canım orjinal amerikan saten demişsin onun sahtesi de mi var.2. si amerikan saten kaliteli bi kumaş mı.ben bi gelinlik beğendim gelinlikçide üztü fransız dantel alt kısmı da amerikan saten o nedenle sordum
canım orjinal amerikan saten demişsin onun sahtesi de mi var.2. si amerikan saten kaliteli bi kumaş mı.ben bi gelinlik beğendim gelinlikçide üztü fransız dantel alt kısmı da amerikan saten o nedenle sordum
evet amerikan satenin orjinal olmayanıda vardır amerikan satenin kaliteliside var kalitesizide fransız danteli ise pahalı bir danteldir ama gelin adaylarının birçoğu dantelin fransızmı yerlimi olduğunu bilmiyor bu yüzden bilinçlenmelerini öneriyorum
evet amerikan satenin orjinal olmayanıda vardır amerikan satenin kaliteliside var kalitesizide fransız danteli ise pahalı bir danteldir ama gelin adaylarının birçoğu dantelin fransızmı yerlimi olduğunu bilmiyor bu yüzden bilinçlenmelerini öneriyorum
bilmeyen kişinin anlaması biraz güç aslında fransız dantelinin gözle görülür bir farkı vardır kalitesi anlaşılabilir ama fransız dantelini daha önceden görmemiş kişiler bunu anlamakta güçlük çekebilir
Merhaba çok güzell modellerin var ellerine sağlık ama ekle birazdaha noolur hala kafamda birşey canlanmadıı çok kararsızım ben. o üstü transparan olanın eteği çok şeker ama giyebilirmiyim öyle bişey bilemiyorumm
şu gelinliğe bittim, açık olsam böyle giyebilecek kadarda cesaretim var :)
(işin içine giydirirler mi kısmını karıştırmıyorum :) )
gelinlikler güzel ama şöyle çok daha değişik, hani görünce aa u gelinlik çok değişik birşeymiş dedirtebilecek modellerde olabilir :) ışıltı her zaman iyidir