Tartışalım..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bota
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkeklerin kadınlardan bakirelik durumunu beklediği gibi kadınalrında aynı şekilde karşısındaki erkeklerden bu durumunu beklemeleri gerekir o halde.Şahsen ben hayatında daha önce bir kızla birlikte olmuş erkekle yapamam midem almaz.Ben erkeklerine karşı nasıl seviyemi korumasını biliyorsam erkekte öyle olmalı benim için.

İşte bende ona yanıyorum şu an madem bakireliğie önem veriyorsun neden en başta bu sorulmuyor ? Acaba ayrılmak için sallanmış nedenmiydi bu aslında düzgün çocuktu şarışın iyi kalpli biriydi.Aman neyse olan oldu.Daha konuşmak çok boş

Öyle bir erkek bulacağını hiç zannetmiyorum ama ben

,

hayatım bu galiba bahane dediğin gibi, bir yıl sonunda evlenmek istemişse arkadaşın o da yan çizmiştir.
mazeret de hazır
bakire değilsin, ya var ya nasıl sinirlendim, o benim elime düşecekti...

Ha aklıma geldi.Ayrılırkende kızlarda masumluğa değer veririm demiş.Bakire olmayan kız masum kızmış demek.Yeni öğreniyoruz bunuda

çok romantik bir dilek, ancak kocaman bir hayal
öyle bir erkek yok.

,

hayatım bu galiba bahane dediğin gibi, bir yıl sonunda evlenmek istemişse arkadaşın o da yan çizmiştir.
mazeret de hazır
bakire değilsin, ya var ya nasıl sinirlendim, o benim elime düşecekti...

Birde beni düşün biz eşimle aralarını yaptık.nasıl sinirliyim anlatamammmmmmmm

ben inanıyorum ama...
çünkü bir kadın kendisini korumayı nasıl biliyorsa aynı şekilde buna değer verip koruyan erkeklerde var.
Toplumdan da öte herkes çünkü toplumsal değer olarak görüyor bakireliği dinen değer veriyorsa toplumdan öte emin ol kadında erkekte bulunur bu konuda hassas davranan ve korumasını bilen.
Allah herşeyin nısbına göre verir diye boşa demiyorlar.
Herkesin gönlünden geçen neyse kendisi de buna layıksa ben olduğuna inanıyorum.

Ha aklıma geldi.Ayrılırkende kızlarda masumluğa değer veririm demiş.Bakire olmayan kız masum kızmış demek.Yeni öğreniyoruz bunuda

ulan sen bir yıl kızla gezıyorsun, senınle gezerken masumıyetını yıtırmıs olmuyor mu
kızı tak koluna gezerken ıyı, cıddıyete gelırken masum
oyle kadınlar var kı üstlerinden fili livata istanbul geçmiş
ama sozum ona bacak arası sağlam al sana azize

bu ikiyüzlülüğe her şey müstahak...

Son düzenleme:
çok romantik bir dilek, ancak kocaman bir hayal
öyle bir erkek yok.

görüşüne saygı duyarım canım.
önyargılı davranmamak gerek sonuçta beş parmağın beşi bir değil

teyyy allamm yaaaaa
masum kız bakiremiymişşş
yaa ne kızlar biliyoruzzz bi orası kalmış gitmemiş ama gayette güzel alınıyor beyefendi tarafından
namus iki bacak arasında tabi başka biyerde değilki
ne bilsin bi onu yapmadığını
sinir oldum ahandaaa

Hiç inanmıyorum bakireliğini koruyan bir erkek olacağına.Bunlar ergenlikte arkadaş alemlerinde yarışa giren cinsler.Kim ilk milli olucak mevzuları.Hatta birlikte o tür yerlere gitmeler falan oluyor söylettirme bana şimdi herşeyi.İmkansız gibi birşey bu ya.

:)) ne diyelim tatlım
allah dualarını kabul etsin,
bu arada nısıb ne demek nısıbdan kastın neseb bi yani soy mu yoksa nasibine mi?

iyi de tatlım genelleme yapmamak gerekiyor sen çevrende gördün diye veya duydun diye erkeklerin hepsi bir olacak değil ya.
Dediğim gibi dinen bakıyorum ben bu duruma eğer bu açıdan yaklaşan erkek varsa emin ol bir kızla değil yakın ilişki yan gözle bile bakmaz.
Ben de böylesine şahit oldum çok hem de. O yüzden ne biz kızlar ne de erkekler için genelleme yapmamak gerekiyor ben bu kanaatteyim.

