- 27 Eylül 2012
- 1.877
- 166
- 103
- 44
Neden bu mevzunun suçunu erkeklere yüklüyorsunuz ben onu anlayamadım
O erkekleri yetiştirenler kadınlar değil mi?
Oğullarına hergün 'ben sana helal süt emmiş, eline erkek eli değmemiş kız bulacam' demezler mi...?
Yemek sofrası kurulduğunda önce erkeklere verilmez mi?
Bir kızı sevgilisiyle sarılırken görse bilmemkimin kızı da az fingirdek değil diye lafı yapıştırmazlar mı?
Erkek çocuk eve gelsin gelmesin aman oğluma yakışır, kız eve geç kaldığında neredeydin, kimleydin, kırarım bacaklarını gezme tozma oğlanlarla laf getirme namusumuza diyenler yine KADINLAR değil mi?
Hangimizin annesi biz ergenlik çağımıza girdiğimizde oturup cinsellik nedir, kadıne rkek münasebeti nasıl olur, bakirelik denen şey nedir ya da kadın vücudunda neden böyle bir şey vardır diye anlattı?
Belki 100 anneden 3ü o da en iyi ihtimal.
Ben bu konuda erkekleri oldukça masum görüyorum.
Onlara küçük yaştan itibaren dayatılan doğruyu bulmaya çalışıyorlar, asıl sorunun kaynağı bunun doğru olduğunu düşünüp o şekilde çocuk yetiştiren kadınlarda.
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım, geçenlerde forumda sevgilisiyle birlikte olan bir kızı bırakın namuzsuzluğu insan olmamakla suçladılar.
Neymiş efendim kadının bütün gizemi bedeniymiş, e onu verince ne kalacakmış???
Bunları söyleyenler öyle çok uzaklarda değil, aramızda, genç, kendini yetiştirmiş hanımlar.
Hala kadınlar kendilerini kocasını memnun etmekle ve çocuk doğurmakla görevli olduğunu düşünüp, beynini her şeye kapatıp bir tek namusa açarsa çok normaldir bir erkeğin bekaret araması.
saygılarımı sunuyorum.