- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
Ben kendime şok kızıyorum. Bazen dolabın karşısında duruyorum. Allah seni bildiği gibi yapsın papatya, ne zaman topladın bu kadar Çaputu diye kızıyorum kendime...Ben alisveris sitelerini takip ediyorum aliskanliktan bi bakiyim diye giriyorum ve mutlaka birsey begeniyorum.
Bende artik sigmamaya basladim arkada kalan kiyafetleri gormuyorum bile
Sabahlari sanki giycek kiyafetim yokmus gibide uzun sure bakarim bi kot kazak bulup giyerim ah papatyam ne olcak bu halimiz
Ben unutuyorum genelde son aldiklarimi giyerim sezonunda giymek icin eskiler kaliyorBen kendime şok kızıyorum. Bazen dolabın karşısında duruyorum. Allah seni bildiği gibi yapsın papatya, ne zaman topladın bu kadar Çaputu diye kızıyorum kendime...
Bir sezonu birşey almadan geçirsem bu aptal kısır döngü sona erecek diye düşünüyorum
Ben her kıyafetimi giyiyorum. Unutmuyorum ama sıra gelmiyor
benımde oyle hatta eskıyenler oluyor kıyıpta atamıyorumBence ilk iş dolapları çekmeceleri boşaltıp giydiklerini vereceklerini atacakları falan ayırmak.
Yani mesela bir kazağı belki giyerim diye 5 senedir dolapta saklıyorsan ama giymiyorsan daha da giymezsin.
Benim az kıyafetim var. 3 tane kot pantolonum var. Tüm kışı 3 kotla geçirdim.
Gerçi 9 aylık bebeğim olduğu için kilo aldım verdim eskiler olmadı yazdı kış oldu derken hazirandan beri alışveriş yapmam gerekti çokça ama.
2 kışlık montum var. Birisi klasik birisi spor.
1 sezonluk kot ceketim var içi tüylü bi de şişme yelek.
Daha da almam diye düşünüyorum.
1 siyah 1 kahverengi botum
1 siyah 1 bordo da mevsimlik ayakkabım var.
2 spor ayakkabım var, yaza kadar giyebileceğim.
Yeter de artar.
Sade dolap iyidir
Benimde oyle canım... Bir kot 4 tane de kumaş pantolonum var yetiyor... Kazaklarım 6-7 adet... Yazlıkları biraz fazla tutmaya çalışıyorum yalnız... Sürekli terleme duş bilmem ne olayı oluyor o yüzden yazlıkları bu kadar az tutamıyorum :)Bence ilk iş dolapları çekmeceleri boşaltıp giydiklerini vereceklerini atacakları falan ayırmak.
Yani mesela bir kazağı belki giyerim diye 5 senedir dolapta saklıyorsan ama giymiyorsan daha da giymezsin.
Gerçi 9 aylık bebeğim olduğu için kilo aldım verdim eskiler olmadı yazdı kış oldu derken hazirandan beri alışveriş yapmam gerekti çokça ama.
Yeter de artar.
Sade dolap iyidir
Bir de sizde var mı bilmiyorum ama bazıları evine tabak çanak almayı seviyor.
Benim bir kayınvalidem var, evinde o kadar çok fincan tabak bardak var ki. Geçen boşalttım hep. 10 tane falan türk kahvesi fincanı ayırdım gerisini poşetledim, bir sürü tabak çanak ayırdım poşstledim. Onları köyde ihtiyaç sahiplerine dağıttık. Geçen gene almış kahvaltı takımı. O kadar çok kahvaltı tabağı var ki evde, ben atmaktan yoruldum kadın almaktan yorulmadı
wow sen süpermişsinBence ilk iş dolapları çekmeceleri boşaltıp giydiklerini vereceklerini atacakları falan ayırmak.
Yeter de artar.
Sade dolap iyidir
Topiğin hayırlı olsun güzelim. Ben de benzer bir dertten muzdaribim. Her ay kıyafet ayakkabı almıyorum ama zaten o kadar çok almışım ki zamanındabirikim hastasıyım malesef kıyıp da atamıyorum.
Bence ilk iş dolapları çekmeceleri boşaltıp giydiklerini vereceklerini atacakları falan ayırmak.
Yeter de artar.
Sade dolap iyidir
Ben 15 i geçen bir rakamda çizmem var diyeyim ve susayım
Gerisini siz düşünün artık
Kankeytom hayırlı olsun topiğin
Ben de senin gibiydim aslında
Zaman'ında o kadar cok sey almışım ki dolaplara sığmıyorum
Giymeyip verdiğim o kadar kıyafetim oluyor ki
Eskimeden sıkıldım diye verıyorum hep
Evlenince almayı azalttım
Önceden marka çok alırken şimdi daha ucuz seyler alıp vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum
Kabanım cok
Ayakkabı sayısını canta sayısını söyleneyim gardıropa sığmayıp başka dolaba tastım
Eşimden utanıyorum da almıyırum o yılda bir kere ihtiyacı olanı alır
Ben ayda 1 parça alıyorum en az
Artık ihtiyaç akmaya çalışacam Bi süredir öyle yapmaya çalışıyorum
Bu kış bot almadım 2 bot verdim
1 kaban aldım
1 kot 2 kumaş pantolon
4 kazak 2 hırka aldım
Çanta çizme almadım başarı bnm için
Şimdilik yaz için ihtiyaç yok sonradan çıkarmazsam tabi
benim 1 parka
2 kaşe
1 tane uzun
2 tane deri mont
1 tane trençkot
ve mevsimlik mont var
3 tane şisme yelek biri hediye ama 1 tanesini hiç giymiyorum onu verebilirim.
bot normalde 1 tane olurdu çok almıyorum nedense bu yıl 3 tane biri eskidi.
sayısız bere var.
kot tahminen 5-6 vardır.
önümüzdeki pazar ev tasıyacağız ve bir günümü esya ayıklamakla geçiricem.
Ben de ne zaman topladım bu kadarını hiç farkında değilimbenim çizmem yok almak nasip olmadı
Bir de sizde var mı bilmiyorum ama bazıları evine tabak çanak almayı seviyor.
Benim bir kayınvalidem var, evinde o kadar çok fincan tabak bardak var ki. Geçen boşalttım hep. 10 tane falan türk kahvesi fincanı ayırdım gerisini poşetledim, bir sürü tabak çanak ayırdım poşstledim. Onları köyde ihtiyaç sahiplerine dağıttık. Geçen gene almış kahvaltı takımı. O kadar çok kahvaltı tabağı var ki evde, ben atmaktan yoruldum kadın almaktan yorulmadı