Bakir bir erkeğin kendi isteği doğrultusunda bakire bir kız istemesini ve beraber bir ilki yaşama fantezilerini anlarım.

Bakir bir erkeğin önemli değil ne yaşadığı ben bakire olmayan bir kızıda severim demesine yorumsuz kalırım.

Bakir olmayan bir erkeğin bakire bir kızda diretmesini anlamsız bulurum.

Ama bakire olmayan bir kıza her türlü çirkin etiketi yapıştıran her türlü erkeğe deli olurum hele hele bunu diline dolayan diğer kadınları öldüresim gelir.

Neyse , soru neydi?

Erkekler bekarete önem verir çünkü;kendi feleğin çemberinde 7 tur atıp türlü tecrübelerle şov yaparken karşısındaki kadın blaaa blaaaa olsun ister bir bok bilmesin.
Görmesin ki gördüğünü eleştiremesin.
Bilmesin ki kıyaslamasın.

Şimdi kimse bana fetva vermesin;bu tercihe sahip adam önce kendini bir güzel muhafaza eder aksi halde elmalar elmalarla,armutlar armutlarla aynı sepete lütfen!

Son düzenleme:
Neden bu mevzunun suçunu erkeklere yüklüyorsunuz ben onu anlayamadım
O erkekleri yetiştirenler kadınlar değil mi?
Oğullarına hergün 'ben sana helal süt emmiş, eline erkek eli değmemiş kız bulacam' demezler mi...?
Yemek sofrası kurulduğunda önce erkeklere verilmez mi?
Bir kızı sevgilisiyle sarılırken görse bilmemkimin kızı da az fingirdek değil diye lafı yapıştırmazlar mı?
Erkek çocuk eve gelsin gelmesin aman oğluma yakışır, kız eve geç kaldığında neredeydin, kimleydin, kırarım bacaklarını gezme tozma oğlanlarla laf getirme namusumuza diyenler yine KADINLAR değil mi?
Hangimizin annesi biz ergenlik çağımıza girdiğimizde oturup cinsellik nedir, kadıne rkek münasebeti nasıl olur, bakirelik denen şey nedir ya da kadın vücudunda neden böyle bir şey vardır diye anlattı?
Belki 100 anneden 3ü o da en iyi ihtimal.
Ben bu konuda erkekleri oldukça masum görüyorum.
Onlara küçük yaştan itibaren dayatılan doğruyu bulmaya çalışıyorlar, asıl sorunun kaynağı bunun doğru olduğunu düşünüp o şekilde çocuk yetiştiren kadınlarda.
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım, geçenlerde forumda sevgilisiyle birlikte olan bir kızı bırakın namuzsuzluğu insan olmamakla suçladılar.
Neymiş efendim kadının bütün gizemi bedeniymiş, e onu verince ne kalacakmış???
Bunları söyleyenler öyle çok uzaklarda değil, aramızda, genç, kendini yetiştirmiş hanımlar.
Hala kadınlar kendilerini kocasını memnun etmekle ve çocuk doğurmakla görevli olduğunu düşünüp, beynini her şeye kapatıp bir tek namusa açarsa çok normaldir bir erkeğin bekaret araması.

Doğru diyorsun aslında.Ama iştee

Bunun nesini tartışılmalı anlamadım :26:

Onlar yapıyor diye bizde rahat olalım oh ne ala.Erkekleri cezbeden bayanlar değilmi onları baştan çıkaran kadınlar değilmi? Oyüzden bir bayan için edep çok önemli.
Bilmiyorum büyük konuşmayayım ama sen zaten edebinle güzel ahlakını devam ettirirsen karşındaki insanda öyle olur.Onlara bu özgürlüğü veren zaten kadınlar bence suçu onlarda değiy bütün kadınlar kendinde aramalı...

:)) ne diyelim tatlım
allah dualarını kabul etsin,
bu arada nısıb ne demek nısıbdan kastın neseb bi yani soy mu yoksa nasibine mi?

Amin.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Nasip olayı evet tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…