Tartıda gördüğün sayıyı boşver! Gel sen kendini nasıl hissettiğini söyle ;)

Meelltteemm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
2
0
1
İstanbul
Merhaba arkadaşlar :)
Ben 22 yaşında genç bir kadınım. Forumda dolandığım şu kısa süre içinde herkesin kilo verme/alma/formda kalma telaşında olduğunu görüyorum ve ben de bu baş döndürücü girdabın içinde kayboluyorum zaman zaman kendi hayatımda, tabii sadece kilo aldığımda :) Artık bana söylenen yok kilo ver yok şöyle gözük yok böyle beslen yok şunu yeme söylemlerini bir kenara bırakıp, bedenimi kendi gözlerimle nasıl gördüğümü keşfetmeye çalışıyorum. Balık etli, kendiyle barışık biriyim :) Benimle kendinizi nasıl görüyorsunuz, paylaşır mısınız? Ben hafif kiloluyum ama halimden memnunum, spor yapıyorum,dans ediyorum, geziyorum. Fazla 4-5 kiloma rağmen mutluyum. Siz ne hissediyorsunuz diyet yaparken, kendi vücudunuzu nasıl değerlendiriyorsunuz? Paylaşımlarınızı bekliyorum, Sevgiler!

Ben kilo vermeye çalışıyorum üstelik üç beş değil 25 kg inş. veririm ama kg vermeye başladıgımdan beri sanki eski güvenim geri gelmeye başladı gibi

Asıl önemli olan şeyin insanın kendini mutlu hissetmesi olduğunu düşünüyorum. Eski güveninin yerine tekrar gelmesi çok güzel bir şey :) tebrikler! paylaşımın için de teşekkürler :)

aslında öyle ama ben kendimi güzel bulmuyordum. inşaallah bende yavaş yavaş kendimle barışık yaşamaya başlayacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…