Hamileyken kullanan çok kişi okudum sağlıklı bebeğini dünyaya getiren canım içini ferah tut inşallah sıkıntı olmaz.
Tarlusal benzeri duphaston kullanırken bende hamile kaldım ama kalp atışıni hiç göremedik . Gerçi ben 3ay regl olmamistim sağlıksız yumurta veya sağlıksız sperm olabilir demislerdi. Bir önceki de düşük olmuştu benim yani benimle alakalı problem olma ihtimali fazla
Canim meraba.hamileligin nasil gidiyor.bende tarlusal kullandim 7 gün oldu olmadim.dün test yaptim bariz pozitif.kan sonucumu bekliyom bugün.çok korkuyorum.doktora gidecegim ama.ne yapacagimi sasirdim.insalah zarar vermez.merak ettim durumunu.forumda gezinirkem gördüm.2 bucuk aylık evliyim. İki aydır hasta olmadım 4 ekımde doktora gittim. Tahlilde bişey çıkmadı. 20 ekimde ultrason ve tahlil yaptı tekrar bisey çıkmadı tarlusal verdi 26 ekimde bitti. 2 kasımda doktora gittim halen olmadım diye bana ayın 13e kadar bekle dedi. 2 kasımda test yaptım negatif çıkmıştı. 15 kasımda doktora gittiğimde bana hamile olduğumu ve 5+2 günlük dedi ve geç döllenme olmuş dedi ve oda şaşırdı. Ben tarlusal lı kullanırken hamile kalmışım bebege bi zararı olmuş mu ki boyle bİ durumla karsı karsıya kalan varmı. Baska bİ doktorda sakat veya baska bİ organları zarar görmüş olabilir dedi. Cevaplarınızı bekliyorum
Bende aynı durumdayım yedi gün oldu test yaptım pozitif bende kan sonucunu bekliyorum şuan korkuyroumCanim meraba.hamileligin nasil gidiyor.bende tarlusal kullandim 7 gün oldu olmadim.dün test yaptim bariz pozitif.kan sonucumu bekliyom bugün.çok korkuyorum.doktora gidecegim ama.ne yapacagimi sasirdim.insalah zarar vermez.merak ettim durumunu.forumda gezinirkem gördüm.
Umar gerçekten hamileyimdir blmiyorum aceba varmıdırBirşey olmaz kızlar rahat olun
Umar gerçekten hamileyimdir blmiyorum aceba varmıdır
Bilmiyorum adet duzedüzensizvardi pkoluyumBat ne zaman?
Yumurtlama zamanını biliyormuydun?
Bilmiyorum adet duzedüzensizvardi pkoluyum
HamileyimNeden şüphe ediyorsun gebelikten?
Canım ben düşük yaptım.Bende aynı durumdayım yedi gün oldu test yaptım pozitif bende kan sonucunu bekliyorum şuan korkuyroum
Çok üzüldüm haptan mi kaynaklandıCanım ben düşük yaptım.
Hanımlar size birşey soracağım tarlusali kullandiktan kac gun sonra gebe olduğunuzu ogrendinizÇok üzüldüm haptan mi kaynaklandı
canim benim ablamda senin gibi oldu doktor sıkıntılı olur dedi simdi 9 yasinda saglikli2 bucuk aylık evliyim. İki aydır hasta olmadım 4 ekımde doktora gittim. Tahlilde bişey çıkmadı. 20 ekimde ultrason ve tahlil yaptı tekrar bisey çıkmadı tarlusal verdi 26 ekimde bitti. 2 kasımda doktora gittim halen olmadım diye bana ayın 13e kadar bekle dedi. 2 kasımda test yaptım negatif çıkmıştı. 15 kasımda doktora gittiğimde bana hamile olduğumu ve 5+2 günlük dedi ve geç döllenme olmuş dedi ve oda şaşırdı. Ben tarlusal lı kullanırken hamile kalmışım bebege bi zararı olmuş mu ki boyle bİ durumla karsı karsıya kalan varmı. Baska bİ doktorda sakat veya baska bİ organları zarar görmüş olabilir dedi. Cevaplarınızı bekliyorum
Merhabalar Aynı durum bende de var ve ne yapacağımı bilmiyorum 17 gündür adetim gecikti adet gecikmem 5 gün olduktan sonra gittim kan testi yaptı negatif çıktı ve yumurtalık rahmin herşeyim temiz Bi sıkıntı görünmedi ve tarlusal verdi bende 2 tane kullandım çok kötü olunca annemde kızdı içme bekle dedi bende aynı böyle oldum deyince bende korktum bıraktım şimdi 17 gün gecikmem oldu az önce kan verdim tekrar varsaa çıkar heralde baya geçti çünkü bakalım ne çıkacak2 bucuk aylık evliyim. İki aydır hasta olmadım 4 ekımde doktora gittim. Tahlilde bişey çıkmadı. 20 ekimde ultrason ve tahlil yaptı tekrar bisey çıkmadı tarlusal verdi 26 ekimde bitti. 2 kasımda doktora gittim halen olmadım diye bana ayın 13e kadar bekle dedi. 2 kasımda test yaptım negatif çıkmıştı. 15 kasımda doktora gittiğimde bana hamile olduğumu ve 5+2 günlük dedi ve geç döllenme olmuş dedi ve oda şaşırdı. Ben tarlusal lı kullanırken hamile kalmışım bebege bi zararı olmuş mu ki boyle bİ durumla karsı karsıya kalan varmı. Baska bİ doktorda sakat veya baska bİ organları zarar görmüş olabilir dedi. Cevaplarınızı bekliyorum
Çıkar mutlaka varsaMerhabalar Aynı durum bende de var ve ne yapacağımı bilmiyorum 17 gündür adetim gecikti adet gecikmem 5 gün olduktan sonra gittim kan testi yaptı negatif çıktı ve yumurtalık rahmin herşeyim temiz Bi sıkıntı görünmedi ve tarlusal verdi bende 2 tane kullandım çok kötü olunca annemde kızdı içme bekle dedi bende aynı böyle oldum deyince bende korktum bıraktım şimdi 17 gün gecikmem oldu az önce kan verdim tekrar varsaa çıkar heralde baya geçti çünkü bakalım ne çıkacak
Merhaba ben kan testi yaptım az önce sonuç 42.25 çıktı ne demek oluyor acabaÇıkar mutlaka varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?