Tarlusal Kullanımı-Kist Patlaması-Bel, göğüs ve kasık ağrıları-ACİL!!!

Meg. OTE="hayye, post: 40922074, member: 533677"][/QUOTE]
Mrh. Bende de aynı sıkıntı var tarımsal bitmeli 10 gün oldu ama yok adet olmadım doktorun verdiği ilacı kullan bence çünkü adet olmadan test sağlıklı çıkmaz bana da tarlusali verince neden test yapmadınız diye sordum adet olmada test sağlıklı çıkmaz demisti

can
Meg. OTE="hayye, post: 40922074, member: 533677"]
Mrh. Bende de aynı sıkıntı var tarımsal bitmeli 10 gün oldu ama yok adet olmadım doktorun verdiği ilacı kullan bence çünkü adet olmadan test sağlıklı çıkmaz bana da tarlusali verince neden test yapmadınız diye sordum adet olmada test sağlıklı çıkmaz demisti[/QUOTE]

canım tesekkur ederım ben doktora gıttıkten sonra 3 gun daha bekledım ve oldu sonunda hemde cokyogun 10 gun ıcınde dedı banada ama 22 ıncı gunde adet oldum demekkı herkeste farklıymıs bosuna korktum okadar

[QUgüzel nurimomo, post: 40924914, member: 653827"]can

Mrh. Bende de aynı sıkıntı var tarımsal bitmeli 10 gün oldu ama yok adet olmadım doktorun verdiği ilacı kullan bence çünkü adet olmadan test sağlıklı çıkmaz bana da tarlusali verince neden test yapmadınız diye sordum adet olmada test sağlıklı çıkmaz demisti[/QUOTE]

canım tesekkur ederım ben doktora gıttıkten sonra 3 gun daha bekledım ve oldu sonunda hemde cokyogun 10 gun ıcınde dedı banada ama 22 ıncı gunde adet oldum demekkı herkeste farklıymıs bosuna korktum okadar[/QUOTE]
Ne guzel su an ben de korkuyorum umarım boşunadır hormon testi yaptırdın mi ben de erken menapoz sıkıntısı vardı geçen yıl amma birden hamile kaldım bebeğim şimdi 7 aylık acaba yine erken menapoza mi döndüm diye de korkuyorum

canım tesekkur ederım ben doktora gıttıkten sonra 3 gun daha bekledım ve oldu sonunda hemde cokyogun 10 gun ıcınde dedı banada ama 22 ıncı gunde adet oldum demekkı herkeste farklıymıs bosuna korktum okadar[/QUOTE]
Ne guzel su an ben de korkuyorum umarım boşunadır hormon testi yaptırdın mi ben de erken menapoz sıkıntısı vardı geçen yıl amma birden hamile kaldım bebeğim şimdi 7 aylık acaba yine erken menapoza mi döndüm diye de korkuyorum[/QUOTE]
yok yaptırmadım canım bu ay bakalım olucakmıyım olmazsa yaptırcam ya aslında dogum kontrol hapı kullandım 3 ay ozaman oluyodu bıraktıgımdan beri olmadı 3 ay tarlusalla en son oldum işte hormon dengemimi bozdu anlamadım valla sen adet olmuyoken nasıl hamile kaldın o kısmını anlamadım yumurtaların catlayıp adetmı olmuyon bana yumurtan catlamıs ama adetın sokulmemıs dedı doktor tarlusalla sokulcek dedı oldum

