üzereyken
tayin durumu devreye girdi.
en azından taşınma işlemi gerçekleşmeden ortaya çıkmasına seviniyorum:)
öptüm arkadaşım..
:16:

canım ilgin için teşekkür ederim.durum megciğime anlattığım gibi.
daha öncede seninle konuştuğumuz üzere istediğimiz ev değişikliğini yapmak üzereyken
tayin durumu devreye girdi.
en azından taşınma işlemi gerçekleşmeden ortaya çıkmasına seviniyorum:)
öptüm arkadaşım..
:16:

Canım bende seni öpüyorum.
Muğla da mutlu olmanı diliyorum.
Sevgiler canım.

henüz taşınmadım canım.ist içinde ev değiştirmek üzere başlayan taşınma maceramız
eşime verilen tayinle muğla olarak yer değiştirdi :((
10-15 gün sonra evimizi bulup muğlaya taşınıyoruz.nakliye firmasını, tayin olduğu için işyerimiz karşılayacak.inş. iyi bir firmaya denk geliriz.herşeyde bir hayır vardır deyip toplanmaya devam ediyorum
..:10:

çok güzel yerdir Muğla..
inşallah çok huzurlu bir hayat sizi bekliyor olucak orda..
canım arkadaşım,belki nakliye firması tercih talebiniz olabilir iş yerinden?
eğer böyle bir imkan oluşturulacak olursa,söylediğim gibi 'akın taşımacılık' her anlamda çok başarılı bir firma..
ben istanbuldan izmire onunla taşındım..8 ay önce..
şimdi 10 gün önce aynı il içinde bir taşınmamız daha gerçekleşti ki bu son olucak umuyorum..
annem ayarlamış bu kez bir firma,kıramadım annemi peki dedim ama çoookkk pişmanız çookk,mahvolduk ailecek..eşyalara gelen zarar dışında çok da pisti 'özgür nakliyat'
helal etmiyorum verdiğim parayı o firmaya..'özgür nakliyat' OUT!!!

çok güzel yerdir Muğla..
inşallah çok huzurlu bir hayat sizi bekliyor olucak orda..
canım arkadaşım,belki nakliye firması tercih talebiniz olabilir iş yerinden?
eğer böyle bir imkan oluşturulacak olursa,söylediğim gibi 'akın taşımacılık' her anlamda çok başarılı bir firma..
ben istanbuldan izmire onunla taşındım..8 ay önce..
şimdi 10 gün önce aynı il içinde bir taşınmamız daha gerçekleşti ki bu son olucak umuyorum..
annem ayarlamış bu kez bir firma,kıramadım annemi peki dedim ama çoookkk pişmanız çookk,mahvolduk ailecek..eşyalara gelen zarar dışında çok da pisti 'özgür nakliyat'
helal etmiyorum verdiğim parayı o firmaya..'özgür nakliyat' OUT!!!

canım iyi dileklerin için çok sağol.:16:
akın taşımacılığı yazdım aklıma.eşim gelince sorucam bakalım istediğimiz firma olurmu diye.
diğer taşınmanda olanlar içinde üzüldüm.insan çok yıpranıyo öyle olunca. inş. bidaha tekrarlanmaz taşınmak zor iş valla.
:97:

teşekkür ederim :71:
iki tane akın isimli firma var canım..
biri akın nakliyat
diğeri akın taşımacılık..
iki kardeşe aitmiş bu iki firma..
akın taşımacılık daha iyi..

öpüyorum seni çok,kolay gelsin şimdiden..:29:
yaz e mi..

yazarım gelişmeleri cnm.:79:
bende seni öpüyorum.
:54:

slm arkadaşlar.. haziranın 26sı gibi evimi istanbuldan kuşadasına taşıyacağım. Daha önce istanbul içinde 2 kez taşındım ama firmalardan hiç memnun kalmadı hatta ilk seferi sözleşmeli sigortalı falandı sözde... neyse şuan ciddi bi arayış içerisindeyim tavsiye edebileceğiniz firmalar varmı??

ben de istanbul anadolu yakasında nakliyat firması arayaşındayım. kırıp dökme ve kayıp olaylarını duydukça tedirgin oluyorum. Aslında bana kalsa evden eve nakliyat şart değil, ben kolileri yaparım. yeterki nakliyat firması kırıp dökmeden güzelce taşısın, mobilyaların montajını düzgün yapsın...

ben de istanbul anadolu yakasında nakliyat firması arayaşındayım. kırıp dökme ve kayıp olaylarını duydukça tedirgin oluyorum. Aslında bana kalsa evden eve nakliyat şart değil, ben kolileri yaparım. yeterki nakliyat firması kırıp dökmeden güzelce taşısın, mobilyaların montajını düzgün yapsın...

biz 10 sene önce ve en son 1 sene önce olmak üzere de tanıdıklarımız çolakoğlu ile taşınmıştı. sorun yaşamadık ama yine de yakın çevrenize de sormanızı öneririm.

ulusoy nakliyattan kesinlikle uzak durun derim. gerçek ulusoy ile mahkemelikler, onun ismini ve logosunu kullanıyorlar. eşyalarımı kırıp döktükleri yetmediği gibi, bir sürü eşyamı yürüttüler.

Back
X