Bebek İkinci El taşınabilir mama sandalyesi arıyorum

sdoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
168
3
gittiğim yerlere rahatça götürebilmek için taşınabilen mama sandalyesi almayı düşünüyorum
elinde olan ve satmayı düşünen arkadaşlar varsa irtibata geçebilirz

canım arabanız varsa eğer daha geçen yıl aldığım mama sandalyesi var ve sadecee 11 ay kullandım hiçbir defosu yok yeni üstelık bez deyil silinebilir nasıl dısardan resım link koyuluyo bılmıyorum ama elımdeki http://www.enuygunfiyatgarantisi.com/images/products/01/37/04/13704_kucuk.jpg sandalye bu 100 tl ye satıyorum korgo karşı tarafa ait tabıkı karar senin ama bendekini almasanda bez alma derım sılmesınde cok rahat ettım bezı yıkasanda leke kalabılıyo

çok teşekkür ederim ilgin için ama bu şekilde mama sandalyem var ben biyere giderken falan yanıma almak için portatif bişey istiyorum hani sadece kumaştan önlük gibi oluyoya yada sandalye üstüne monte edilenler gibi bişey yani

çok teşekkür ederim ilgin için ama bu şekilde mama sandalyem var ben biyere giderken falan yanıma almak için portatif bişey istiyorum hani sadece kumaştan önlük gibi oluyoya yada sandalye üstüne monte edilenler gibi bişey yani

taşıması kolay olan bir sandalye düşünüyorsan ikeanın mama sandalyesini öneririm. fiyatıda çok uygun. annemler kullanmak için internetten sipariş vererek aldık. tepsisiz 34tl tesiyle birlikte 47 tl idi. biz evdekinin tepsisini kullanmadığımız için tepsisiz aldım çok rahat hafif kullanışlı.

portatif bişeymi bahsettiğiniz sürekli taşıyabileceğim bişeyse eğer çok rahat edicem, diğer türlüsü var zaten

Ankara'da 5M migrostan almıştım.Sandalyele geçirilen kumaş mama sandalyeleri var..Hala arada kullanıyorum dışarda çocuklarıma...

$PE126860.jpg

mama sandalyesi bu bakacakları çıkarılabiliyor sadece oturak kısmı kalıyor.araba da rahatlıkla taşıyabiliyoruz. Bir kaç gün önce dışarıda kahvaltıya giderken yanımızda götürdük.chicconun mama sandalyesinden de var bizde onlar gibi değil hem hafif hem de az yer kaplıyor.

portatif bişeymi bahsettiğiniz sürekli taşıyabileceğim bişeyse eğer çok rahat edicem, diğer türlüsü var zaten

Ankara'da 5M migrostan almıştım.Sandalyele geçirilen kumaş mama sandalyeleri var..Hala arada kullanıyorum dışarda çocuklarıma...

bende Ankaradayım 5m migrosta çok yakın evime hafta sonu bakıcam hemen tam istediğim gibi bişey bu aslında

arkadaşım ben de tamda istediğin gibi birşey var ve hatta aldığım diğer ürünler gibi ekolojik

Eki Görüntüle 466960

mama sandalyesi bu bakacakları çıkarılabiliyor sadece oturak kısmı kalıyor.araba da rahatlıkla taşıyabiliyoruz. Bir kaç gün önce dışarıda kahvaltıya giderken yanımızda götürdük.chicconun mama sandalyesinden de var bizde onlar gibi değil hem hafif hem de az yer kaplıyor.

bende var bu mama sandalyesinden gayet kullanışlı,pratik tavsiye ederim fiyatı da uygun..

X