Mesajinizi görünce yazmak istedim aslinda sevindim de sizin adiniza cunku sayılı zaman döneceksiniz yerinize şöyle söyleyeyim izmirde otururken annem liseye basladigimda izmire 2 saatlik bir ilceye tayinini istedi cok zorlandim ilk zaman neyse zamanla cevrem oldu orada okudum buyudum evlendim cocugum oldu 17 18 sene oradaydim tum cevrem esimde orali ama ailesi izmire 1 saat uzaklikta farkli biryerde yasiyordu 10 senedir .. birgun tepemiz atti bir anda evi sattik esimin ailesinin oldugu gözde bir ilceden ev aldik kendi annemde geldi tasindi bizle birlikte baska eve tabiki derken teyzemde yerlesti buraya oda ev aldi 3 sene oldu inanirmisiniz bi cocugum daha oldu hapishane gibi geliyor kimsem yok baska.. arkadas cevre hicbirsey eski oturdugum ilceye 2.5 3 saat uzaklikta kaldim tam korona zamani geldik heryer hersey kapali cevre edinemedim sonra bebis oldu hepten çakıldım hala kimsem yok cok ozluyorum eski ikamet ettigim yeri arkadaslarimi bin pismanim annem benimle gelmemis olsaydi geri basar dönerdim onuda yapamiyorm babamla ayrilar birakamam o sebeple annem cok mutlu dönmek istemiyor bebegim buyuyunce cevre edinmekten baska carem yok emekliler sehrine gelmisim haberim yokms genc kesim cok az vs yazlık bölge yazlari canlı kışın 65+ belediye otobüsleri hayrına çalışıyor
demem oki eglenmenize bakin belli bir zaman sonra yerinize döneceksiniz niye zehir ediyorsunuz ki kendinize anlamadim kendinizide suclamayin hayatta herseyin bir sebebi var tadini cikarin en azindan benim durumumda degilsiniz