- 11 Ekim 2016
- 458
- 412
- 23
- 27
- Konu Sahibi tek_dilegim
-
İnofolic mi hic duymadim bana doktor ilac vermiyor ya 2 3 ayda bir olmak oyle rezil bi durum ki :/Yani şu pco lu olmayanda yok he :) 10kadından 8inde var ,bendede var.tedavisi içinde inofolic combi veriliyor.tarlusal bende bekarken içmiştim bikaç kere adetim gecikmişti çok.sürekli içmenin sakıncalı oldgnu düşünüyorum bence başka bir doktora daha görünmelisin...
Doktor icebilirsin dedi ama ne sıklıkla icebilirim diye malesef sormayi unutmusum o an stresten :) 2 ay once kullanmistim diye hatirliyorum en son simdi yine aldim iste tarlusal . Boyle 2 ayda bir kullansam fazla mi olur bilemedim :/Canım sana cok sıkıntı vermediği sürece akışına bırak derim.İçtikçe dahada kötü yapıyor o haplar.
Yinede doktoruna sor derim
Bi cok doktora gittim hepsi de istersen ilac yazariz ama bu sadece adet olmani saglar tamamen bi cozumu yok dediler . O dogum kontrol hapi da sende tuylenme sivilcelenme vs yapabilir dediler ben de o zaman istemiyorum tabi dedim15 yasimdan beri pcos hastasıyım. doktorunuzun doğum kontrol hapı vermemesi ilginç geldi cunku bugune kadar gittiğim tum farklı doktorların hepsi d. k hapı verdi. baska bie doktara daha mutlaka gorunun. tarlusal sureklı kullanılamıyor.
Merhaba .
Tarlusal hapla ilgili size bi sorum olucakti :/ ben pcoluyum . Cok zor adet oluyorum 2 3 ayda bir . Doktora defalarca gittim . Bana dogum kontrol haplarini onermedi . Bunun kesin bi tedavisi yok dedi kilo ver vs dedi . Kilo vermek icin ugrasiyorum o baska mesele. Her neyse .
Ben adet olamadigimda tarlusal iciyorum . Doktora da sormustum icebilir miyim bisey olur mu falan diye icebilirsin dedi . Ama ne kadar sıklıkla icebilirim acaba . Her ay icsem mesela bisey olur mu . Veya hic mi kullanmiyim kendi kendime adet olmayi mi bekliyim hep ? Bilenler kullananlar vs yardimci olursaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?