- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 53
- 28
Hamilesin canım benim gibi olmuşMerhaba ben kan testi yaptım az önce sonuç 42.25 çıktı ne demek oluyor acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin canım benim gibi olmuşMerhaba ben kan testi yaptım az önce sonuç 42.25 çıktı ne demek oluyor acaba
Ayyy çok heyecanlıyım yarın göstericem doktora ne kadardan sonra kesin oluyor yani hgc kaçı geçince oluyorHamilesin canım benim gibi olmuş
5 ve üzeri gebelik var hemen yarın doktora git gerekli ilaçlarını basla geç döllenme olmuş galibaAyyy çok heyecanlıyım yarın göstericem doktora ne kadardan sonra kesin oluyor yani hgc kaçı geçince oluyor
Çok teşekkür ederim canım yarın hemen gidiyorum inşallah5 ve üzeri gebelik var hemen yarın doktora git gerekli ilaçlarını basla geç döllenme olmuş galibaiki güne Bir iki katına çıkması lazım gözün aydın
Git canım ihmal etmeÇok teşekkür ederim canım yarın hemen gidiyorum inşallah
Canım ben dayanamadım acile gittim kadın doğumcu vardı gösterdim pozitif gibi görünüyor ama çok düşük dedi haftaya Bi dağa gel dedi tekrar bakalım varsa yükselir dedi ama yarın kendi göründüğüm doktora gideceğimGit canım ihmal etmehaberlerini bekliyorum
Ya sen yarın git ertesi gün de kan ver 80-90 küsur olması lazımCanım ben dayanamadım acile gittim kadın doğumcu vardı gösterdim pozitif gibi görünüyor ama çok düşük dedi haftaya Bi dağa gel dedi tekrar bakalım varsa yükselir dedi ama yarın kendi göründüğüm doktora gideceğim
Canım inşallah ya valla bende çok heyecanlıyımYa sen yarın git ertesi gün de kan ver 80-90 küsur olması lazım
Canım inşallah ya valla bende çok heyecanlıyım
Allah razı olsun cnmDualarım seninle
Canım selamun aleyküm ben şimdi çıktım hastanede gebelik başlangıcı var dedi ama daha çok erken dedi yarın Bi daha kan ver dedi bu değer 80 ve üzeri olmalı tam gebelik var demek için dediDualarım seninle
Kimyasal olabilir dediğim gibi yarın mi vereceksin kanCanım selamun aleyküm ben şimdi çıktım hastanede gebelik başlangıcı var dedi ama daha çok erken dedi yarın Bi daha kan ver dedi bu değer 80 ve üzeri olmalı tam gebelik var demek için dediyani olmama ihtimalim mi var yoksa erkenden bişey mi demek istemedi anlamadım
Evet canım moralim Cook bozuldu o yüzden bide hastaneden çıkınca içim rahat olsun diye gebelik testi aldım ama şimdi mi yapsam yoksa yarın ilk idrarla mi yapsam bilemedimKimyasal olabilir dediğim gibi yarın mi vereceksin kan
Kız saçmalama artık senin testte işin yokEvet canım moralim Cook bozuldu o yüzden bide hastaneden çıkınca içim rahat olsun diye gebelik testi aldım ama şimdi mi yapsam yoksa yarın ilk idrarla mi yapsam bilemedim
Ayy ne bilim kız Bi kız arkadaşım al diyince bari onuda alayım dedimKız saçmalama artık senin testte işin yok
İki tane almabb lazım di birini bugün birini yarın yapıp koyuluga bakman içinAyy ne bilim kız Bi kız arkadaşım al diyince bari onuda alayım dedim![]()
Merhaba kan tNaptınız acaba son durum nedir konu üzerinden baya gecmiş Bi sıkıntı olmamıstır umarım merak ettim geçmiş olsun
İki tane almabb lazım di birini bugün birini yarın yapıp koyuluga bakman için
Canım böyle ciktiMerhaba kan t
Var işte maşallah daha yeni zaten yarın inşallah 8o üzeri çıkacak gidip kan ver sabahCanım böyle cikti