Tarzn ve kendisini en ok beendiiniz nl kim ?

ben sadece çocuklarına koyduğu isimlerr haricinde gulben ergenin herşeyine bayılıorum..,
çok tatlı ve samimi..

tartışmasız angelina:asigim:
hem güzellik,hemde makyaj ve giyim tarzı olarak,herşeyi ile tek geçerim aşkitomu:1rolleyes:

kızlar tubanın fotosu fotoşop.sarışın falan dğil.bariz hatta..kafası boynuna göre çok büyük dikkat ederseniz boyunun rengi ile yüzün rengi farklı...

türkiyeden demet kutluayın tarzını çok beğenirim,hem makyaj hem giyim tarzını..sadeliktan şaşmaz oda

türkiyede tarzını en beğendiğim isim

tarzini su an pek ortalarda olmadigi icin bilememde türkiyede ve dünyada kendisini en cok begendigim ünlü türkan soray'dir.yillar gecsede hala cok güzelll....opuyorumnanaktan:asigim:

Eklentiler

• $turkann.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 80
karekteristik hatlara sahip bu ona ayrı bi hava katıyo,ama çok beğendiğim söylenemez:1no2:saçlarını çok beğeniyorumzemuszemus

Gisele Bündchen

Son düzenleyen: Moderatör:
tarzını değil ama yüzünü beğenirim naz elmas

ama giyim tarzını beğenmiyorum:umursamaz:

inanmıyorum aso bu kadar olur benim begendigim herseyi sende begeniyor bende nazın fot.nı koymustum gisele inde :)
ciddimizin:1shok:valla liv ve angelinayı gördüm ama onları görmedim liv:uhm:
valla zevklerimiz baya tutuyo bitanemŞeniz
bakalım başka eklediklerimde ortak beğendiğimiz olcakmı:icecream:

ciddimizin:1shok:valla liv ve angelinayı gördüm ama onları görmedim liv:uhm:
valla zevklerimiz baya tutuyo bitanemŞeniz
bakalım başka eklediklerimde ortak beğendiğimiz olcakmı:icecream:

bebegim sonrakı sayfalarda eklemıstım :) aklıma geldikce gene hatırladıklarımı eklerim bakalım ekleyeceklerimde tutucak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…