Tarlusal kullanan var mı böyle bir durumda

imge27

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
11
3
Merhabalar. 7 haftalık hamileyim fakat normal devam etmiyor maalesef 5. haftada gelişimi durmuş, kalp atışı duyamadı doktor cuma günü. Pazartesi günü gel sonlandıralım dedi ama kürtajdan çok çekiniyorum üzüntüden soru bile soramadan çıkıp eve geldim. Şimdi araştırıyorum tarlusal diye bir ilaç varmış ama benim durumumda olan kişiler kullanabilir mi acaba işe yarar mı?
Yoksa hiçbir şey yapmadan kendiliğinden düşük olmasını bekleyeceğim ama çok uzun sürer mi bu süreç diye endişe ediyorum beklemek çok zor.

5. Haftada kalp atisi duyulmamasi normal degil mi? 6. Haftada duyulmustu benimkiler

7. haftadayım ben şu an 8 oldu hatta gelişmiyor demek istedi kese boyutu ve cenin büyümüyor 5. haftadakiyle aynı kalmış demek istedi. Beta hcg hormonumda düzensiz artış göstermişti ilk gittiğim doktor hemen kürtaj demişti başka bir yere daha gittim 1 hafta daha bekleyelim dedi ama sonuç değişmedi maalesef.

Hakkinizda hayirlisi olsun. Umarim kurtaja gerek kalmadan kendiliginden duser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…