- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah olmaz birşey ben düşük yaptm
Siz de ilac kullanırken mi hamile olduğunuzu öğrendiniz?İnşallah olmaz birşey ben düşük yaptmama tekrar hamileyim
Allah razı olsun cnm benimVar işte maşallah daha yeni zaten yarın inşallah 8o üzeri çıkacak gidip kan ver sabah
Kullanmadan test yaptım negatif kullandım baktım adet olmadım hamile olduğumu öğrendim sonra düşük yaptımSiz de ilac kullanırken mi hamile olduğunuzu öğrendiniz?
Ben de adet olamadım diye kullanmıştım ama hamileymişim meğerse. Çok şükür sağlıklı bir kız bebişim oldu.
Bunu tarlusala bağlamayın. Sağlıksız bir gebelikmis demek ki.Kullanmadan test yaptım negatif kullandım baktım adet olmadım hamile olduğumu öğrendim sonra düşük yaptım
Amin canım bende çok antibiyotik falan kullandım bu ay bilmeden diş yaptırdım ettim bayaBunu tarlusala bağlamayın. Sağlıksız bir gebelikmis demek ki.
Ben de her şey yolunda giderken 13. Haftada ilk bebeğimin kalbi durdu.
Ama bunda implant yaptırdım bilmeden, bir sürü morfin, film, üstüne tarlusal..
Ama şimdi uyutuyorum.
Rabbim size de sağlıklı evlatlar nasıl etsin.
Kan verdin miAllah razı olsun cnm benim![]()
Canım netim yoktu yazamadım evet dün verdim 100.2 çıktıKan verdin mi
MaşallahCanım netim yoktu yazamadım evet dün verdim 100.2 çıktı
Hamileyken kullanan çok kişi okudum sağlıklı bebeğini dünyaya getiren canım içini ferah tut inşallah sıkıntı olmaz.
Tarlusal benzeri duphaston kullanırken bende hamile kaldım ama kalp atışıni hiç göremedik . Gerçi ben 3ay regl olmamistim sağlıksız yumurta veya sağlıksız sperm olabilir demislerdi. Bir önceki de düşük olmuştu benim yani benimle alakalı problem olma ihtimali fazla
Tarlusal hangi durumlarda kullanılan bir ilac?Hamilesin canım benim gibi olmuş
Adet söktürücüTarlusal hangi durumlarda kullanılan bir ilac?
MERHABA BEN TARLUSAL KULLANDIM BİTİNCE İKİ GÜN İÇİNDE ADET OLDUM TEKRAR TESTE GEREK YOK GEBE DEGİLİM DİMİ FİKRİNİZ VAR MIBirşey olmaz kızlar rahat olun