- Emoji Skoru
- 1.903
- Puanlar
- 33
Bu adami kaybettigin icin degil uzulmek sadaka vermelisin. Ezik gibi baskalarinin agzina bakan birine ben saygi duymam. Esiminde anne babasi ayri ve anne tarafiyla cok icli disli buyumus ancak kendi annesidahil hic kimseye sormadikMerhabalar yeni bir güncelleme ile geldim, hatırlarsanız biz ayrıldık demiştik. Her ilişki gibi ayrıldık deyince ayrılamadık. Bugun ama net kararımızı verdik. Karşımdaki erkek kişisi ailesinin karsısında duramadı. Babası ile annesi ayrı olduğu için tek anne tarafı ile görüşüyor. Onlara da sınır çizemedi. (yanlız kalmak belkide çocukluk travması). Bana ayrılmanın benim açımdan daha iyi olacagını ve benim mutlulugumun her seyden önemli oldugunu söyledi. Kendisi annesi ve babası ile bu süreci yaşadığını aile problemlerinin aşılamadığını, ilerde her iki tarafında mutlu olmayacağını ve günün sonunda mutsuz olacagımızı söyledi. Kendisi her söyleminde beni sevdiğini söylediği için bi süre ciddi vicdan yaptım. Ben de kendisini bırakmak istemedim ama o cok net. Bu noktada severek ayrılmak ne kadar makul, ya da ben bu süreçte ne yapmalıyım. Benim hayrımamı oldu, yoksa beni seven bir adamı kaybettiğim için üzülmeli miyim? Kafam cok karısık ve bunaldım. Lütfen bana akıl verin.
Ne zaman istersek
Tarihleri aldik keyfimiz neyse ona göre. Herhangi bir seyde benim disimda kimsenin fikrini alamaz bu bizim hayatımız. Keske direkt engelleseydin bu ezikleri ayaklarinin uzerinde duran kadinsin kimsenin bu dayatmalarina izin verme