- 11 Ekim 2016
- 458
- 412
- 23
- 27
- Konu Sahibi tek_dilegim
Merhaba .
Tarlusal hapla ilgili size bi sorum olucakti :/ ben pcoluyum . Cok zor adet oluyorum 2 3 ayda bir . Doktora defalarca gittim . Bana dogum kontrol haplarini onermedi . Bunun kesin bi tedavisi yok dedi kilo ver vs dedi . Kilo vermek icin ugrasiyorum o baska mesele. Her neyse .
Ben adet olamadigimda tarlusal iciyorum . Doktora da sormustum icebilir miyim bisey olur mu falan diye icebilirsin dedi . Ama ne kadar sıklıkla icebilirim acaba . Her ay icsem mesela bisey olur mu . Veya hic mi kullanmiyim kendi kendime adet olmayi mi bekliyim hep ? Bilenler kullananlar vs yardimci olursaniz sevinirim![KK6 :KK6: :KK6:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk6.gif)
Tarlusal hapla ilgili size bi sorum olucakti :/ ben pcoluyum . Cok zor adet oluyorum 2 3 ayda bir . Doktora defalarca gittim . Bana dogum kontrol haplarini onermedi . Bunun kesin bi tedavisi yok dedi kilo ver vs dedi . Kilo vermek icin ugrasiyorum o baska mesele. Her neyse .
Ben adet olamadigimda tarlusal iciyorum . Doktora da sormustum icebilir miyim bisey olur mu falan diye icebilirsin dedi . Ama ne kadar sıklıkla icebilirim acaba . Her ay icsem mesela bisey olur mu . Veya hic mi kullanmiyim kendi kendime adet olmayi mi bekliyim hep ? Bilenler kullananlar vs yardimci olursaniz sevinirim
![KK6 :KK6: :KK6:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk6.gif)