Tartışalım..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bota
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Neden bu mevzunun suçunu erkeklere yüklüyorsunuz ben onu anlayamadım:50:
O erkekleri yetiştirenler kadınlar değil mi?
Oğullarına hergün 'ben sana helal süt emmiş, eline erkek eli değmemiş kız bulacam' demezler mi...?
Yemek sofrası kurulduğunda önce erkeklere verilmez mi?
Bir kızı sevgilisiyle sarılırken görse bilmemkimin kızı da az fingirdek değil diye lafı yapıştırmazlar mı?
Erkek çocuk eve gelsin gelmesin aman oğluma yakışır, kız eve geç kaldığında neredeydin, kimleydin, kırarım bacaklarını gezme tozma oğlanlarla laf getirme namusumuza diyenler yine KADINLAR değil mi?
Hangimizin annesi biz ergenlik çağımıza girdiğimizde oturup cinsellik nedir, kadıne rkek münasebeti nasıl olur, bakirelik denen şey nedir ya da kadın vücudunda neden böyle bir şey vardır diye anlattı?
Belki 100 anneden 3ü o da en iyi ihtimal.
Ben bu konuda erkekleri oldukça masum görüyorum.
Onlara küçük yaştan itibaren dayatılan doğruyu bulmaya çalışıyorlar, asıl sorunun kaynağı bunun doğru olduğunu düşünüp o şekilde çocuk yetiştiren kadınlarda.
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım, geçenlerde forumda sevgilisiyle birlikte olan bir kızı bırakın namuzsuzluğu insan olmamakla suçladılar.
Neymiş efendim kadının bütün gizemi bedeniymiş, e onu verince ne kalacakmış???
Bunları söyleyenler öyle çok uzaklarda değil, aramızda, genç, kendini yetiştirmiş hanımlar.
Hala kadınlar kendilerini kocasını memnun etmekle ve çocuk doğurmakla görevli olduğunu düşünüp, beynini her şeye kapatıp bir tek namusa açarsa çok normaldir bir erkeğin bekaret araması.

saygılarımı sunuyorum.

Neden bu mevzunun suçunu erkeklere yüklüyorsunuz ben onu anlayamadım:50:
O erkekleri yetiştirenler kadınlar değil mi?
Oğullarına hergün 'ben sana helal süt emmiş, eline erkek eli değmemiş kız bulacam' demezler mi...?
Yemek sofrası kurulduğunda önce erkeklere verilmez mi?
Bir kızı sevgilisiyle sarılırken görse bilmemkimin kızı da az fingirdek değil diye lafı yapıştırmazlar mı?
Erkek çocuk eve gelsin gelmesin aman oğluma yakışır, kız eve geç kaldığında neredeydin, kimleydin, kırarım bacaklarını gezme tozma oğlanlarla laf getirme namusumuza diyenler yine KADINLAR değil mi?
Hangimizin annesi biz ergenlik çağımıza girdiğimizde oturup cinsellik nedir, kadıne rkek münasebeti nasıl olur, bakirelik denen şey nedir ya da kadın vücudunda neden böyle bir şey vardır diye anlattı?
Belki 100 anneden 3ü o da en iyi ihtimal.
Ben bu konuda erkekleri oldukça masum görüyorum.
Onlara küçük yaştan itibaren dayatılan doğruyu bulmaya çalışıyorlar, asıl sorunun kaynağı bunun doğru olduğunu düşünüp o şekilde çocuk yetiştiren kadınlarda.
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım, geçenlerde forumda sevgilisiyle birlikte olan bir kızı bırakın namuzsuzluğu insan olmamakla suçladılar.
Neymiş efendim kadının bütün gizemi bedeniymiş, e onu verince ne kalacakmış???
Bunları söyleyenler öyle çok uzaklarda değil, aramızda, genç, kendini yetiştirmiş hanımlar.
Hala kadınlar kendilerini kocasını memnun etmekle ve çocuk doğurmakla görevli olduğunu düşünüp, beynini her şeye kapatıp bir tek namusa açarsa çok normaldir bir erkeğin bekaret araması.

işte tüm sorun toplumda. o ne derse o olur:31:
aksini söylersen senden kötüsü yok.

işte tüm sorun toplumda. o ne derse o olur:31:
aksini söylersen senden kötüsü yok.

