- Emoji Skoru
- 394
- Puanlar
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O aile - eski sevgilin dahil- emin ol sıkıntılı ve ileri düzeyde manyak bir aile. Çok üzülecek ve muhtemelen boşanacaktın evlenince. Allah kurtarmış seni.İnsanların birbirine önyargı oluşturacağını, bu önyargının da ilerde daha kötü sonuçlara neden olacağını. sonradan üzülmektense başta üzülmenin uygun oldugunu söyledi. Arkamda durmadı da diyebiliriz diğer bir deyişle. Bu arada güvenimde biraz kırıldı. Çünkü ailesi bana düşman gibi ekiplenmişler hepsi aynı şeyi savunuyor.. Makul konusan kimse yok.
Oha diyorum kusura bakma ben dahil hiçbir kendine güvenen ve suçsuz olduğu şey için özür dilemez..bu sarı öküzü vermek gibi..teyzenin daha fazla şiddetle seni ezmesine olanak vermektirBana akıl versenize, bana suan söyle diyor. Ben onlarla konuşacağım herkes ayağını denk alacak ama sen de gelip hem annemden özür dileyeceksin hem de onlara karşı sınırını koruyacaksın. Bu noktada da içten içe hala onların tarafında. Suan tam ne yapmak gerekiyor bilmiyorum. İlişkiyi bitirip beklemeye mi alayım. Yoksa şartlı kabul mü edeyim. Yoksa bu işi tarihin en tozlu sayfalarına mı kaldırayım. Kafam çok karışık. Erkek arkadaşım beni seviyor ama onların istediğini de vermek istemiyorum. Bilerek zaten ortalığı karıştırdılar.
Geldi hemen pasta almış , evde konuştu Annemlerle. Akşam büyük teyzesiyle konuşmuş sonra oturup düşünmüş gece ayrılık kararı verdiğini söyledi.siz anne ve babamdan ozur dilemelisiniz diyince erkek arkadasiniz ne dedi?
Anlamadım yeni mi geldi ayrılık kararı verdiğini söylemeyemi gelmişGeldi hemen pasta almış , evde konuştu Annemlerle. Akşam büyük teyzesiyle konuşmuş sonra oturup düşünmüş gece ayrılık kararı verdiğini söyledi.annemlere ben asla bırakmam vs diyordu
Eve niye aldın ki. Oyuncak etmiş iyiceGeldi hemen pasta almış , evde konuştu Annemlerle. Akşam büyük teyzesiyle konuşmuş sonra oturup düşünmüş gece ayrılık kararı verdiğini söyledi.annemlere ben asla bırakmam vs diyordu
Yok ayrılık kararı öncesiAnlamadım yeni mi geldi ayrılık kararı verdiğini söylemeyemi gelmiş
Tam olarak ne için özür dileyeceksiniz?Bana akıl versenize, bana suan söyle diyor. Ben onlarla konuşacağım herkes ayağını denk alacak ama sen de gelip hem annemden özür dileyeceksin hem de onlara karşı sınırını koruyacaksın. Bu noktada da içten içe hala onların tarafında. Suan tam ne yapmak gerekiyor bilmiyorum. İlişkiyi bitirip beklemeye mi alayım. Yoksa şartlı kabul mü edeyim. Yoksa bu işi tarihin en tozlu sayfalarına mı kaldırayım. Kafam çok karışık. Erkek arkadaşım beni seviyor ama onların istediğini de vermek istemiyorum. Bilerek zaten ortalığı karıştırdılar.
2 3 saat idare etse nolacakLohusa ise lohusa 1 gece otursun bebegiyle nolmus yani cidden herkes prenses
Bakalım buna benzer bir şeyler diyeceğim, görelim o zaman napacakTam olarak ne için özür dileyeceksiniz?
Bu esnada o ve ailesi sizin ailenizden özür dileyecek miymiş? Bu kadar yüzsüzlüğe pes yahu. Adam hala onlardan akıl alıyor. Kendi aklı fikri yok.
Uzatmamak için yazmamıştım hani onları payladığını söylemişti ya. Ailenize saygısızlık yapacak cesareti nerden buldular o zaman? Çunkü ortaya oynuyor. Kimseyi de ayaklarını denk alsın diye uyarmayacak. Yine ortacı olacak.
Haklı olduğunuz bir konuda sizi bükebilirlerse evlenebilirsin onayı verecekler. Neden? Hem tahakküm kurabilmiş olmanın tatminini yaşayabilmek için hemde müdahaleye devam edebileceklerine dair kapı araladıklarından emin oldukları için. Adamı zaten parmaklarında oynatıyorlar. Mesele sizi ne kadar avuca alabilecekleri. İki kişi olmayacaksınız bu evlilikte.
Sınır çizmesi gereken kişide siz değilsiniz. Kendi ailesine sahip çıkacak.
Anladığım bu hala gelip gidip sizi yokluyor. Yapacağınız şey şu; 'Annene veya ailene hiçbir saygısızlığım olmadı.Yapmadığım bir şey için özür dilemem. Ama senin, teyze ve enistenle beraber aileme ve bana bir özür borcun var.' deyin. Ve nasıl yan çizdiğini görün. Mesela teyzenin istediği olacak demişsiniz. Buna izin veren nişanlınız, teyzenin suçu ikinci planda.
Sizin kafanız karışık, netleştirmek istiyorsanız böyle konuşun görürsünüz ailesini hizaya alamayacak.
Bakalım buna benzer bir şeyler diyeceğim, görelim o zaman napacak
Ya evlilik teklifinde aldıgı yüzük ve diğer eşyaları alacak"Amma sıktın ha ayrılalım dedik hala düşmedin yakamdan" yükleniyor....
Niye hala konuşuyorsun ki?
ölümü gösterip sıtmaya razı etmek mi? stratejilere şimdiden başlamış. kadınlara fitne fesat derler bir deKendisi ile konuştum biraz benim r yapmam için aslında ayrılık kararı vermiş , aslında sindirme politikası. Kendi ailesinin dediğine getirecek
Ne yapacağı belli aslındada kesip atmak size şuan zor geliyor. Öyle veya böyle bitmesi hayrınıza olur.Bakalım buna benzer bir şeyler diyeceğim, görelim o zaman napacak
bir ömür kölesi olmaktan kurtuldunuz. yaradan kendileri gibilerine denk getirsin öylelerini ve sizi de gerçekten insan ve insan evladı olanlara denk getirsin.Hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederimiçten içe üzülüyorum , ama haklısınız armut dibine düşermiş. Ayrılmak ve önüme bakmak en hayırlısı. Sadece o kötü niyetli teyzenin istediği olmuş oldu bi ona bileniyorum.
Gelinin hem annesi yok hem de ne işi ne eğitimi var, kıza her şeyi yapıyor bence bunlar yazık. Ben dik durunca sorun oldu işte.Konu sahibi aklı başında, meslek sahibi dimdik bi kadınsınız siz ayrıldınız diye üzülmek gelmedi içimden harika bi karar kusura bakmayın ama hamile geline çok üzüldüm başına gelecekler yüzünden lohusanın tepesine binicek teyze kişisi, deccal gibi