Kocası var tabii kocası da gelmesi gerekirmiş düğüne.kocası yok mu o lohusanın, onu sormuştum. kocasıyla kalamıyor mu 2 saat?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocası var tabii kocası da gelmesi gerekirmiş düğüne.kocası yok mu o lohusanın, onu sormuştum. kocasıyla kalamıyor mu 2 saat?
Neden bitirdiniz?Bitirdik :) hayırlısı olsun tabii. Bazen şer görünüyor hayırdır belki
İnsanların birbirine önyargı oluşturacağını, bu önyargının da ilerde daha kötü sonuçlara neden olacağını. sonradan üzülmektense başta üzülmenin uygun oldugunu söyledi. Arkamda durmadı da diyebiliriz diğer bir deyişle. Bu arada güvenimde biraz kırıldı. Çünkü ailesi bana düşman gibi ekiplenmişler hepsi aynı şeyi savunuyor.. Makul konusan kimse yok.Neden bitirdiniz?
Eş adayınız arkanızda mi durmadi bu olaylar üstüne? Yoksa güvenciniz kırıldıgından mı?
Daha dün suçu yok diyordun bak gördün mü belli ki kendi tarafını haklı buluyor kurtuldun iyi oldu hiç üzülme bunla hayat geçmezdiİnsanların birbirine önyargı oluşturacağını, bu önyargının da ilerde daha kötü sonuçlara neden olacağını. sonradan üzülmektense başta üzülmenin uygun oldugunu söyledi. Arkamda durmadı da diyebiliriz diğer bir deyişle. Bu arada güvenimde biraz kırıldı. Çünkü ailesi bana düşman gibi ekiplenmişler hepsi aynı şeyi savunuyor.. Makul konusan kimse yok.
Beni kaybetmeyi göze alamaz tarzında bir mesajınızı okumuştum sanki. Ben siz ayrılmak istediniz diye düşünmüştüm ama o da çabuk vazgeçmiş öyleyse ben şaşırdımİnsanların birbirine önyargı oluşturacağını, bu önyargının da ilerde daha kötü sonuçlara neden olacağını. sonradan üzülmektense başta üzülmenin uygun oldugunu söyledi. Arkamda durmadı da diyebiliriz diğer bir deyişle. Bu arada güvenimde biraz kırıldı. Çünkü ailesi bana düşman gibi ekiplenmişler hepsi aynı şeyi savunuyor.. Makul konusan kimse yok.
Aman bir nişan tarihinden dolayi bunlar oluyorsa basindan olmamasi daha iyi bosver. En ufak şeyde bile teyzesine 2-3 saatligine gelinin yalnız kalsa ne olur diyemeyen adam ileride daha büyük şeylerde hepten pasif kalır daha cok üzülürdünÖyle, ben de şaşırdım. Üzgünümm
Sevdiği için kimseyi dinlemez bile bile lades der ama zaten aşık olmadığı sırf evlenmiş olmak için evleneceği adam için bu stres,ailesini daha tanışmada bu duruma düşürmek değmezBacım adam senin içine sinmemiş bile, kusura bakmazsan eski konundan alıntıladım. Teyze enişte saygısızlığı köprüden önce son çıkış levhaları. Cenabül rabbil alemin daha kaç işaret koyacak karşına evlenmemelisin diye? Zorlama
İnsan söylemeye utanır 25 gün ya..doğumdan nerdeyse 1 ay geçmiş olacak örneğin ben 1 haftada annemi gönderdim25 günlük lohusayı bırakamıyorsa vay o lohusa gelinin halinene cirkef bjr teyzeymiş ya
Adam bitirmiş teyzesinin lafı bebeymiş adam değilİnsanların birbirine önyargı oluşturacağını, bu önyargının da ilerde daha kötü sonuçlara neden olacağını. sonradan üzülmektense başta üzülmenin uygun oldugunu söyledi. Arkamda durmadı da diyebiliriz diğer bir deyişle. Bu arada güvenimde biraz kırıldı. Çünkü ailesi bana düşman gibi ekiplenmişler hepsi aynı şeyi savunuyor.. Makul konusan kimse yok.
Üzüldüm sizin adınıza. Anlattıklarınızdan nişanlınız daha orta yolcu davranan biri gibi düşünmüştüm. Bitirme kararını onun vermesi de iyi olmuş açıkçası.İnsanların birbirine önyargı oluşturacağını, bu önyargının da ilerde daha kötü sonuçlara neden olacağını. sonradan üzülmektense başta üzülmenin uygun oldugunu söyledi. Arkamda durmadı da diyebiliriz diğer bir deyişle. Bu arada güvenimde biraz kırıldı. Çünkü ailesi bana düşman gibi ekiplenmişler hepsi aynı şeyi savunuyor.. Makul konusan kimse yok.
hahh mayış evde kaldı, kına yaksınlar. böyle ah alanların beli doğrulmaz.İnsanların birbirine önyargı oluşturacağını, bu önyargının da ilerde daha kötü sonuçlara neden olacağını. sonradan üzülmektense başta üzülmenin uygun oldugunu söyledi. Arkamda durmadı da diyebiliriz diğer bir deyişle. Bu arada güvenimde biraz kırıldı. Çünkü ailesi bana düşman gibi ekiplenmişler hepsi aynı şeyi savunuyor.. Makul konusan kimse yok.
hakkınızda hayırlısı olsun ve ne kadar erken o kadar iyi bence. daha büyük zararlardan güvende olursunuz hep inşallah ailenizle.Bitirdik :) hayırlısı olsun tabii. Bazen şer görünüyor hayırdır belki
Çok teşekkür ederimhakkınızda hayırlısı olsun ve ne kadar erken o kadar iyi bence. daha büyük zararlardan güvende olursunuz hep inşallah ailenizle.
aynen böyle kendinizi seçin hep ve güçlü durun hayatınızda
İnşallahhahh mayış evde kaldı, kına yaksınlar. böyle ah alanların beli doğrulmaz.
sen kısa zamanda çok daha iyi bir kısmetle karşılaşırsın, bu sefer içine çok siner hiç şüphe etmezsin inşallah.![]()
Kendisi ile konuştum biraz benim r yapmam için aslında ayrılık kararı vermiş , aslında sindirme politikası. Kendi ailesinin dediğine getirecekÜzüldüm sizin adınıza. Anlattıklarınızdan nişanlınız daha orta yolcu davranan biri gibi düşünmüştüm. Bitirme kararını onun vermesi de iyi olmuş açıkçası.
Lohusa karabasanı gelmedi mi sizeİnsan söylemeye utanır 25 gün ya..doğumdan nerdeyse 1 ay geçmiş olacak örneğin ben 1 haftada annemi gönderdim
Bu ne anlama geliyor? Siz bitirmeyi kabul edince o mu geri adım attı?Kendisi ile konuştum biraz benim r yapmam için aslında ayrılık kararı vermiş , aslında sindirme politikası. Kendi ailesinin dediğine getirecek