Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Tasarım fikirleri

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
16 kişi bakmış fikrini beyan etmemiş alsanaalsanasmile

Hemen fikrimi söyleyim o zaman.
Çok beğendim.Zaten böyle şeylere hep ilgi duymuşumdur.Aklımda kalıcak bu dizayn.Paylaşım için teşekkürler.a.s.

harikalar ya emegine saglik cnm

Emeğine sağlık,teşekkür ederim.Çok keyifliydi.Merak ediyorum;acaba internetten alınan bu resimler gibi tasarımlar yapan iç mimarlar var mı?(ısim yapmış,usta mimarlar hariç)Ben pek rastlamıyorum da.Özellikle Anadolu illerinde mumla arasan yok.

Hemen fikrimi söyleyim o zaman.
Çok beğendim.Zaten böyle şeylere hep ilgi duymuşumdur.Aklımda kalıcak bu dizayn.Paylaşım için teşekkürler.a.s.
kaydirigubbakcemile5

bunlar gerçek olamaz çok güzeller.
kaydirigubbakcemile5

harikalar ya emegine saglik cnm
kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5

cok değişik zarif ve de guzeller.. 6. foto yatak odası mı bilemedimCADIARZU farklı bi hava

hemen dosyama ekledım cok zor olmayan aslında basit ve şık tasarımlar...cok tşk...

tavanlarda ki kabartılar falan çok hoş görünüyoboshayallersmile
yaa bu tavanları adı neeeee
kartonpiyer mi oluyo acaba bilmiyorumkismile

hepsi de birbirinden harika, tasarımda yaratıcılığın ucu bucağı belirsiz...

çok güzeller paylaşım için sağol cnm özellikle beyaz salon tam hayalimdeki gibi tekli koltuk da çok hoş..

harikalarrr..evlenicem ve her yerde delı gıbı hayalımdekı mobılyaları tasarımları arıyorum.paylasımların ıcın cok tesekkürler ama daha cok paylassan cok mutlu olurum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…