• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tartışma

benim kardeşim de nişanlı, ekimde askere gidecek ya eylülde ya da kasımda evlenecek ve ben ya 9 aylık hamile ya da lohusa olacağım. :)

tabi ki kardeşime hiç karışmadım. sennn ne zaman istersenn o zaman evlen dedim. bir şekilde şartları zorlayacağız. hayat bu çünkü.

ha ben bir şey desem kardeşim zaten karıştırmazdı, bu konularda kimseyi konuşturmaz aileden. en yakını bizler olsak bile.

iş nişanlında bitiyor kısaca.

Neden bitirdiniz?
Eş adayınız arkanızda mi durmadi bu olaylar üstüne? Yoksa güvenciniz kırıldıgından mı?
İnsanların birbirine önyargı oluşturacağını, bu önyargının da ilerde daha kötü sonuçlara neden olacağını. sonradan üzülmektense başta üzülmenin uygun oldugunu söyledi. Arkamda durmadı da diyebiliriz diğer bir deyişle. Bu arada güvenimde biraz kırıldı. Çünkü ailesi bana düşman gibi ekiplenmişler hepsi aynı şeyi savunuyor.. Makul konusan kimse yok.

İnsanların birbirine önyargı oluşturacağını, bu önyargının da ilerde daha kötü sonuçlara neden olacağını. sonradan üzülmektense başta üzülmenin uygun oldugunu söyledi. Arkamda durmadı da diyebiliriz diğer bir deyişle. Bu arada güvenimde biraz kırıldı. Çünkü ailesi bana düşman gibi ekiplenmişler hepsi aynı şeyi savunuyor.. Makul konusan kimse yok.
Daha dün suçu yok diyordun bak gördün mü belli ki kendi tarafını haklı buluyor kurtuldun iyi oldu hiç üzülme bunla hayat geçmezdi

Beni kaybetmeyi göze alamaz tarzında bir mesajınızı okumuştum sanki. Ben siz ayrılmak istediniz diye düşünmüştüm ama o da çabuk vazgeçmiş öyleyse ben şaşırdım

Öyle, ben de şaşırdım. Üzgünümm
Aman bir nişan tarihinden dolayi bunlar oluyorsa basindan olmamasi daha iyi bosver. En ufak şeyde bile teyzesine 2-3 saatligine gelinin yalnız kalsa ne olur diyemeyen adam ileride daha büyük şeylerde hepten pasif kalır daha cok üzülürdün

Bacım adam senin içine sinmemiş bile, kusura bakmazsan eski konundan alıntıladım. Teyze enişte saygısızlığı köprüden önce son çıkış levhaları. Cenabül rabbil alemin daha kaç işaret koyacak karşına evlenmemelisin diye? Zorlama
Sevdiği için kimseyi dinlemez bile bile lades der ama zaten aşık olmadığı sırf evlenmiş olmak için evleneceği adam için bu stres,ailesini daha tanışmada bu duruma düşürmek değmez

Adam bitirmiş teyzesinin lafı bebeymiş adam değil

Üzüldüm sizin adınıza. Anlattıklarınızdan nişanlınız daha orta yolcu davranan biri gibi düşünmüştüm. Bitirme kararını onun vermesi de iyi olmuş açıkçası.

hahh mayış evde kaldı, kına yaksınlar. böyle ah alanların beli doğrulmaz.

sen kısa zamanda çok daha iyi bir kısmetle karşılaşırsın, bu sefer içine çok siner hiç şüphe etmezsin inşallah. 🙏

Bitirdik :) hayırlısı olsun tabii. Bazen şer görünüyor hayırdır belki
hakkınızda hayırlısı olsun ve ne kadar erken o kadar iyi bence. daha büyük zararlardan güvende olursunuz hep inşallah ailenizle.

aynen böyle kendinizi seçin hep ve güçlü durun hayatınızda

hakkınızda hayırlısı olsun ve ne kadar erken o kadar iyi bence. daha büyük zararlardan güvende olursunuz hep inşallah ailenizle.

aynen böyle kendinizi seçin hep ve güçlü durun hayatınızda
Çok teşekkür ederim ☺️ Allah razı olsun iyi dilekleriniz için. 🙏

hahh mayış evde kaldı, kına yaksınlar. böyle ah alanların beli doğrulmaz.

sen kısa zamanda çok daha iyi bir kısmetle karşılaşırsın, bu sefer içine çok siner hiç şüphe etmezsin inşallah. 🙏
İnşallah 🙏 şimdi doğru insanı bulmakta zor kendisini beğeniyorsun ailesi falso çıkıyor

Üzüldüm sizin adınıza. Anlattıklarınızdan nişanlınız daha orta yolcu davranan biri gibi düşünmüştüm. Bitirme kararını onun vermesi de iyi olmuş açıkçası.
Kendisi ile konuştum biraz benim r yapmam için aslında ayrılık kararı vermiş , aslında sindirme politikası. Kendi ailesinin dediğine getirecek

Kendisi ile konuştum biraz benim r yapmam için aslında ayrılık kararı vermiş , aslında sindirme politikası. Kendi ailesinin dediğine getirecek
Bu ne anlama geliyor? Siz bitirmeyi kabul edince o mu geri adım attı?

Back
X