Tartistik

wanteddd

> L&M <
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
355
Puanlar
103
Merhaba kızlar sizden bi konu hakkinda fikir istiyorum.
1.5 yılı geçiyor evliyim severek evlendik hâlâ seviyoruz şükür pek kavga gürültümuz olmaz küs kalmayiz 4 aylık bi kızımız var.
Konuya geçeyim eşim oldu olası uykuyu sevmez erkenden kalkar ben tam aksi duskunumdur ama zamanla ona uymaya çalıştım çalışırken bi hafta sonum var Birak diye çok kavga ettik bi tatilimiz var uyuma diye diye sonunda pes ettim şimdi çalışmıyorum ama bebis var haliyle parça parça uyuyor insan sersem gibi oluyo
Bu sabah 8 de kalktı yine önce salona gitti kızımda 8.30 da kalktı altını değiştirip emzirip geri uyuttum bu arada eşim geldi tekrar odadan çıkarken yatarsin sen daha ben salondayim dedi tamam dedim uzandim ama uyumadim bi saat sonra gelip annem kahvaltıya çağırıyor dedi dedim bebek uyuyo yoksa giderdik tamam dedi nolduysa 10 dk sonra oflayip bi huyundan vazgecmedin bi kere erken kalksan nolur misafir gibi bekliyorum cirlamaya başladı dedim uyumuyorum şimdiye kadar uymadim mi sana dedim ne zaman kalktin ki arada bir o da ben zorlayinca falan diye sinirlene sinirlene giyindi kapıyı hızla bi açtı çocuk zipladi birden işte o an gözüm döndü dedim defol git sakin gelme hiç bişey söylemeden çıktı gitti
Kızlar o kadar kötü oldum ki kalsaydı tırnak içinde bırakabilirdim onu sonra gelmiş hiç bişey yok gibi sevdigim çikolatalardan almış yap diye söylediğim bazı şeyleri yapıyo kızıyla ilgileniyo konuşmaya çalışıyo ama hiç yüzüm gülmedi gece de sarıldı durdu tepki vermedim resmen içim sogumadi
Uzun oldu kusura bakmayın benim sizden istediğim akıl böyle devam etmeye çalışacak biliyorum sırnasarak ama elimde değil yumusayamiyorum sizce ne yapmalıyım nasıl davranayim bi akıl verin bana ona göre hareket edeyim ki tekrarlanmasin şimdiden tskler

Eşinize tatlı bir dille süt verdiğiniz için vucudunuzun yorgun düştüğünü, geceleri sık kalktıgınız için her zamankinden daha fazla uykuya ihtiyacınız oldugunu söyleyin. Unutmayın uyku ve su süt yapar mutlu anne mutlu bebek

bende uykuya aşırı düşkün biriydim çocuk olmadan önce ama insan bünyesi alışıyor zamanla hatta ben sabah 6'da asker oluyorum gece 2 kere uyanmalarını saymıyorum tabi. akşamdan erken yatsanız sabahtan erken kalksanız?

Bak şimdi o gelmiş senin yanına sen yatarsın demiş hayatım sen çayımızı koy bende gelicem birazdan diyebilir onu biseye yonlendirebilirsin erkekler genelde kendilerinden sıra kalkılmasini sevmez zaten uyumamışsınız 1 saat değilde yarim saat keyif yapıp eşinizin yanına gidebilirdiniz kahvaltıyı yapınca biraz çocukla ilgilen ben azcık uzanayım dersin ı o da ses çıkarmaz ve buyutmeyin belliki anlamış hatasını büyük de birşey yapmamis sen güzel bir yemek hazırla akşam pekişsin aranız

Uyku konusunda ne söylesem anlamaz haklısın işin zor allah yardım etsin diyo ama sadece diyo allah yardım ediyo saten biraz da sen yardım et diyorum bende

İnanin öyle bişey desem hayatta yapmaz 10 dk sonra getirir çocuğu durmadı uyicak mi karnı mi aç bi şekilde kitler bana

