Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabah akşam içiliyor tarlusal kullandıktna 10 gün içinde regl gelmesi beklendiğini biliyorum ben 10 gün içinde regli oldum bikere kullandığımda olmamıştım 11. Gün gebelik testim pozitif çıkmıştı sağlıksızda olsa
Ben adetim gelsin diye tarlusal kullandım sadece uc tane evliyim eşim asker ve yanına gidecegim için bir an önce adet olayım dedim uc gun kullandım uc tane sonra bıraktım hapı tarlusal adet geciktirir mi
Ben adetim gelsin diye tarlusal kullandım sadece uc tane evliyim eşim asker ve yanına gidecegim için bir an önce adet olayım dedim uc gun kullandım uc tane sonra bıraktım hapı tarlusal adet geciktirir mi
Tarlusal kullansanız hemen olmuyosunuz 1 hafta geçiyor sonra olmanız için benim tavsiyem hamile olup olmadığına emin olup masaj yapın ebru ceylan - adet döktürücü masajı yada doğall şeylerden için