• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tarz bir ev. ama nasıl....?

arzuayten

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
1.010
50
158
herkese merhaba. 2 yıllık evliyim, evlenirken eşyalarımızı çok beğenerek aldık eşimle. biraz kiracı olduğumuzdan, birazda küçük bir yerde yaşıyoruz herhangi bir mağaza bulunmadığından, aksesuarlarla zenginleştirmedik evimizi. şimdi yeni bir eve taşınıcaz ve büyük ihtimalle kendi evimiz olacak kira değil. güzel döşenmiş şık bir evim olsun istiyorum. mobilyalarım daha yeni sadece oturma odamız yok onu alıcaz. yatak odası ve salon için mobilyalarımız var.benim yapmak istediğim, eve girildiğinde mobilyalar göze batmasın. esas dikkati çekecek olanlar mobilyaları tamamlayan küçük ayrıntılar olmalı. ama şimdiye kadar mimar girmemiş hiçbir evi beğenmedim. başka evlere bakıyorum, mobilyalar alınmış, perde halı kombinasyonu, birde birkaç dekoratif tabak, vazo tamamdır. çok basit geliyor bana. evim şahaneyi izliyorum o kadar güzel yapıyorki adam hayran kalıyorum. bende öyle olsun istiyorum. ama mimarla çalışma gibi bir lüksüm olacağını sanmam,eşimle tek başımızada yapabilirmiyiz böyle bir ev bilmem. kısacası evimin bizi yansıtan bir tarzı olsun istiyorum. vintage falan asla sevmediğim şeylerdir. mobilyalarımda asla taş bulunmaz. parlak aksesuarlardan hiç hoşlanmam. cıvıl cıvıl renkleri evimde kullanmak istemiyorum daha çok pastel tonlar seviyorum. bunlarıda tarzımı biraz anlayabilmeniz için yazdım. buraya yazıyorum ama burdan bana nasıl yardım edebilirsiniz onuda bilmiyorum. 3 hafta sonra taşınıyoruz. o zaman yerleşirken resimlerimi koyarak sizden fikir almak istiyorum. ama şimdiden bana fikir verebilecek olan var mı? ne tarz ayrıntılar kullanılabilir. ya da benim evim böyle diyorsanız fotoğraf da koyabilirsiniz. bana yardımcı olmak isteyen olursa memnuniyetle cevaplarınızı bekliyorum.

öncelikle yeni evin için hayırlı olsun ve güle güle otur diyorum canım.evine ilk etapta hangi renkleri kullanmak istediğini kafanda belirle daha sonra alacağın aksesuar.mobilya ve vs gibi ayrıntıları o yönde alırsın.zamanın kısıtlı netten dekorasyon dergilerini takip edebilir burdan evim ev,m güzel evimi açıp bakabilirsin.yada ev,ne taşındıktan sonra resimlerini eklersen buradaki arkadaşlar sana dekorasyon konusunda gayet iyi fikirler verecektir eminim.bende buradan en çok çeyizimiz için neler aldık ve evim evim güzel evim topiğine bayılıyorum çok şey aldım bu topicler sayesinde iyiki varsın kk:kkk::kkk:

hiçbişe beğenmiyosuun canım sende aksesuar kullanma boşver :52: şaka bi yana eşyaların renklerini belirtirsen bişeyler tavsiye ederiz bizde :34:

teşekkürler kızlar yorumlarınız için. benim salonum krem kahverengi. halılarımda tabi aynı tonlarda. salonum bana çok renksiz geliyor. duvara ya da işte sehpa üzerine canlı renkte birşeyler olsun istiyorum ki salon biraz renklensin. o kahve kremler arasında canlı bir renk patlasın istiyorum. ilk olarak krem-kahve yanına ne renk kullanabilirim.

ikincisi yatak odası mobilyalarım beyaz lake. halılarımı kırmızı-siyah-beyaz almıştım. şimdi bütün nevresimlerim kırmızılı olmak zorunda gibi hissediyorum. fenalık geldi kırmızıdan. nevresimin de üstüne gündüzleri sermek için yatak örtüsü alıcam sizce o da kırmızı mı olmalı. perdelerim beyaza yakın krem. abajurlarımıda kırmızı almıştım bu arada.