Aynen öyle.
Ve benim inancıma göre kadın yaşam demektir.
Bugüne kadar uğruna en büyük savaşlar başlatılmış, yüzyıllar açılmış kapanmış, haritalar çizilmiş, en güzel besteler, en güzel tablolar, sanat eserleri yapılmış olan yine kadındır.
Eğer bir şeyler değiştirilmek isteniyorsa başlangıç yeri yine bir kadın olacaktır.
Öncelikle kadının ne demek olduğunu bizler kendimiz anlamadan başka bir cinsten saygı göstermesini beklemek çok ironik görünüyor bana.

Bunun nesini tartışılmalı anlamadım :26:

Onlar yapıyor diye bizde rahat olalım oh ne ala.Erkekleri cezbeden bayanlar değilmi onları baştan çıkaran kadınlar değilmi? Oyüzden bir bayan için edep çok önemli.
Bilmiyorum büyük konuşmayayım ama sen zaten edebinle güzel ahlakını devam ettirirsen karşındaki insanda öyle olur.Onlara bu özgürlüğü veren zaten kadınlar bence suçu onlarda değiy bütün kadınlar kendinde aramalı...

hayatım kimse rahat olalım demiyor ki, yorumlar saptırılmamalı
güzel ahlaklı kadına güzel ahlaklı erkek mi gelir, bu sonuca mı vardın?
büyük konuşmamak daha şık olur fikrimce.

bebekpatigi:

peki daha cinsellikten anlamayan kucuk kızlara ya da gece işten dönerken tecavüz edilen kızlarda mı ekekleri ayartıyor da edepli olmadıgı icin tecavüz ediliyor??

Erkek bekaret ıster cunku karsısındakı bılmesın ılk oldugu ıcın yorumlayamasın ıster ama bu erkek en fazla 3 ay sonra yatagındakı bekaretını ılk ona teslım etmıs kadından en ınanılmaz fantazılerı bekler

tlfk arkadasıma katılıyorum suclu anneler erkek cocuguna yapılan ayrıcalıklardan kaynaklanıyor bu

bebekpatıgı kadın sucludur dıyen arkadasım orda yanlıssın cezbolmasınlar efendım ne demek her kadın her erkege cezboluyor mu madem kadın cezbedıyorr bekaret beklemesınler belkı bekledıgı kısıde bır baskasını cezbetmıstır...

Bunun nesini tartışılmalı anlamadım :26:

Onlar yapıyor diye bizde rahat olalım oh ne ala.Erkekleri cezbeden bayanlar değilmi onları baştan çıkaran kadınlar değilmi? Oyüzden bir bayan için edep çok önemli.
Bilmiyorum büyük konuşmayayım ama sen zaten edebinle güzel ahlakını devam ettirirsen karşındaki insanda öyle olur.Onlara bu özgürlüğü veren zaten kadınlar bence suçu onlarda değiy bütün kadınlar kendinde aramalı...

bizde 15 imize geldiğimizde milli olma yarışına girelim demiyorus ki güzelim
sadece bekaret kavramının erkeklerin ağzında dolanış tarzından kaynaklanan
ve bunu yaşamış insanlara vebalı gibi yaklaşmalarını ne kadar çirkin olduğunu söyleyip
kendi aramızda fikirlerimizi söyleyip değerlendiriyoruz...herkesin yorumlarıda gayet mantıklı ....
tabiki herkes hakettiğini bulur lakin genelleme yapmamak lazım diye düşünüyorum...:ssz:

ya bu ülkede fili livata ile tecavüz ettiğinde bekaret bozan tecavüze istinaden daha az ceza alan suçlular var.
tövbe estağfurullah hiç bir kurum ve vicdan eylemin şiddetine ve vahşiliğine bakmıyor da nereye uygulanmış onun derdinde..
sonra erkekler bekaret kumkumalığına gömüyorlar kafalarını...

