Tarot bakicam sadece cok özel sorular

Akuamarin10

Atesle suyun harmonisi
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
1.840
493
163
Balikesir
Arkadaslar selam genel klasik sorulardan cok özel sorusu olanlara tarot acilimi yapmaya karar verdm genel cok uzun ve yorucu oluyor spesifik sorulariniza kisa ve öz cevaplar vererek daha fazla arkadasa yardimci olmak isik tutmak amacim. lutfen ask ile ilgili yorum istemeyin diger konumda var zaten.soru örnegi; mahkeme, bosanma ,parasal sikintilar , yada is kariyer hamilelik yada hayatinizi kökten degistirebilecek sikintilariniz icin soru yoneltin lutfen..isim ve burcunuzu yazmayi unutmayn not: acemi tarotcu :)

O zaman ben hemen yazayımmm :) ismim Esra burcum oğlak sorumda ne zaman bebeğim olacakk

Ozelden yazdim çünkü biraz degisik bir soru

Cnm umidini kirmak istemem ama pek olumlu kartlr cikmadi zaman pek bilmiyorum ama cocuk icim tedavimi goruyosun

İkinciye ne zaman hamile kalıcam kaçıncı çocuğum erkek olacak. Çalışma hayatım olacak mı. Eltim de erkek doğuracak mı Tuğçe. İkizler. Bana da bakar mısınız lütfen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…