Tarot Seti Almak İstiyorum..

auroras

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
696
14
tarot seti almak istiyorum. herşeye bakabileceğim güzel desteler var mıdır? hangisini tavsiye edersiniz? hani bu yanında kutusu açıklaması olan setler var ya isimlerini verebilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Raider Waite tarot alırsın. Klasik tarot falı odur.
Kitabevlerinde var ya tahta bir kutuda oluyorlar genelde.
Siyah-beyaz ya da renkli olanları var. İçinden küçük kitapçığı da çıkıyor.
Ama o kitapçık yetmezse yine kitapçılarda tarot kartlarının yorumlamasını içeren kitaplar bulabilirsin.
Bir de bu iş için hissiyat kuvvetli olmalı biliyorsun ki.
Yani kitapla öğrenmeye kalkışırsan hiç işe yaramaz haberin olsun. :)

ay evet nerde satılır acaba ve fıyatı nedır ama içinde acıklaması olması lazım tabiii

inklap kitapevi d&r da falan var fiyatları 20 ile 50 arası değişiyo
internetten de bu kitapçıların sitesinden alabilirsin

bi tane aldım da içine bakmadan aldığım için hiç beğenmedim.. 20 tl idi içinde kitapçığı da var ama kartlar kötü..
osho zen tarotu da almak istiyorum bakalım onu ne zaman alırım bilmem...
hislerim kuvvetli mi bilmem de falda iyi atabiliyorum : )) internette fiyatlar daha uygun da kargo ücretiyle falan d&rdaki fiyatlara yakın oluyo sanırım..
en güzel deste hangisidir nedir bilen var mı? osho zen tarotunun kartları pek iyi olmuyormuş onu biliyorum ama ona ayrı bi ilgi oluştu bende... kitapyurdu'nun internet sitesinde bu konuyla ilgili bişeyler buldum.. bir kaç kitap ve desteler var.. bu arada hangi kitap açıklama için güzel? içindeki kitap fena değil tabii ki de öğrenmek için başka bi kitap daha alabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…