- 11 Mart 2013
- 33.514
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.625
- 798
- 32
- Konu Sahibi Akuamarin10
canım özelden yazdım sana şimdiden teşekkür ediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileliginde ciddi bir sikinti gormedim ilkzamanlar biraz bunalim sikilmislik ice kapanma durumu yasanabilir ama bu gecici ..emniyetli ve guzel bir hamilelik sureci ,ayrica aile destegi maddi yada manevi.saglikli dogumlar..Zeynep Betül burcum koç sorum ise saglikli hamilelik gecirebilecekmiyim?
Arkadaslar selamgenel klasik sorulardan cok özel sorusu olanlara tarot acilimi yapmaya karar verdm genel cok uzun ve yorucu oluyor spesifik sorulariniza kisa ve öz cevaplar vererek daha fazla arkadasa yardimci olmak isik tutmak amacim. lutfen ask ile ilgili yorum istemeyin diger konumda var zaten.soru örnegi; mahkeme, bosanma ,parasal sikintilar , yada is kariyer hamilelik yada hayatinizi kökten degistirebilecek sikintilariniz icin soru yoneltin lutfen..isim ve burcunuzu yazmayi unutmayn not: acemi tarotcu :)
Canimm guzel sozlerin icin cook tesekkurlerCok tesekkurler baktiginiz fal icin. Ozellikle kibarliginiz ve sozunuzun sahibi olup, sozlerinizi tuttugunuz icin. Bunun otesinde oldukca da gercekci yorumlariniz var. Kibarliginiz icin bile minnettarim size. Sevgiler!
Mrb sibel Başak burcuyum.Bi dükkân almaya niyetlendik.bizim için hayırlı mi?kolay ödeyebilecek miyiz?çok Teşekkürler şimdiden
Size daha once baktim diye hatirliyorumSibel dukkan isinin size iyi gelecegi kanatindeyim kartlar guzel cikti bereket bolluk rahatlik geliyor isler acilabilir
çok Teşekkürler.Evet baktiniz. küslükle ilgili bi Mesele içinSibel dukkan isinin size iyi gelecegi kanatindeyim kartlar guzel cikti bereket bolluk rahatlik geliyor isler acilabilir
Ozel mesaj attim canim sana,Size daha once baktim diye hatirliyorum