Tartışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bota
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bota

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
340
1
26
İstanbul
Arkadaşlar merhaba.

Neden erkekler sürekli olarak küfür ederler.Her konuşmalarında bir küfür yapıştırıyorlar son cümlelerine.Neden ediyorlar hiç mi hiç anlamıyorum.Etmez terbiyeli adam dediğimiz kişiler bile bayanların yanında ağza alınmayacak pis küfürleri edebiliyorlar.Nedeni ne çok merak ediyorum çözen varsa söylesin lütfen.

Bugun bakkaldayım 2 tane koskoca adam yanımda karşındaki kişiyle ortada birşey yokken ben senin...koyaym diyor oda birşey yokmuş gibi sohbete devam edebilyor.Gerçekten bu erkek milletini anlamak çok zor ya.

bütün erkekler böylemidir bilemicem ama ağzında küfür duymadığım insan bir babam var yapı meselesi heralde

benim eşimde bazen kaçirir ağzından maç izlerken felan hakim olamıyo konrol edemiyor kendini ve biz buyüzden çok tartışmışızdır...ben ailemde hiç duymadım küfür çok ters gelmiştir bana anlayamadım bende neden ediyorrlar erkek türkçesi heralde

bayanlarda ediyo valla atık sadece erkek olarak bakmayalım :9:
babamın üstüne tanımam ama sinirli olmasına gerek yok gülerken bile eder o :33:
ama başkasından duyunca çok yadırgıyorum mesela sevgilim etse ağzınaa yapıştrırım bi tane edemez etmez de :22::22:

erkek erkeğeyken neysede ulu orta yol ortasında küfür edenlere uyuz oluorum yaa özellikle ergen tiper varya onlara:1:
şimdiki kızlarda ediyo gerçi , he ben hiç etmem demiorum mutlaka ağzımdan çıkıodur arkadaş arasında ama hani sırf küfür etmek için konuşan ezik kızlarr var ya orjinalim ayağına yatıp lambur lumbur erkek gbi küfür eden tipler işte onlara çok uyuz oluorum terlikle ağzılarının ortasına vurasım gelio:22:

buarada ağzından bugüne kadar hiç küfür duymadığım tek erkek abimdir:16: trafikte çok snrlendiğinde arada dallama , zırtapoz(ne demek bilmiorum ama çok dio:)), öküz işte öküzzzz sinyal versene maallll falan dediğini duydum sadecee:1::1::1:

Artık küfür o kadar normalleşmişki sanki "hadi yaa" "yok canıım" dermişcesine basitleşmiş erkeklerin ağznda bi luk olmuş valla..

Sorsanız rahatladıklarını ya da alışkanlıktan ileri geldiğini söylerler ama bence asıl neden egolarını öyle tatmin ediyorlar sanki küfür edince böyle daha baskın olduklarını ya da sert olduklarını düşünüyorlar ama tamamen basitlik olduğunu farketmiyorlar niyeyse.

Igrenc
Cok sukur ki sosyal cevremdeki insanlarin cogunda "bayanin yaninda kufredilmez" mantigi var :32:

Back