- 21 Şubat 2011
- 1.010
- 50
- 158
herkese merhaba. 2 yıllık evliyim, evlenirken eşyalarımızı çok beğenerek aldık eşimle. biraz kiracı olduğumuzdan, birazda küçük bir yerde yaşıyoruz herhangi bir mağaza bulunmadığından, aksesuarlarla zenginleştirmedik evimizi. şimdi yeni bir eve taşınıcaz ve büyük ihtimalle kendi evimiz olacak kira değil. güzel döşenmiş şık bir evim olsun istiyorum. mobilyalarım daha yeni sadece oturma odamız yok onu alıcaz. yatak odası ve salon için mobilyalarımız var.benim yapmak istediğim, eve girildiğinde mobilyalar göze batmasın. esas dikkati çekecek olanlar mobilyaları tamamlayan küçük ayrıntılar olmalı. ama şimdiye kadar mimar girmemiş hiçbir evi beğenmedim. başka evlere bakıyorum, mobilyalar alınmış, perde halı kombinasyonu, birde birkaç dekoratif tabak, vazo tamamdır. çok basit geliyor bana. evim şahaneyi izliyorum o kadar güzel yapıyorki adam hayran kalıyorum. bende öyle olsun istiyorum. ama mimarla çalışma gibi bir lüksüm olacağını sanmam,eşimle tek başımızada yapabilirmiyiz böyle bir ev bilmem. kısacası evimin bizi yansıtan bir tarzı olsun istiyorum. vintage falan asla sevmediğim şeylerdir. mobilyalarımda asla taş bulunmaz. parlak aksesuarlardan hiç hoşlanmam. cıvıl cıvıl renkleri evimde kullanmak istemiyorum daha çok pastel tonlar seviyorum. bunlarıda tarzımı biraz anlayabilmeniz için yazdım. buraya yazıyorum ama burdan bana nasıl yardım edebilirsiniz onuda bilmiyorum. 3 hafta sonra taşınıyoruz. o zaman yerleşirken resimlerimi koyarak sizden fikir almak istiyorum. ama şimdiden bana fikir verebilecek olan var mı? ne tarz ayrıntılar kullanılabilir. ya da benim evim böyle diyorsanız fotoğraf da koyabilirsiniz. bana yardımcı olmak isteyen olursa memnuniyetle cevaplarınızı bekliyorum.