Kuzum tedavi derken örnek veriyorum hamile kalmak için haplar (klomen+dupaston ),çatlatma iğnesi ,yumurta geliştirici ilaç yahut iğne veya sonraki aşama çok geçmeden aşılama hatta tekrar asılma sonrası da tüp bebek..bende 10 yaşımdan beri yani ilk regl olduğumdan beri pcos tum,senede bir kaç kere adet görürdum vs ... Doktorlar bana da erkenden evlen diyenler oldu ama 30mda evlendim 2 senelik evliyim . Bunun üstüne eşimde de sperm hareketsizligi vs çıktı dahasi evlendik aşılama (6.ayda)+ tüp bebeği daha 10.ayda evliyken yaptırdık ama nasip olmadı kaldı ki benim hormon değerlerim hep güzeldi ,kaliteli yumurtalar çıktı vs 14 yumurtanın 11 i kaliteli idi... Şansım yüksekti doktoruma göre özel deki profa göre ama gerçekten bu iş nasip işi ... Nasip olmadı . Aradan aylar geçti devlette tedavi icin başvurumuzu yaptık, Şuan hamileyim ve aşılama tedavisi için ve Rabbim nasip etti . Demem su ki ben pcosum yahut eşimde infertilite var vs deyip kimse ,sende morelini bozma . Sadece beslenme şeklini değiştirmeye çalış sağlıklı güzel beslen sebze meyve ağırlıklı ,bol bol su iç ve yürüyüş yap . Pozitif düşün ve sınanmış olduğun süreçlerde Allah'a daha da yakınlaşmaya çalış
gerisi Rabbimin müjdesi ,darısı her dinleyene nasip olsun inşallah.