bebekpatigi:

peki daha cinsellikten anlamayan kucuk kızlara ya da gece işten dönerken tecavüz edilen kızlarda mı ekekleri ayartıyor da edepli olmadıgı icin tecavüz ediliyor??

aaaaaa ne demek tabıkı oyle dısı kopek kuyruk sallamasa erkek kopek gıtmez bu zıhnıyette

Az önce anlatmaya çalıştığım şey tam da buydu aslında:)
Erkeklerinkini normal görüp kadının düşünmesi bile suç...
Bunları söyleyen yine bir kadın:)
Neyse, ben susayım en iyisi.
Ne zaman bu konuda bir şeyler söylesek konular kapanıyor birden bire suçlu biz oluyoruz...

biz elbette ki bayanlar her önüne gelenle yatsın da kötü hayat yasasın demiyoruz.
ben sahsen hem erkegin hem bayanın bakire olması taraftarıyım

sadece bayanın degil yani.

biz elbette ki bayanlar her önüne gelenle yatsın da kötü hayat yasasın demiyoruz.
ben sahsen hem erkegin hem bayanın bakire olması taraftarıyım

sadece bayanın degil yani.

Erkekler bunu hiç takmıyor ki canım.Milli olma yarışındalar sürekli.

Erkekler bunu hiç takmıyor ki canım.Milli olma yarışındalar sürekli.

yarışsınlar bakalım
ama zaten hayat kimsenin kanını yerde bırakmıyor. nasıl yasarsan öyle ölürsün demis büyükler:31:

Bır oglum var ...
Ve ısallah benım oglum kadını kadın olarak degıl ınsan olarak gorecek once... Esıt olduklarını sadece ufak farkları oldugunu bılecek bu farklar fızıkı ozellıkler ve ruhsal ozellıkler olacak kadnın erkekten faklı olan fızıkı ozellıklerı gozle gorulur ruhsal farklılıgının kadının narın kırılgan romantık ınce dusunen ayrıntıcı vb oldugunu ogrenecek...
Benım oglum elıne erkek elı degmeyen helal sut emmıs kız degıl beynı namuslu ahlaklı bır kız bulup evlenecek ısallah...
Veeeee...
Tum bunları yapmazsa annesı kafasını kıracak.:27:

Bır oglum var ...
Ve ısallah benım oglum kadını kadın olarak degıl ınsan olarak gorecek once... Esıt olduklarını sadece ufak farkları oldugunu bılecek bu farklar fızıkı ozellıkler ve ruhsal ozellıkler olacak kadnın erkekten faklı olan fızıkı ozellıklerı gozle gorulur ruhsal farklılıgının kadının narın kırılgan romantık ınce dusunen ayrıntıcı vb oldugunu ogrenecek...
Benım oglum elıne erkek elı degmeyen helal sut emmıs kız degıl beynı namuslu ahlaklı bır kız bulup evlenecek ısallah...
Veeeee...
Tum bunları yapmazsa annesı kafasını kıracak.:27:

eminim ki hepimizin tüm duaları kalpten seninle...

kızlar doğru söze ne denir ama kişisinden kişisine değişir bu olay ya kız vardır gerçekten sevmiştir hiç pişman olmayacağı bi ilişki yaşamıştır ama kız vardır afedersiniz ama o yolun yolcusu çok saf erkekleri kandırıp işini yürüten de vardır o yüzden çok geniş bi konu ama tabi önemli olan beyinde olan namustur

Back