Tarot bakicam sadece cok özel sorular

canım özelden yazdım sana şimdiden teşekkür ediyorum

Zeynep Betül burcum koç sorum ise saglikli hamilelik gecirebilecekmiyim?
Hamileliginde ciddi bir sikinti gormedim ilkzamanlar biraz bunalim sikilmislik ice kapanma durumu yasanabilir ama bu gecici ..emniyetli ve guzel bir hamilelik sureci ,ayrica aile destegi maddi yada manevi.saglikli dogumlar..

Cok tesekkurler baktiginiz fal icin. Ozellikle kibarliginiz ve sozunuzun sahibi olup, sozlerinizi tuttugunuz icin. Bunun otesinde oldukca da gercekci yorumlariniz var. Kibarliginiz icin bile minnettarim size. Sevgiler!

Bana da yardımcı olurmusunuz eşim ve kayınvalidemle sorunlarımız var birde bebeğimiz olmuyor ayrılık veya beek ne var bizde melek aslan

Suzan başak burcuyum ikinciye ne zamsn hamile kalicam

Adım Sibel burcum yay eşimin işi değişip Anadolu yakasına taşınıp 2.bebeğimize kavuşacaksınız?

Cok tesekkurler baktiginiz fal icin. Ozellikle kibarliginiz ve sozunuzun sahibi olup, sozlerinizi tuttugunuz icin. Bunun otesinde oldukca da gercekci yorumlariniz var. Kibarliginiz icin bile minnettarim size. Sevgiler!
Canimm guzel sozlerin icin cook tesekkurler

Esinin farkli bir ise girmesi soz konusu olabilir guzel ve istedigi bir is olma ihtimali yuksek coktandir istedigi hayali bi meslek de olabilir bu.eski tecrubelerindense faydalanarak ustalalikla yeni bir ise baslayabilir.su aralar baya tartismalar hararetli konusmalar hakim.tasinma icin pek uygun bir zaman olmayabilir dogru zamani beklemeniz acele etmemeniz daha iyi olur.

Sibel dukkan isinin size iyi gelecegi kanatindeyim kartlar guzel cikti bereket bolluk rahatlik geliyor isler acilabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…