Gelinlik Modelleri Tasarladığım gelinlikleri sizin beğeninize sunmak görüşlerinizi almak istiyorum

sevdiyar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2007
444
0
96
İstanbul
tasarladığım gelinlikleri sizin beğeninize sunmak görüşlerinizi almak istiyorum

model bulamayan gelin adaylarına umarım yardımcı olabilirim

şu an için çekilmiş 1 adet var çektikçe eklerim
yorumlarınızı bekliyorum

ImageShack - Hosting :: resim00gme5lb2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
emeğine sağlık canım.farklı bişey çıkmış hoş olmuşş

at tarafı harıka olmus cok begendım ama üst tarafı daha pırıltılı olsa cok gusel olurdu ama alt tarafı cok gusell

çok güzeldi gerçekten çok beğendim ..emeğine sağlık

emeğine sağlık canım farklı olmuş ..

burdan sana bişey sorsam boyum 1 68 kilom 67 tek parça gelinlikmi tavsiye edersin yoksa ikimi turbanlı olucak oda değiştirirse 1 ay sonra düğün inş. şimdiden tşk fikrin için ikisinide denedim aslında iki parçaların kalça kısımlarının duruşunu beğenmedim kararsız kaldım :çok üzgünüm:

emeğine sağlık canım farklı olmuş ..

burdan sana bişey sorsam boyum 1 68 kilom 67 tek parça gelinlikmi tavsiye edersin yoksa ikimi turbanlı olucak oda değiştirirse 1 ay sonra düğün inş. şimdiden tşk fikrin için ikisinide denedim aslında iki parçaların kalça kısımlarının duruşunu beğenmedim kararsız kaldım :çok üzgünüm:

canım tek parça herzaman daha zarif durur

yasakkelime darilmaca yok benim pek hosuma gitmedi yani, nasil desem canim söyle göz alici bir güzelligi yok göz doldurmuyor, söyle hem sade hem agir biraz piril piril olsa kaparik eteklere karsi diyecegim hic bir ey yok ama üst ve bel kismi daha degisik olsa mesela kalca kemigini de sarsa elbise..naciz hane fikrim
emegine saglik, devamni bekliyorum a.s.

ellerine sağlık yeni modelerinide listele bayanlar gelinlik giyse bile hiçbir zaman gelinlik modellerini izlemekten kendini alamaz ve çok zevk alır. :))) bizde modelerrine bakarız

yasakkelime darilmaca yok benim pek hosuma gitmedi yani, nasil desem canim söyle göz alici bir güzelligi yok göz doldurmuyor, söyle hem sade hem agir biraz piril piril olsa kaparik eteklere karsi diyecegim hic bir ey yok ama üst ve bel kismi daha degisik olsa mesela kalca kemigini de sarsa elbise..naciz hane fikrim
emegine saglik, devamni bekliyorum a.s.

olurmu öyle şey ben iltifat almak için değil görüşlerinizi almak için bu konuyu açtım ve her türlü yoruma açığım zevkler ve renkler tartışılmaz umarım modellerimin arasında sanada hitap eden bir modelim vardıra.s.

Canım yaa bende fazla beğenmedim. Üst kısmı basit biraz, alt tarafı da tuhaf geldi.Ama tabi herkes aynı şeyleri beğenmez:) Ben de belki başka modellerini beğenirim. Hem inşallah yaza düğünüm var senden fikir edinirim:) Teşekkür ediyorum...

Canım yaa bende fazla beğenmedim. Üst kısmı basit biraz, alt tarafı da tuhaf geldi.Ama tabi herkes aynı şeyleri beğenmez:) Ben de belki başka modellerini beğenirim. Hem inşallah yaza düğünüm var senden fikir edinirim:) Teşekkür ediyorum...

rica ederim tatlım daha çok model ekleyeceğim bi aksilik olmazsa

Bence göğüs kısmı kesinlikle desteklenmeli... Üst kısımdaki işlemeler daha göz doldurucu ve daha pırıltılı olmalı.... Etek kısmına gelince söyleyecek sözüm yok... Hayalimdeki gibi çünkü... Ellerine sağlık...

Bence göğüs kısmı kesinlikle desteklenmeli... Üst kısımdaki işlemeler daha göz doldurucu ve daha pırıltılı olmalı.... Etek kısmına gelince söyleyecek sözüm yok... Hayalimdeki gibi çünkü... Ellerine sağlık...

yorumun için teşekkür ederim canım beğenmene sevindim

evet buda başka bir model hanımlar üst kısmı transparan ama isteğe göre içi astarlanım normal beden görünümü elde edile bilir

resim020ix3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Back