Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Altın kolye yaptırmak istiyorum.Ama tasarımlı birşey olacak yani A sonsuzluk işareti B şeklinde olacak kolye ucu,bunu nerede yaptırabilirim?Kuyumcular yapar mı?
erkek arkadaşım altın imalatı yapıyo 1 ay önce aile kolyesi yaptı 4 isimli imalatıyla uğraşan birini bulman daha mantıklı mağzalar çok para koyuyo üstüne.mağza bize 550 lira verdi 400 yaptı kendisi
Kalip vs gerekir elbette ancak seninde istediğin bulunmaz birşey değil tüm kuyumcularda sonsuzluk işaretinin ve harflerin kalıbı zaten var.Birkaç yerden fiyat al ve kaç gr olacagını mutlaka sor işçilik koyacaklar ama sonucta gr mına göre fıyat verecekler.
selam kızlar bende bir kolye yaptırmak istiyorum ama altın değil gümüş istanbulda bildiğiniz bir yer var mı çünkü gidip tarif etmek istiyorum kolyeyi...