- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 33
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
en azından boyun uzun ya benn 1.63Ben 1.70 boy 73 kilo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en azından boyun uzun ya benn 1.63Ben 1.70 boy 73 kilo
koptumYazsam şükür namazı kılarsın.Göbek aldı başını gidiyorBağımsızlığını ilan etti.
avatarına baktım bir de yorumuna90-60-90
bilmem anlatabildim mi?koptum
bilmem anlatabildim mi?
Hrrkes bana kilolu diyo valla ddepresyona girdim[/QUOTE]erkenbana ="Saksi_Degilim_Ben, post: 44770326, member: 318172"]güzel olduğunu duymaya mı ihtiyacın var?
upsDayak yediğim eski sevgilim için ağlıyor musun hala. Konu açıp açıp cevap vermiyorsun da merak ettim.
Ayrıca boyun ve kilonla normal nasıl kilolu okuyorsun ki.
Yüzüm az buçuk güzel ama vücudum 167 boyum 63 kilo yum 93 72 96 vücudum göğüsleri m büyük belim kalın totom allaha emanet Ayy napsamduzeltsem bi bboya nasıl vucut olcusu normal sizce Sizinkiler nasıl acaba
170e 58 kilo 92 74 91di en son benimde belim kalin ama zayifim yani 36 bedenim daha nolsun. Oldum olasi zayiflik itici gelmistir bana kendimi begenmiyorum kilo verince. Herkes zayif olacak diye bisey yokki bence kendini sevmekle basla sonrada ekmegi ivir ziviri kes zararli seyler yemeyince hazir yemek yemeyince islerini yuruyerek halledince kilo sorunu olmuyor zaten. Cok kafaya takmadan bunu yasam sekli haline getirmekte fayda var diye dusunuyorum :)Yüzüm az buçuk güzel ama vücudum 167 boyum 63 kilo yum 93 72 96 vücudum göğüsleri m büyük belim kalın totom allaha emanet Ayy napsamduzeltsem bi bboya nasıl vucut olcusu normal sizce Sizinkiler nasıl acaba