Sağol canımMia- hayırlı olsun yeni bölümün seni takdir ediyorum, kararına saygı duyuyorum.
Günaydın yeni konun hayırlı olsunMia-
bende aynı senin gibiydim 1 yıl öncesine kadar
her dışarı çıktığımda eli boş eve dönmezdim
eğer çıkamazsam da internet üzerinden yaptığım alışverişlerin kargosu bana gelirdi zaten
kıyafet ev eşyası ıvır zıvır ne hoşuma gitse alanlardandım
geçen yıl başı kendime geldim alışverişi bıraktım bu sene sadece
2 kazak 1 hırka ve 1 sweatshirt aldım kendime
botlarımı ve çizmelerimi giyip eskitiyorum yenisini almadım
dolaplarımı sürekli boşaltmaya çalışıyorum
kendim ile ilgili ve yaşantımla ilgili güzel kararlar almıştım uyguluyorum çok şükür
1 yıldı az öz ve sade yaşıyorum elimden geldiğince
bu sene de fazla kiloları yollayacağım bedenimden
Ooh mis oldu evDün bütün gün temizlik yaptım.
Bulaşık teli, eldiven, arap sabunu, porçöz aldık. diğer temizleyiciler evimde vardı.
Ooh mis oldu ev
günaydın hayırlı olsun konu
bende de vardı almak . ama bir kaç yıldır bıraktım . avm lerden uzak duruyorum aynı kaliteyı daha ucuza alınabilir
siyah bir bot aldım herkezin hoşuna gitti ve hangi marka diye sordular
150 den aşağı değildir dediler oysa 65 dedi 55 tl aldım :)
3 yıldır çanta , mont almıyorum . iki kot bir gömlek aldım . sezon sonu bir kaşe kaban düşünüyorum .
arada dolabını boşaltırım , giymediklerim varsa ayırırım , kombin yaparım , bir iki değişiklik yaparım (boncuk düğme vs
kozmetikte çok harcamam yok , bir pleeng ve yıkama jeli , makyaj malz. azdır alerjik durumun var , bitkisel ürün aldım oda nadir yapıyorum ...
saat marka takıntımı 900 tl lik saatı almaya kafaya koyunca ;
spor ayakabımı takıntımı da 285 tl verip iyi bir markanın ayakkabısını alıp daha 10 günlükken 10 dk içince kapının önünden çaldıklarında bıraktım .
çok güzel bir başlık olmuş, hayırlı olsun.
kıyafette, ayakkabı ve çantada hiç bir zaman abartmayanlardanım. dolabımda şunu neden aldım ki, aa hiç giymeden sezon geçti nasıl da unutmuşum dediğim hiç bir şeyim yok.
ev giyimi ve h.sonu giyimine çok önem veririm. genelde h.sonları eşofman giyerim, evde de değişik değişik bir çok kıyafetim var. çeyizimi düzerken dolabımı büyük ölçüde yenilemiştim. iyi para harcadım ama değdi. evlenecek olan arkadaşlara bütün yatırımı tabağa çanağa dökmeyip, kıyafet eksikleri varsa onlardan da almalarını tavsiye ederim.
eskimeden yerine yenilerini almayı düşünmüyorum. her sezon dolabımı döker, eksiklerime bakar, not alırım. beni terkedenlerle vedalaşırım. kış ve mevsimlik kıyafetlerimin büyük bir kısmı bir-iki yıl daha beni götürür. yaz için bir kaç parşa ihtiyacım var, onları da indirimlerden alacağım, acelesi yok.
dolap ferah olunca insanın içi de ferah oluyor sanki. gazan mübarek olsun.Teşekkür ederim canım zaten sen cok planlısın tanıdığım kadarıyla.
giymediğim ne varsa vermeyi düşünüyorum
sonra liste oluşturmayı 2018 de almayı planlıyorum.
biraz klasik elbiselerim var nişanda, isteme gününde giydiğim kısa elbiseler,
onlarıda deneyip karar vericem.
Aynen ceyiz aldığımda yaptığım en büyük iyilik, günlük kıyafetler almakmış
şimdi kızım üstümü batırıyor değişimlik kıyafet cok
sürekli yıkandığı için çabuk eskiyor.