Bugün bitti bi kaç güne olur dedi normalde kaç günde oluyor siz kullandınız mıNormalde sökmüş olması lazımdı bence tekrar doktorunuza danışın yeterli gelmemiş anlaşılan
Ebeyim ben kullanan hastalarımız vardı da ondan biliyorumBugün bitti bi kaç güne olur dedi normalde kaç günde oluyor siz kullandınız mı
Bugün bitti doktorumla konuştum bi kaç güne olur dedi bilmiyorum bakıcamEbeyim ben kullanan hastalarımız vardı da ondan biliyorum
Bi kaç gün daha bekleyin olursunuz inşallahBugün bitti doktorumla konuştum bi kaç güne olur dedi bilmiyorum bakıcam
Ebeyseniz bilginiz var mı art-med ilacı hakkında bilginiz var mı benim amh değerim düşük çıktı o yüzden verdi
Ben kullandım, bitiminden 5 6 gün sonra oldu.Bugün bitti bi kaç güne olur dedi normalde kaç günde oluyor siz kullandınız mı
Ben ialcı bitirdikten bir hafta sonra olurdum sabah aksam olarak içtin değil mi alıntı yaparak cevaplayınBugün bitirdim tamamını
Yeni kullanmaya başladım alıntı ne oluyoBen ialcı bitirdikten bir hafta sonra olurdum sabah aksam olarak içtin değil mi alıntı yaparak cevaplayın
Teşekkür ederim İnşALLAH bekliyorumBi kaç gün daha bekleyin olursunuz inşallah
İnanın o ilaç hakkında bilgim yok üzgünüm geçmiş olsun
İnşALLAH olurum bekliyorum bendeBen kullandım, bitiminden 5 6 gün sonra oldu.
Bitmedi i yani bitince bir hafta gececek ve adet olacaksınızYeni kullanmaya başladım alıntı ne oluyo
Aynen bugün bitti işte adet olayım diye bekliyorum
Bugün sonunu içtim olurum İnşALLAHBitmedi i yani bitince bir hafta gececek ve adet olacaksınız
Bende bugün sonuncuyu içtim bitti bekliyorum olurum İnşALLAHGecen ay aldım pkodan 67 gün regl olmadim mecbur. Ilac bittikten sonra bir sayıp 17. Gün oldum
Ben sabah akşam içtimKızlar tarlusal günde 1 defa mı içiliyor yoksa 2 defa mı ?