Bebeğim 12 den önce uyumuyo neler yaptım ama yok

Bence küçük şeyleri buyutmeyin bi gün mu evde o gün de erken kalkin eşiniz için olan yapin diğer günler yatın bence

Boşverin, öyle önemli bir sorun yok. Küçük şeylere büyük tepkiler verirseniz daha büyük kavgalarda duyarsızlaşır

İnanin öyle bişey desem hayatta yapmaz 10 dk sonra getirir çocuğu durmadı uyicak mi karnı mi aç bi şekilde kitler bana
Yapar yapar hem sen ona uykusuz kalırsam sütüm azalır de hem bebeğinle iletişiminiz kuvvetlenir de biraz oynat ben bi bir saatcik kestireyim de birkaç sefer yapınca sabahları dokunmaz sana

Bebeğim 12 den önce uyumuyo neler yaptım ama yok
öyle alıştırmışsınız demekki ... bir rutini olsa çocuğun mesela duş? benimki duş ala ala erkene çekti uyku saatini şimdi de duş alsın hemen uyumak ister uyurda ... böyle böyle artık 20.30 dedi mi uyumaya başlar sabah da 6da uyanır.Mesela biz ışığı kapattık mı uyku saatinin geldiğini anlar ve karnını doyurup uyuturum... Siz de böyle rutinler oluşturabilirsiniz. Siz yine iyi 8saate yakın uyuyorsunuz. Ben bebek uyuyunca eşimle gece 12ye kdr ders çalışıyoruz yine ben perişan tabiii

O zaman ne söyleniyo bıraksında dinlen aman bu adamları anlamak zor
Bende ona kızıyorum tamam dışarı çıkalım desem çıkar ama ben dersem ona kalsa kalkıcam erkenden beraber kahvaltı hazırlayıp yapıcaz sonra beyefendi çekilecek ben topla yıka düzelt ee sonra oyun oynasın maç izlesin ben feragat ediyosam o da etsin

Rutini var canım ışığı kapattıp gece lambasıni açıyorum doğduğundan beri biliyor uyuyacagini önceden 1 den aşağı yatmazdi en fazla 11 e cekebildim o saatten önce yatirsamda en fazla 1 saat uyuyup kalkıyor

tamam banyo yaptırn o zaman güzelce bundan ısrarla vzgeçmeyn.. 12de yatıyorsa 10.30da banyosunu yaptırn gevşer ve bu zamanla öne alınır. bir hafta ısrarla yapn bunu ben öyle alıştırdım yoksa bende 12lere kadar uyutamadığımı bilirim. gece lambasını mesela doktor bize önermedi dışardan içeriye ışık giriyorsa gece lambası olmasın kaliteli uyku çekemez dedi bende perdesini kapatmıyorum sokak lambası zaten odayı bir süre sonra aydınlatıyor o ışıkla daha derin uyuyor ondan önce gece lambası olunca gözler fal taşı gibi olurdu konuşurdu tavanla

Sert çıkmış yaptığı yanlış ama hatasını anlamış ki telafi etmeye çalışmış. Çok uzatmayın bence.
Benim eşim de çok erken uyanır. Ben uykuya çok düşkün olmasam da evlenince nedense çok uyumaya başladım. O yedide falan kalkıyor ben dokuzda, onda falan. Ama hiç sesini çıkarmaz. Yataktan kalkarken yastığını dik koyuyor yanıma ki sarılayım Ama geçenlerde karar aldım, daha verimli çalışabilmek için erken kalkıyorum artık. Ama sekizde. O şimdi 7de kalkıp işe gidiyor. Ya o çıktıktan sonra ya da tam evden çıkarken ben uyanıyorum. Sabahları bağımsızız birbirimizden.
Bir de eşiniz haftasonu sizinle aktivite yapmak istediği için erken kalkmanızı istiyor sanırım bu çok da kötü değil.
Yalnız normalde olan meseleden bağımsız olarak buradaki sinirlenmesi tamamen annesine gidilmedi diye olmuş bence. Onu söyleyememiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…