• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarlusalın etki göstermemesi

Edaisik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2023
1
0
1
24
Adetim bir planıma denk geldiği için 2-3 gün öne çekmek adına bana tarlusal önerdiler. Geçen hafta 12 tableti bitene kadar kullandım ve biteli iki gün oluyor ama tek bir etki bile olmadı ne kullandığım zaman hissettim ne de bittikten sonra. Zaten regl olmayı hemen beklemiyordum fakat regl öncesi hiç bir semptom da göstermedi 3-4 gün daha olamazsam zaten geç kalmış olacağım. Bilen birileri varsa ilaç hiç belirti göstermeden getirebiliyor mu ya da başka kullanabileceğim doğal şeyler var mı?

Tarlusal önerdiler derken sanırım doktora gitmeden arkadaş arasındaki muhabbet ile geçmiş bu öneri. Nasıl bi etki bekliyorsunuz anlayamadım. Bence bu sefer bi doktora danışın artık.

Adetim bir planıma denk geldiği için 2-3 gün öne çekmek adına bana tarlusal önerdiler. Geçen hafta 12 tableti bitene kadar kullandım ve biteli iki gün oluyor ama tek bir etki bile olmadı ne kullandığım zaman hissettim ne de bittikten sonra. Zaten regl olmayı hemen beklemiyordum fakat regl öncesi hiç bir semptom da göstermedi 3-4 gün daha olamazsam zaten geç kalmış olacağım. Bilen birileri varsa ilaç hiç belirti göstermeden getirebiliyor mu ya da başka kullanabileceğim doğal şeyler var mı?
Merhaba bana doktorum ilaç bittikten 1 hafta icinde gelicek demişti adetim ama gelmemişti 12 gün gecince hamile oldugumu ogrendim eger cinsel iliski olduysa hamile olabilirsin bir test yap cinsel iliski olmadiysa ilacin ise yaramamasinin bir sebebide hormonlarla alakali bi doktora görün bence yinede ilaç bittiktensonra 1 hafta kadar bekle kimisinin 7 gunde kimisinde 8 gune kadar adet geliyor

Ayrica dogal seyler sormussun ben hic yapmadim ama sogan suyu cok iyi adet sokturuyo diyolar onuda deneyebilirsin ama bi doktora gorunmende fayda var canim

Back