Tarlusal yaktı beni kızlarr yardımmm :(

Hersey kısmet ama ılac verırsede bıdaha ıcme bence cunku benım gıbı hamıle cıkan cıkan var canım doktorlar kolaya kacıyo hemen hormon bozukludur dıyolar verıyolar ılacı gec dollenme olabılıyo hakkında hayırlısı canım

tesekkur ederım ne cıktıgını yazarım carsamba aksamı hayırlısı hakkımızda kotu bısey cıkmasında baska bısey ıstemıyorum

tesekkur ederım ne cıktıgını yazarım carsamba aksamı hayırlısı hakkımızda kotu bısey cıkmasında baska bısey ıstemıyorum

sankı yanda pembe bı cızgı var gıbıydı cektım sonra goremedım ama beyaz oldu kurudumu anlamadm

evet gıttım canım ama hıcbısey anlamadım ben bodrumda oturuyorum ıkı tane doktor var sadece benım gıttıgım doktor amaelıyattaymıs dıgerıde gıttım mecbur cok kalabalıktı anlattım durumu tarlusalla 16 gundu adet olmadıgımı yat dedı karnıma baktı ultrasonla sana bırde ostrejen hapı yazıyorum dedı bunla 1 haftada adet olursun dedı ne kan testı ne bısey kan testı yapmıcakmısınız dedım lutfen hapını kullan adet olmazsan tekrar gel dedı cvp vermedı mecbur cıktım odadan kullansammı acaba sonucta karnımdan baktı

Canım eger hamılelıgn yenıyse ultrsonla cıkmaz kanda cıkar ıcme bence lavabortlata gıt gebelık testı yaptırcam de yapıyolar yada saglık merkezlerıde yapıyo ıcme bence

ya canım bende sımdı kanama basladı ama rengı cok ılgınc koysam yorumlasan ayıp olurmu yada ozelden atayım gelen kutusundan bırazdan bıde su ıdrara camasır suyu atınca kabarınca gebe denıyomus ben 1 hafta once yaptım hıc kabarmadı oyle duruyodu sımdı yaptım yukarı kadar kabardı cok korktum off

Koy cnm mesaj at camasır suyunu duymstm ama bde ıdranında boyle kum tanelerı gbı olursa onada hamıle derler

negatif çıkmıştı canım şimdi . Mesigne 'ye başladım ben . cevap geç oldu ama k.bakma :)

yeni yakınlarda bir arkadaşım seninle aynı durumdaydı..2 ay boyunca adet olmadı bu süre zarfında tarlusal verdi dr u kullandı yine adet olmadı soğan dır maydonozdur yine olmadı bişey dr a gitmiş ultrason muayenesinde işte kist var demişler neyse velhasıl kanda takip etmeye başladı 5 haftalık hamile çıktı dr unu değiştirdi bu arada. şimdi 4 aylık hamile.

selam ben 6 aylık evliyim evliliğimin 5 ayından beri adet olamıodum doktora gittim trisequens kullandım pembelrden 3 ane kalınca adet oldum(10.09.2015) ..(11.09.2015)ikinci günü hormon testine gittim hormonlar güzel çıktı . bu sefer adet düzenleyici olarak tarlusal verdi ayın 10undan 10 na kadar kullan dedi iki ay kullancan dedi bi ayda iki kutu kullancan dedi. benimde tarihe bakmak aklıma gelmedi eczaneye gelince aklıma geldi ayın 11iydi eczacıya sordum günleri karıştırmıştır dedi kullanmaya başla dedi benimde aklıma takıldı bebek istiyorum sonuçta .bi kaç gün kullandım şuan 11 gündür adetim kafamda karıştı iki kutu toplam 24 hap demek ve ayın 10ndan10 a kadr 12 gün yokki sabah akşam kullan yazmış kafam çok karıştı napmalıyım ...ayrıca adetim tam bittiği gün eşimle ilşkiye girdik kan geldi leke şeklinde şimdede bi kaç gündür kahve rengi ile kırmızı leke grlio adetimin bittiğini düşünüorum çünkü 7 gün boyınca çok geldi 7 gün hiç gelmedi . napıcam bilmiorum .

ilk gebeliğim tarlusal dan hüsran oldu günüm geçti 7 hafta dr idrarda test yapti yumurta catlamis döllenmemistir gecme buna baglidr dedi farlutal verdi dr guvendm ultrasondada baktı ilaci Ogün aldım şüphe ettim baska dr gittim oda aynisini dedi ultrasonda da baktı kullan bisey olmaz gebelige zarar vermez dedi ama 2.3 hafta sonra renkli akinti bulanti bel kasik adet olcam gibi test yaptim evde ve hamileydim cok sevindim allahim dünyalar benimdi ilk isim ilk dr gittim durumu anlattim tarlusal bittimi bitti bebek gitmiş deyince dünyam yikildi agla ağla bittim bakti dagilmis kese bebek kalbi attiyor baba gelcek imza vercek onunda artik izni lazım geldi imza verdi alındı 3yillik bi surec tedavi zor zamamlardi 2. Kez hamile haberine kadar hergün ağladım ahladim dr şikayet ettim sürdurdum ama olan oldu gebeliği kanla .1.hafta sonra kanla bakin oyle kullanın o 3yillik surec amalyat oldum kalp ritimlerim bozuldu kist oldu sancilari ve üstüne menepoz a girdim enson dr hepsi pisikolojik olmuyorsa gel asilama yapalim dedi o da bakti ilav verdi adetle gel igne vercez dedi olmadim test yaptim 7 haftalik ve ikiz teki dustu ama suan 9 yaşında 1 oğlum var çok şükür 2. Hayalindeyiz ailecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…