Çarşamba geç değilmi ? Acaba yerleşme kanaması mı? Bana hamile sin gibi geliyor ama ilişki olmadığını söyledin. Çok merak ettimyok canım nerde adet olmadım hala vucudum gerıldıkce gerılıyo carsamba gününe randavu aldım doktora gidicem bugun yıne kahverengı leke gelmıs kotu bısey cıkmasında baska bısey ıstemıyorum valla
Çarşamba geç değilmi ? Acaba yerleşme kanaması mı? Bana hamile sin gibi geliyor ama ilişki olmadığını söyledin. Çok merak ettim
Bende visanne diye bir ilaç kullanıyorum sağ yumurtalığımda 6cmlik bir kist var.İlaca başladıktan sonra adetten kesildim dün kahverengi bir lekelenmem oldu adet görmediğimden acabaya düştüm.adetten önce erken gebelik testleri var ondan aldım sonuç negatif çıktı ama içim rahat değil.kist bu şeklde ara ara kahverengi lekelenme şeklinde kanama yapar mı? Bir bilginiz var mı acaba?
Çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi benimde 3. Ayının sonunda gittiğimde temiz çıkarmerhaba canım ben 4 ay once kıst gecırdım senın gıbı dogum kontrol hapı verdı benımde 5 sm di hapı kullandım hergun korkudan sogan suyu ıctım mıdem bulana bulana yeterkı gecsın dedım 3 ayın sonunda doktor tertemız dedi allah gostermesın cok kotu oluyo kahverengı akıntı cok olmustu bende kıst varken negatıf cıkacak cunku o ıcındekı ıntıhaplar gelıyo
Çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi benimde 3. Ayının sonunda gittiğimde temiz çıkar
Canim bu kadar uzun göğüs ağrısı olması garip mutlaka haber ver. Başka ağrı acı var mı. Vücut ısısı da yukseliyormus hamilelikte seninki nasilgerı cekılme yontemıyle korunuyoruz canım çalışıyorum iznimi ancak carsambaya verdiler belkıde stres yaptım ondan olmadı bılmıyorumkı gogus uclarım cok acıyo canım benım ya dun banyoya gırdım cıglık atasım geldı su bıle degdıgınde acıyo hapın etkısımı anlamadım gorucez bakalım yazarım sana ne cıktıgını
Ama tarlusal en fazla 10 günde adet getiriyorcanım bugun ılgınc ama agrılarım azalmaya basadı kasıklarım bıraz agrıdı gunduz sımdı ıyıyım goguslerımde hafıfledı vugun ama adet olmadım ama sankı her an olcakmıssın gıbı bı hıs gelırya o hep gelıyo ama olmadı ama bugun arastırdım tarlusalın yanetkilerinde gogus hassasıyetı yazıyo buyuk ıhtımal hap bana yaramadı yan etki yaptı
Allah Allah . Bakalım ne çıkacakben bır ilkim galba canım :) canım ben hamıle olmadıgımı düşünüyorum geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz hiç sanmıyorum esıme soledım oda yok mumkun degıl dedi
ama ıcım rahatlasın dıye yarın sabah bı test alıcam karar verdımAllah Allah . Bakalım ne çıkacak
cıkar canım hapını duzenlı kullan arada ıcebılıyosan sogun suyu kaynat ıc mıgde bulandırıcı ama bence kesınlıkle etkılı ymurtalıkları temızleyıcı etkısı var bırde en onemlısı kafaya takma ben ılk duydum cok korktum agladım ya gecmezse dıye hastaneden cıkınca sonra bıraz arastırdım kafaya takanlarda stresten 3 ay sonra dıger kasındada cıkmıs dusundum takmıcam dusunmıcem sadece ıyılesmeye bakıcam ben cok gucluyum sabırlıyım dedım kendı kendıme moral verdım cok sukur bısey kalmadı sende ole yap gecmıs olsun
Allah Allah . Bakalım ne çıkacak
galba ne oldugunu anladım canımhatice canım sabah arabayı kacırdıgım ıcın test alamadm işe gelirken gec kalırım dıye donuste alıcam 4 saat ıdrar tutup da bellı oluyormus dogrumu bu yoksa sabah ıdrarı şartmı ?
Canim evet onlar yan etkileri. Testi sabah yap akşam öğlen doğru sonuç vermiyor yarın sabah yazdığı şekilde yap tatlım ama dediğin gibi yan etkiler olsa gerekhatice canım sabah arabayı kacırdıgım ıcın test alamadm işe gelirken gec kalırım dıye donuste alıcam 4 saat ıdrar tutup da bellı oluyormus dogrumu bu yoksa sabah ıdrarı şartmı ?