birde şimdiki evimin bazı foroğraflarını koyayım buraya ona göre fikir vermek isteyen olur belki. ama eşyalarımı toplamaya başladığımdan arada koliler hurçlar falan görünüyor olabilir.

birde şimdiki evimin bazı foroğraflarını koyayım buraya ona göre fikir vermek isteyen olur belki. ama eşyalarımı toplamaya başladığımdan arada koliler hurçlar falan görünüyor olabilir. $salon..webp$salon.webp$100_4080.webp$100_4089.webp

Canım koltuğunun rengini tam anlayamadım ama sanırım hardal rengine çalıyo.
Bence turkuaz ve krem aksesuarlar kullanırsan salonuna renk katabilirsin.
Öncelikle ben duvarı boydan boya perdeyle kapatma taraftarı değildim. Eğer
yeni evinde de bu şekilde ufak ve yanyana pencerelerin olursa katlamalı ya da
stor perde kullanmanı öneririm.Turkuazlı, kahveli bir perde seçebilirsin.
Eğer büyük tek bir penceren olursa krem dümdüz yere kadar bir tül,,krem ya da
açık kahve üzerine turkuaz desenli fon perdeler odayı sıradanlıktan kurtarır gibime geldi.
Koltuğunun kendinden yastıkları olduğu için ek yastıklar kullanmak nasıl olur pek kestiremedim
ama üzerine atacağın turkuaz bir diz battaniyesi klasik ama şık bir detay olabilir. Orta sehpaya şık bir
vazo içinde uyumlu çiçekler koyabilirsin ve mumlarla süsleyebilirsin. Eğer duvarda yer olursa uygun
bir resim ya da aynalar da kullanabilirsin:34:

Bunlar da ilham alınabilecek görseller:
$4-520x390.webp-----$5-520x390.webp
$12-520x390.webp-----$dscn3008_1.webp
$dscn3019_1.webp-----$dscn4934-520x693.webp
$untitled.webp
$096B9WUDM57_2115_.webp-----$brillant-1335025603_1.webp-----$DSC00292.webp
$kahve-turkuaz-desenli.webp-----$turkuaz-kahve-duvar-kagidi.webp
$turkuaz-siyah-uyumu.webp-----$untitledö.webp
$turkuaz aksesuarlar.webp

çok teşekkür ederim resimleri çok beğendim. turkuaz fikride güzel. katlamalı perde sanırım yaptıramam ama şimdiki uzun krem tüllerimin üstüne kahve-turkuaz fon perde fikrine bayıldım. resimlerden birindede var zaten. bir duvarımda hoş aynalarım var çekmemişim. buna benzer. $untitled.webp

çok teşekkür ederim resimleri çok beğendim. turkuaz fikride güzel. katlamalı perde sanırım yaptıramam ama şimdiki uzun krem tüllerimin üstüne kahve-turkuaz fon perde fikrine bayıldım. resimlerden birindede var zaten. bir duvarımda hoş aynalarım var çekmemişim. buna benzer. Eki Görüntüle 464470

Beğenmene sevimdim tatlım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:54:
Aynalar çok şıkmış çok hoş olur. Mobilyaların, kanepelerin, halın güzel
zaten,, yapacağın tek şey aksesuarlarla renklendirmek:34:

Yatak odanda da duvarların ve perdelerin bembeyaz olsun bence, daha ferah bir hava verir.
Yatak örtün kırmızı olursa çok boğucu olur çünkü mobilyan koyu renk. Beyazlı açık grili örtü
kullanıp kırmızıyı kullanmak istersen üzerine koyacağım ufak yastıklarda kullanmanı öneririm.
Bir de şu yatağın ayak kısmına serilen örtüler oluyor ya (cahil ben adını bilmiyorum :1:) ondan
kullanabilirsin kırmızı istersen.

Back
X