Tartistik

Gece banyosunu hasta olur diye korkudan yaptirmiyorum ne yalan söyliyim lambayi da sadece emzirirken görmek için yakiyorum emme işi bitince kapatıyorum karanlıkta uyuyor sese çok duyarlı cit çıksa uyanır anası kılıklı

Canim seninki ne güzel saygı gösteriyor benimki kendi uyandı mi uyancaksin sabahın 5 inde 6 sinda kalktığını çok bilirim ister istemez sinirleniyo insan

ben dağ başında oturuyorum kar kış kıyamette her gün banyo yaptırdım güzelce giydirdim ve hiç hasta etmedim şükür bende önceden korkardım. şimdi yıkıyorum bir güzel cildine nemlendiricisini sürüyorum o sırada da onun için masaj oluyor, özellikle ayak altlarına sürerken masaj yapıyorum hafif hafif rahatlıyor. Bizimki de sese duyarlı ama yanına gidip 'şşşşş' yapınca tekrar uykuya dalıyor. Acaba işinize mi gelmiyor

Yok keşke rahatlayip uyusa öbür türlü yatana kadar ağlıyor banyodan sonra masaj yapıyorum saten iki güne bi de yikarim ama kulak ve göz enfeksiyonu üstüne bronşit olunca şükür yeni atlattı insan korkuyo

Ben sandım çıkalım gezelim falan dio ama yinede seninle bişeyler yapmak istemesi güzel yoksa kalkar eder kahvaltıyı umursamazdı olumlu düşün

geçmiş olsun ... Şimdi huysuzluğu ve uyumaması ondan da kaynaklanıyor olabilir tabi bende hiçbir sorun olmamasına rağmen 12ye kdr uyumuyor zannettim.. baya sıkıntı çekmiş çocuk belli ki... Ama dediğim gibi rutine bağlarsanız düzelir çünkü çocuklar rutini severler

Ben sandım çıkalım gezelim falan dio ama yinede seninle bişeyler yapmak istemesi güzel yoksa kalkar eder kahvaltıyı umursamazdı olumlu düşün
Orası öyle canım bensiz bişey yapmaz allah var şimdi hakkını yiyemem sadece triplenip çıkıp gitmesi sinirlendirdi beni açıkça söyledim bi daha yaparsan geri dönme burasi dingonun ahiri degil diye bi daha gözü Kesmez heralde

yalnız konu ile ilgili değil ama insanları yanlış yönlendirmemek adına bir uyarıda bulunayım istedim. bebekleri her gün yıkamak dermatolojik olarak iyi bir şey değil. tam tersine en az 2-3 günde bir yıkamak lazım. gerek ilerleyen yıllardaki cilt problemleri gerekse bağışıklık sistemi açısında sık yıkamak oldukça zararlı.

Ben olsam hemen barışırım kıyamam çiklata ile gelecek sarılacak felan

Sağol canım bende elimden geldiğince rutin şekilde devam etmeye çalışıyorum ama hastalık çıkınca fire veriyor istemsiz tekrar düşmeye baslicam üstüne düzeldi şükür

ben doktorumun tavsiyesi ile yıkıyorum ayrıca nemlendirme yapıyorum. 3 ayrı doktoru var hangisine götürdüysem aynı şeyi söyledi ayrıca yüzünde egzama başlangıcı vardı bu şekilde atlattık biz bu durumu yani kafadan savma bişey söylemiyorum kimseyi yanlş yönlendirmek istemem açıkçası ...ona bakılırsa bebe yağı çok iyi bir nemlendirici olarak herkes bebe yağı der ama benim bebeğimde inanılmaz alerjik döküntüler yaptı ... yazdığımı yanlış anlamayın sadece belirtmek istedim

Sağol canım bende elimden geldiğince rutin şekilde devam etmeye çalışıyorum ama hastalık çıkınca fire veriyor istemsiz tekrar düşmeye baslicam üstüne düzeldi şükür
aksi huysuz bir bebekse biraz zor ama kararlı olursanız o da bunun farkına varır elbette. hastalık başka bişey tabiki benimki de ameliyat olmadan önce bize kan kusturdu her dedğini yaptık aksi ve huysuz bir çocuk olup çıkmıştı ameliyattan sonra herşeyini daha güzel düzene sokabildim şükür

Sizde yani kusura bakmayin da bu da dert mi.. ne guzel adam erken kalkiyor belli ki sizinle iyi degerlendirmek istiyor haftasonunu..
hatasini da anlamis hem.. arada olur oyle ses yukseltmeler sonuc hata anlasiliyor mu evet..bosverin caninizi sikmaya degmemis

Çok geçmiş olsun. Bu aralar çok huysuz devamli ağlıyor hele dün iki dk susmadi arada oluyor ama kolay kolay hastalık dışında rutinini bozmuyorum yeni de iyilestik biraz daha düzeltmeye çalışıcam inşallah

Bebek olmadan önce ona uyuyordum saten ama bebekle uykum saten bölünüyor 1 den önce yatamiyorum ama o yine sadece kendi isteği olsun istiyor bi kere bile uykusu bölünmez bolunse bütün gün keyfi kaçış olur

büyüme atakları tabloları var onlara bir bak istersen bizimki de öyle atak haftasına geldi mi şaşmaz hep yanında ister hafif bir kalkma eğilimi göster hemen yaygarayı basar. Allahtan bizimki bir gün sürüyor yoksa o atak haftaları çok zorlanır insan ..

Tam da dün baktım ondanmis galiba iki üç gündür çok huysuz çünkü bütün gün yalnızım lavaboya zor gidiyorum yarım saaten fazla uyumuyo

Tam da dün baktım ondanmis galiba iki üç gündür çok huysuz çünkü bütün gün yalnızım lavaboya zor gidiyorum yarım saaten fazla uyumuyo
sebebi belli oldu biraz da olsa şimdi de uykunuza çare bulun gün içinde bebişle uyuyabilirsiniz mesela

adam haklı. bende eşim de senin gibi. cok sinir bozucu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…