• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tarlusal kullananlar yardimci olabilirmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sydkly

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2020
28
12
8
31
Kizlar merhaba. Bende pcos hastasiyim. Ama son 5 aydir duzene bindi. 30 gunde 1 adet goruyorum.Ayin 26 si gelince hastalanirdim. Bu arada klomen ve catlatma ignesi ile tedavi giruyorum. Gecen ayda yumurtam buyumemis. Normalde 16 ml olmasi gerekirken 10 ml de kaldi. Ayin 16 sinde tarlusal kullanmaya basladim. 6 gun kullandim. Suan ilaci kullanmaya basladiktan itibaren 17 gun gecti hala adet olmadim. Her an olucakmisim gibi karnim kasiklarim agriyo. Doktorumu aradim. Sali gunune kadar bekle,eger olmazsan kan testi yaptir dedi. Sizce ne yapmaliyim. Rabbimden cok istedim. Elbette o daha iyi bilir ama dualarinizi eksik etmeyin lutfen

Doktorunuzu dinleyip bekleyin derim varsa bile ki zor pocos olup hamile kalıp tarlusal içmek... Evde gebelik testi yapabilirsiniz salı gününe daha var Allah sabır versin

Benimde dün bitti tarlusal bekliyorum bende pcos hastayım bakalım nasip. İnşallah bizlere de nasip eder Rabbim hayırlı sağlıklı evlat

Canım benimde adetlerim düzensizdi evde kendim test yapmıştım negatif çıkınca doktora gitmeden tarlusal içtim . 10 gün bekledim hala adet olamayınca test yaptım pozitif çıktı:) inşallah hamilesindirr

Canım benimde adetlerim düzensizdi evde kendim test yapmıştım negatif çıkınca doktora gitmeden tarlusal içtim . 10 gün bekledim hala adet olamayınca test yaptım pozitif çıktı:) inşallah hamilesindirr
Yaaa cok sevindimm🥰🥰 insallah canim . Yalniz hala adet olmadim ben bekliyorum sabirsizlikla

Tatlusal yumurtlamayı tetikler kullanırken gebe kalmış olabilirsiniz. Ben sürekli kullanırım 6 gunde ilaç bitiyor bir hafta sonrada adet olmak kacınılmaz oluyor yani gebe kalmış olabilirsiniz

Tatlusal yumurtlamayı tetikler kullanırken gebe kalmış olabilirsiniz. Ben sürekli kullanırım 6 gunde ilaç bitiyor bir hafta sonrada adet olmak kacınılmaz oluyor yani gebe kalmış olabilirsiniz
Carsamba kan vermeye gidicem canim. Dualarinizi eksik etmeyin rabbim isteyen herkese versin insallah

Benimde dün bitti tarlusal bekliyorum bende pcos hastayım bakalım nasip. İnşallah bizlere de nasip eder Rabbim hayırlı sağlıklı evlat
Canım senin kac günün geçmiş oldu? İğneyi benden önce vurulmuştun. Benimki 1hafta oldu. Bugün regl oldum. Yani igneden sonraki 21.gun adet gördüm. İlkinde de 22.gun gelmişti. Bu klomen kimilerinin adet düzenini hiç bozmuyormuş, biz niye böyle gecikmeler yaşıyoruz acaba ya? Kist mi yapıyor, neden böyle oluyor ki?

En son adet tarihim 28 mayis. 16 haziranda tarlusal ilacini kullanmaya basladim. 6 gun kullandim bitti. Bugun 15 gun oluyo canim ilac biteli
İnşallah bebiş vardır canim, iki defadir klomen kullaniyorum, 7-8gun gecikmeli adet görüyorum. Testler negatif ama yine de adet geç geliyor. Seninki geçeli cok olmuş. Tarlusal bebege zarar vermiyor diye biliyorum. İnşallah vardır seninki.

Canım senin kac günün geçmiş oldu? İğneyi benden önce vurulmuştun. Benimki 1hafta oldu. Bugün regl oldum. Yani igneden sonraki 21.gun adet gördüm. İlkinde de 22.gun gelmişti. Bu klomen kimilerinin adet düzenini hiç bozmuyormuş, biz niye böyle gecikmeler yaşıyoruz acaba ya? Kist mi yapıyor, neden böyle oluyor ki?
Canım ben 12 Haziran da çatlatma iğnesi vuruldum iki defa kan testi verdim negatif tarlusal aldım cuma akşam bitti . Bugün üçüncü günü biteli yarın ya da Çarşamba gelmesi gerekiyor benim yumurtam küçüktü o şekilde iğne vuruldum bence o yüzden adet olmadım

İnşallah bebiş vardır canim, iki defadir klomen kullaniyorum, 7-8gun gecikmeli adet görüyorum. Testler negatif ama yine de adet geç geliyor. Seninki geçeli cok olmuş. Tarlusal bebege zarar vermiyor diye biliyorum. İnşallah vardır seninki.
Insallah canim cok tesekkur ederim

Canım ben 12 Haziran da çatlatma iğnesi vuruldum iki defa kan testi verdim negatif tarlusal aldım cuma akşam bitti . Bugün üçüncü günü biteli yarın ya da Çarşamba gelmesi gerekiyor benim yumurtam küçüktü o şekilde iğne vuruldum bence o yüzden adet olmadım
Doktor cok önemli ya, benim doktorla telefonda irtibat kurmuştum, Perşembe günü ilac biteceği icin normalde pazar ultrasona girmem gerekiyordu, ben cumartesi kontrole geliyim dedim. Yok yok pazartesi gelsin demiş sekreterine. Ve yumurta gereğinden fazla büyüdü. İki defa kontrol etseler ölecekler sanki, sira bekleyen de biziz, para veren de biziz. İki defa kontrol et ne olacak yani?
Senin yumurtan küçükmüş, başka gün bir daha gel dese ne olurdu yani? Öyle ezbere iş yapıp insanlarin umutlariyla oynuyorlar resmen..

Back