• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarlusal kullandım ve hamile kaldım

Ayyy çok heyecanlıyım yarın göstericem doktora ne kadardan sonra kesin oluyor yani hgc kaçı geçince oluyor
5 ve üzeri gebelik var hemen yarın doktora git gerekli ilaçlarını basla geç döllenme olmuş galiba 😊 iki güne Bir iki katına çıkması lazım gözün aydın

Git canım ihmal etme 💝 haberlerini bekliyorum
Canım ben dayanamadım acile gittim kadın doğumcu vardı gösterdim pozitif gibi görünüyor ama çok düşük dedi haftaya Bi dağa gel dedi tekrar bakalım varsa yükselir dedi ama yarın kendi göründüğüm doktora gideceğim

Canım ben dayanamadım acile gittim kadın doğumcu vardı gösterdim pozitif gibi görünüyor ama çok düşük dedi haftaya Bi dağa gel dedi tekrar bakalım varsa yükselir dedi ama yarın kendi göründüğüm doktora gideceğim
Ya sen yarın git ertesi gün de kan ver 80-90 küsur olması lazım

Naptınız acaba son durum nedir konu üzerinden baya gecmiş Bi sıkıntı olmamıstır umarım merak ettim geçmiş olsun

😊😊💝🙏 Dualarım seninle
Canım selamun aleyküm ben şimdi çıktım hastanede gebelik başlangıcı var dedi ama daha çok erken dedi yarın Bi daha kan ver dedi bu değer 80 ve üzeri olmalı tam gebelik var demek için dedi 🙄 yani olmama ihtimalim mi var yoksa erkenden bişey mi demek istemedi anlamadım

Canım selamun aleyküm ben şimdi çıktım hastanede gebelik başlangıcı var dedi ama daha çok erken dedi yarın Bi daha kan ver dedi bu değer 80 ve üzeri olmalı tam gebelik var demek için dedi 🙄 yani olmama ihtimalim mi var yoksa erkenden bişey mi demek istemedi anlamadım
Kimyasal olabilir dediğim gibi yarın mi vereceksin kan

Eklentiler

• IMG-20190925-WA0008.jpeg
    IMG-20190925-WA0008.jpeg
    67 KB · Görüntüleme: 711
Back