• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarot bakicam sadece cok özel sorular

canım özelden yazdım sana şimdiden teşekkür ediyorum:KK76:

Zeynep Betül burcum koç sorum ise saglikli hamilelik gecirebilecekmiyim?
Hamileliginde ciddi bir sikinti gormedim ilkzamanlar biraz bunalim sikilmislik ice kapanma durumu yasanabilir ama bu gecici ..emniyetli ve guzel bir hamilelik sureci ,ayrica aile destegi maddi yada manevi.saglikli dogumlar..:KK200::anneadayı:

Cok tesekkurler baktiginiz fal icin. Ozellikle kibarliginiz ve sozunuzun sahibi olup, sozlerinizi tuttugunuz icin. Bunun otesinde oldukca da gercekci yorumlariniz var. Kibarliginiz icin bile minnettarim size. Sevgiler!

Bana da yardımcı olurmusunuz eşim ve kayınvalidemle sorunlarımız var birde bebeğimiz olmuyor ayrılık veya beek ne var bizde melek aslan

Arkadaslar selam:KK52: genel klasik sorulardan cok özel sorusu olanlara tarot acilimi yapmaya karar verdm genel cok uzun ve yorucu oluyor spesifik sorulariniza kisa ve öz cevaplar vererek daha fazla arkadasa yardimci olmak isik tutmak amacim. lutfen ask ile ilgili yorum istemeyin diger konumda var zaten.soru örnegi; mahkeme, bosanma ,parasal sikintilar , yada is kariyer hamilelik yada hayatinizi kökten degistirebilecek sikintilariniz icin soru yoneltin lutfen..isim ve burcunuzu yazmayi unutmayn not: acemi tarotcu :)

Suzan başak burcuyum ikinciye ne zamsn hamile kalicam :halay:

Adım Sibel burcum yay eşimin işi değişip Anadolu yakasına taşınıp 2.bebeğimize kavuşacaksınız?

Cok tesekkurler baktiginiz fal icin. Ozellikle kibarliginiz ve sozunuzun sahibi olup, sozlerinizi tuttugunuz icin. Bunun otesinde oldukca da gercekci yorumlariniz var. Kibarliginiz icin bile minnettarim size. Sevgiler!
Canimm guzel sozlerin icin cook tesekkurler:cry::dua::KK200:

Esinin farkli bir ise girmesi soz konusu olabilir guzel ve istedigi bir is olma ihtimali yuksek coktandir istedigi hayali bi meslek de olabilir bu.eski tecrubelerindense faydalanarak ustalalikla yeni bir ise baslayabilir.su aralar baya tartismalar hararetli konusmalar hakim.tasinma icin pek uygun bir zaman olmayabilir dogru zamani beklemeniz acele etmemeniz daha iyi olur.

Sibel dukkan isinin size iyi gelecegi kanatindeyim kartlar guzel cikti bereket bolluk rahatlik geliyor isler acilabilir

Back
X