Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur ederım ne cıktıgını yazarım carsamba aksamı hayırlısı hakkımızda kotu bısey cıkmasında baska bısey ıstemıyorum
Çizgi var hamilesin bence benim de böyleydi kan can baktılar betahcg 22.7 çıktı simdi 15 haftalik hamileyim
yeni yakınlarda bir arkadaşım seninle aynı durumdaydı..2 ay boyunca adet olmadı bu süre zarfında tarlusal verdi dr u kullandı yine adet olmadı soğan dır maydonozdur yine olmadı bişey dr a gitmiş ultrason muayenesinde işte kist var demişler neyse velhasıl kanda takip etmeye başladı 5 haftalık hamile çıktı dr unu değiştirdi bu arada. şimdi 4 aylık hamile.ya canım bende sımdı kanama basladı ama rengı cok ılgınc koysam yorumlasan ayıp olurmu yada ozelden atayım gelen kutusundan bırazdan bıde su ıdrara camasır suyu atınca kabarınca gebe denıyomus ben 1 hafta once yaptım hıc kabarmadı oyle duruyodu sımdı yaptım yukarı kadar kabardı cok korktum off
Merhaba cok eski ama adet oldunuz mu cok merak ettim bende ayni durumdayım suanbu ayda sadece 9 -10 -11 ve 17 si iliskimiz oldu baska olmadı
Sen oldun muMerhaba cok eski ama adet oldunuz mu cok merak ettim bende ayni durumdayım suan