sayın cle
aynı senin durumundayım.Gece saat:2 de kasıklarımda inanılmaz bi ağrı ile acile gittim.Sabaha kadar kusmamam için serumla birlikte ilaç verdiler kusmam durdu ama sancım öğlen saat 12 de bitti. Hiç bir doktor bir şey söylemedi.Daha önce 2002 yılında sol yumurtalığımda 5 cm sağ yumurtalığımda 8 cm kist var demişlerdi.Korkudan ameliyat olmadım.O akşam sanırım sol daki kistim patlamış.2 gün sonra 23 ocakta adet gördüm. Şubat-Mart-Nisan 23 adet olmadım, jinekoloğa gittim.Bu defa solda kist göremedim dedi doktor.Sağ yumurtalığımda 9,5 cm hemen ameliyat olman gerekir dedi her zaman ki gibi..Olmayacağım dedim..Tarlusal 5 mg verdi. Kullanmaya korktum.Adetim olmadı daha..Jinekoloji sayfalarında okuduğum kadarı ile iğne ile 3 ay geçici menapoza sokup yurt dışında bu tür kistleri tedavi ediyorlarmış. Ben de adet olmadığıma göre belki geçer diye bekliyorum.(5 cm lik kist patlamış sanırım o akşam.Öldüm öldüm dirildim.)Tarlusal 5 mg ile adet göreceksem faydası ne olacak anlamadım.Adet göremesem bile bekliyorum. her ay kontrole gideceğim.İlaç falan kullanmadan kendi kendine patladı sağ yumurtalıktaki ,sancısı çoktu ama kurtuldum).Soldaki Belki küçülerekten kaybolur yada patlar ne yapayım.Ca125 ve diğer ca19,ca15 temiz hormonlarda östrojen yüksek(oda kisten kaynaklanıyormuş).Kötü değil demekki.Seni merak ettim.
Hapı kullandın sanırım .Adetin söktümü durumun nasıl.

[QUOTE40931240, member: 653827"]canım tesekkur ederım ben doktora gıttıkten sonra 3 gun daha bekledım ve oldu sonunda hemde cokyogun 10 gun ıcınde dedı banada ama 22 ıncı gunde adet oldum demekkı herkeste farklıymıs bosuna korktum okadar[/QUOTE]
Ne guzel su an ben de korkuyorum umarım boşunadır hormon testi yaptırdın mi ben de erken menapoz sıkıntısı vardı geçen yıl amma birden hamile kaldım bebeğim şimdi 7 aylık acaba yine erken menapoza mi döndüm diye de korkuyorum[/QUOTE]
yok yaptırmadım canım bu ay bakalım olucakmıyım olmazsa yaptırcam ya aslında dogum kontrol hapı kullandım 3 ay ozaman oluyodu bıraktıgımdan beri olmadı 3 ay tarlusalla en son oldum işte hormon dengemimi bozdu anlamadım valla sen adet olmuyoken nasıl hamile kaldın o kısmını anlamadım yumurtaların catlayıp adetmı olmuyon bana yumurtan catlamıs ama adetın sokulmemıs dedı doktor tarlusalla sokulcek dedı oldum[/QUOTE]
Benim adet duzensizligim vardı fsh hormunum yüksekti dr erken menapoz demişti çocuğun olmaz demişti oysa bi kaç ay sonra hamile kaldım dr bile inanamadi

sayın cle
aynı senin durumundayım.Gece saat:2 de kasıklarımda inanılmaz bi ağrı ile acile gittim.Sabaha kadar kusmamam için serumla birlikte ilaç verdiler kusmam durdu ama sancım öğlen saat 12 de bitti. Hiç bir doktor bir şey söylemedi.Daha önce 2002 yılında sol yumurtalığımda 5 cm sağ yumurtalığımda 8 cm kist var demişlerdi.Korkudan ameliyat olmadım.O akşam sanırım sol daki kistim patlamış.2 gün sonra 23 ocakta adet gördüm. Şubat-Mart-Nisan 23 adet olmadım, jinekoloğa gittim.Bu defa solda kist göremedim dedi doktor.Sağ yumurtalığımda 9,5 cm hemen ameliyat olman gerekir dedi her zaman ki gibi..Olmayacağım dedim..Tarlusal 5 mg verdi. Kullanmaya korktum.Adetim olmadı daha..Jinekoloji sayfalarında okuduğum kadarı ile iğne ile 3 ay geçici menapoza sokup yurt dışında bu tür kistleri tedavi ediyorlarmış. Ben de adet olmadığıma göre belki geçer diye bekliyorum.(5 cm lik kist patlamış sanırım o akşam.Öldüm öldüm dirildim.)Tarlusal 5 mg ile adet göreceksem faydası ne olacak anlamadım.Adet göremesem bile bekliyorum. her ay kontrole gideceğim.İlaç falan kullanmadan kendi kendine patladı sağ yumurtalıktaki ,sancısı çoktu ama kurtuldum).Soldaki Belki küçülerekten kaybolur yada patlar ne yapayım.Ca125 ve diğer ca19,ca15 temiz hormonlarda östrojen yüksek(oda kisten kaynaklanıyormuş).Kötü değil demekki.Seni merak ettim.
Hapı kullandın sanırım .Adetin söktümü durumun nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…