sayın cle
aynı senin durumundayım.Gece saat:2 de kasıklarımda inanılmaz bi ağrı ile acile gittim.Sabaha kadar kusmamam için serumla birlikte ilaç verdiler kusmam durdu ama sancım öğlen saat 12 de bitti. Hiç bir doktor bir şey söylemedi.Daha önce 2002 yılında sol yumurtalığımda 5 cm sağ yumurtalığımda 8 cm kist var demişlerdi.Korkudan ameliyat olmadım.O akşam sanırım sol daki kistim patlamış.2 gün sonra 23 ocakta adet gördüm. Şubat-Mart-Nisan 23 adet olmadım, jinekoloğa gittim.Bu defa solda kist göremedim dedi doktor.Sağ yumurtalığımda 9,5 cm hemen ameliyat olman gerekir dedi her zaman ki gibi..Olmayacağım dedim..Tarlusal 5 mg verdi. Kullanmaya korktum.Adetim olmadı daha..Jinekoloji sayfalarında okuduğum kadarı ile iğne ile 3 ay geçici menapoza sokup yurt dışında bu tür kistleri tedavi ediyorlarmış. Ben de adet olmadığıma göre belki geçer diye bekliyorum.(5 cm lik kist patlamış sanırım o akşam.Öldüm öldüm dirildim.)Tarlusal 5 mg ile adet göreceksem faydası ne olacak anlamadım.Adet göremesem bile bekliyorum. her ay kontrole gideceğim.İlaç falan kullanmadan kendi kendine patladı sağ yumurtalıktaki ,sancısı çoktu ama kurtuldum).Soldaki Belki küçülerekten kaybolur yada patlar ne yapayım.Ca125 ve diğer ca19,ca15 temiz hormonlarda östrojen yüksek(oda kisten kaynaklanıyormuş).Kötü değil demekki.Seni merak ettim.
Hapı kullandın sanırım .Adetin söktümü durumun nasıl.